Opskrifts detaljer
|
Navn |
Thai fiskefrikadeller |
Beskrivelse |
Fiskefrikadellerne kan både spises til frokost på en skive brød eller om aftenen til nye kartofler. |
Nøgleord |
Super delikate fiskefrikadeller på en anderledes måde. |
Tilføjet af |
IT |
Kategorinavn |
Fisk |
Opskriften er læst: |
4227 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
400 g |
filet af torsk, sej, lange eller lign. |
200 g |
frosne, optøede hummerhaler eller rejer |
1 |
løg (75 g) |
1 |
fed hvidløg |
1 |
stilk finthakket citrongræs |
1 spsk. |
revet ingefær eller galangarod |
1-2 tsk. |
Sambal Oelek |
2-3 spsk. |
fishsauce |
1 |
æg |
1 spsk. |
hvedemel |
lidt |
olie til stegning |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Sådan gør du Gå fisken efter for ben. Dup skaldyrene tørre. Skær fisken i mindre stykker og læg dem i en foodprocessor sammen med hummerhalerne/rejerne. Tilsæt de øvrige ingredienser, og kør blandingen til en grov fars. Lad farsen hvilke cirka en halv time. |
2 |
Opvarm olien på en pande. Form ikke for store fiskefrikadeller med en ske, og sæt dem på panden. Steg dem gyldne ved svag varme, 3-5 minutter på hver side. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|