Opskrifts detaljer
|
Navn |
Hjemmelavet rullepølse |
Beskrivelse |
Hjemmelavet rullepølse |
Nøgleord |
|
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Svinekød |
Opskriften er læst: |
4070 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
. |
Saltlage |
3 L |
vand |
3 dl |
Salt |
. |
Rullepølse |
1 stk |
Slag |
1 stk |
Fint hakket løg |
1-2 tsk |
Stødt sort peber |
2-3 ark |
Husblas |
1 rl |
Bomuldssnor |
1 |
Frost el. stegepose |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Dag 1 Saltlage. Opløs salt i vandet under omrøring. |
2 |
Tjek slaget for overskydende fedt og skær det evt. væk. Fold slaget 2 gange og skær enderne til. Læg slaget i saltlagen i 2 dage |
3 |
Dag 3 Krydderier. Fordel rå løg over kødet og drys med stødt sort peber. Der kan også drysses med persille. Læg 2-3 ark husblas ovenpå løg og peber - rul slaget sammen. |
4 |
Snøring. Lav en løkke og læg den rundt om den ene ende og stram til. Rul snøren rundt om slaget og stram til efter hver runde. Afslutning. Sno snøren om sig selv og stram til. |
5 |
Kogning. Rullepølsen kommes i en gryde med kogende vand. Simrekoger i 3 timer. Lad den køle af i lagen. |
6 |
Presning uden rullepølsepresser. Kom rullepølsen i en frost/stegepose. I et fad med høje kanter placeres posen op i hjørne - et andet fad eller skærebræt lægges ovenpå. En stor gryde med vand eller noget andet tungt (mindst 10 kg) placeres ovenpå. |
7 |
Presning med rullepølsepresse. Læg rullepølsen ned i pressen og skru låget på. |
8 |
Lad rullepølsen stå under pres i mindst 12 timer |
9 |
Dag 4. Rullepølsen er klar til servering. Husk groft rugbrød, rå løg og sennep. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|