Opskrifts detaljer
|
Navn |
Pasta med kødsovs |
Beskrivelse |
Pasta er et næringsmiddel fremstillet af mel af nogle kornsorter blandet med vand og/eller æg. Ingredienserne æltes sammen, og pastaen formes til forskellige faconer og tørres før den typisk koges inden brug. Frisklavet pasta har et højt vandindhold, og kan ofte kun holde sig nogle dage i køleskab. Til gengæld kan pasta opbevares i lang tid hvis den tørres. |
Nøgleord |
4 portioner pasta |
Tilføjet af |
ADM |
Kategorinavn |
Pasta |
Opskriften er læst: |
3469 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
160 gram |
hakket kalv og flæsk |
2 |
Finthakkede løg |
200 gram |
champignoner i skive |
6 |
tomater i små tern |
2 dl |
bouillon |
2 tsk |
smør |
smages til |
smages til |
2 |
fed presset hvidløg |
1 spsk. |
tørrede blandede krydderurte |
1 spsk. |
tomatpuré |
Evt. 2 tsk. |
sojasauce |
Tilbehør: |
Evt. grøntsager |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Kog pastaen efter anvisning på pakken |
2 |
Læg alle de øvrige ingredienser i en gryde og svits dem under omrøring. |
3 |
Lad det hele simre i 15 min. med låget på skrå. |
4 |
Tilsæt evt. sojasauce og smag til. |
5 |
Server retten med den friskkogte pasta og evt. grøntsager. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|