Opskrifts detaljer

Navn Hjemmelavede Isvafler
Beskrivelse Det siges at isvaflen blev opfundet i St. Louis på verdensudstillingen i 1904, hvor en innovativ vaffel sælger fik et brilliant idé da hans nabo, en isstand, løb tør for papkrus midt i et boomende salg. De foldede vaflerne til kæmmerhuse og fyldte dem med is og havde dundrende success med deres nye opfindelse. Denne opskrift kan laves på en pandekagepande som beskrevet, eller bruges i et specielt isvaffeljern man kan købe sig til.
Nøgleord
Tilføjet af Thaihans
Kategorinavn Lækkerier
Opskriften er læst: 4493 gange

Opskrifts ingredienser

Antal Ingrediens
2
store æg
100 g
sukker
60 g
smør
3 spsk.
mælk
1 tsk.
vaniliesukker
50 g
mel
⅛ tsk.
salt

Opskrifts procedure

Trin nr. Gøre hvad
1
2 Denne opskrift giver en pandekageagtig dej med et sukkerindhold der gør at den bliver sprød og kan holde formen efter den er foldet til et kræmmerhus.
3 Start med at piske æg og sukker sammen til en lys æggesnaps. Pisk det smeltede smør, vaniliesukker og mælk i. Tilsæt mel og salt og pisk det sammen til en jævn tynd pandekagedej. Justér med mælk hvis dejen er for tykflydende.
4 Varm en pandekagepande op til den er mellemvarm. Hæld en lille smule olie på panden. Hæld ¾ dl dej på panden og fordel den ved at tippe panden rundt. Vaflen skal være en 13-15 cm i diameter. Bag vaflen i en 3-4 minutter på hver side så den er gyldenbrun og lækker. Når vaflen er færdig lægges den på en stor tallerken hvor den foldes til at kræmmehus mens den stadig er varm. Husk at presse spidsen sammen så isen ikke drypper ud for neden. Lad isvaflen køle helt af. Vaflerne er lækrest samme dag de er lavet, men hvis man får nogen til overs kan de gemmes i en lufttæt beholder, og så friskes op igen ved 200°C i 3-4 minutter. Lad dem køle af igen, så er de rimeligt gode.

Tilbage til oversigten · Print opskriften uden kommentarer · Print opskriften med kommentarer · Tilbage

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Log ind eller meld dig til.

Ingen vurderinger endnu.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Velkommen til ThaiDK

Siden for dem med interesse i Thailand
For at kunne skrive og deltage i debatten og chatten er du nødt til at være registreret bruger på siden
At blive registreret bruger er gratis Du kan melde dig til ved at klikke HER

Til minde om dem vi har mistet

 Tænd et lys 42 lyser nu
 Seneste fra: up2you

Besøgende

Gæster online: 9
Ingen brugere online

Antal brugere: 659
0
Nyeste bruger:  blund
 129455632 besøg
22877 besøg pr. dag
Siden dannet på: 0.03 sekunder

Madopskrifter

Nyeste opskrifter
Hindbærtærte 12583
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 13329
FROMAGE 13578
surdej 16409
Kylling i Coca-Cola 13699
Populære opskrifter
STEGTE RIS MED ANANAS 29284
Pandekager med fyld. 28912
Penang curry 28697
Hjemmebagt rugbrød 27294
"HVIDLØGSREJER" 24412
Opskriftssøgning
Tilføj/Find en opskrift
Info om opskrifter
Tilføjede opskrifter: 62
Opskrifts-kategorier: 11
Læst antal gange: 443800

Gode Links

Bank foreign currency exchange rates
Immigration Bureau (visa)
Thai to english
Bangkok Post
Danmark Royal Thai Embassy
sas
Wat Pa Dragør
Pantip
Her tryller vi lange links korte.
Thai Air dk
Tradukka Translate
Lær thailandsk tale og skrift.
sven-hansen
God Thai food
C&C Travel

Log ind

Brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Replikboks

Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.


Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2025 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.19 sekunder | 129,455,632 Unikke besøg | jQ Blog