Opskrifts detaljer

Navn Diplomatbudding
Beskrivelse det er en dessert, man efterhånden sjældent bliver budt på, og de fleste vil nok også vælge pulver-modellen, hvis de bevæger sig ud i at lave den blævrende godbid.
Nøgleord Gammel dags desert
Tilføjet af Thaihans
Kategorinavn Lækkerier
Opskriften er læst: 5393 gange

Opskrifts ingredienser

Antal Ingrediens
4 stk.
husblas
3 stk.
æggeblommer
3 spsk.
sukker
2 dl
piskefløde
1,5
stang vanilje
1,5 dl
letpisket piskefløde
75 g
kandiserede frugter/bær
50 g
markroner
opskrift
KANDISEREDE BROMBÆR
1 pk.
brombær
200 g
sukker
2 dl
vand
0,25 dl
cognac
0,25 dl
sherry

Opskrifts procedure

Trin nr. Gøre hvad
1 Sæt husblas i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne luftige sammen med sukker.
2 Flæk og skrab vaniljestangen, og kom det i en gryde sammen med fløden og kog. Pisk halvdelen af fløden i æggeblommerne med sukkeret, hæld det i gryden igen og tag vaniljestangen op.
3 Varm det forsigtigt op under piskning. Det skal tykne, men ikke koge. Rør den afdryppede husblas ned i cremen.
4 Pisk resten af piskefløden og vand i den afkølede creme. Knus makronerne, skær evt. bærrene i mindre stykker. Find en passende form (fx randform) og læg skiftevis creme og bær/makroner til det passer med, at det afsluttes med creme.
5 Sæt den i køleskabet i min. 3 time. Herefter vendes den ud og pyntes med kandiserede hele bær omkring buddingen. Der kan evt. pyntes med flødeskum i sprøjtepose.
6 Kandiserede brombær laves ved at du først koger sukker, vand, cognac og sherry sammen til sukkeret er opløst.
7 Læg bærrene i et sylteglas, hæld sukkerlagen over bærrene og luk låget.
8 Hæld lidt vand i et fad og stil i ovnen ved 80 grader. Når ovnen er varm, stilles sylteglasset ned i vandet og bærrene henkoges i fem minutter.
9 Tag glasset ud af ovnen og stil til afkøling.

Tilbage til oversigten · Print opskriften uden kommentarer · Print opskriften med kommentarer · Tilbage

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Log ind eller meld dig til.

Ingen vurderinger endnu.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Velkommen til ThaiDK

Siden for dem med interesse i Thailand
For at kunne skrive og deltage i debatten og chatten er du nødt til at være registreret bruger på siden
At blive registreret bruger er gratis Du kan melde dig til ved at klikke HER

Til minde om dem vi har mistet

 Tænd et lys 42 lyser nu
 Seneste fra: up2you

Besøgende

Gæster online: 11
Ingen brugere online

Antal brugere: 659
0
Nyeste bruger:  blund
 129455710 besøg
22877 besøg pr. dag
Siden dannet på: 0.08 sekunder

Madopskrifter

Nyeste opskrifter
Hindbærtærte 12583
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 13329
FROMAGE 13578
surdej 16409
Kylling i Coca-Cola 13699
Populære opskrifter
STEGTE RIS MED ANANAS 29284
Pandekager med fyld. 28912
Penang curry 28697
Hjemmebagt rugbrød 27294
"HVIDLØGSREJER" 24412
Opskriftssøgning
Tilføj/Find en opskrift
Info om opskrifter
Tilføjede opskrifter: 62
Opskrifts-kategorier: 11
Læst antal gange: 443804

Gode Links

Bank foreign currency exchange rates
Immigration Bureau (visa)
Thai to english
Bangkok Post
Danmark Royal Thai Embassy
sas
Wat Pa Dragør
Pantip
Her tryller vi lange links korte.
Thai Air dk
Tradukka Translate
Lær thailandsk tale og skrift.
sven-hansen
God Thai food
C&C Travel

Log ind

Brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Replikboks

Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.


Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2025 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.28 sekunder | 129,455,710 Unikke besøg | jQ Blog