Opskrifts detaljer
|
Navn |
Forårsruller |
Beskrivelse |
Forårsrulle er det danske navn på en udbredt østasiatisk madret. Den kan tilberedes på forskellige måder, men består altid af en pastalignende tynd dej som er pakket ind i et fyld, som kan bestå af kød, fisk eller grønsager. |
Nøgleord |
THAILANDSKE FORÅRSRULLER |
Tilføjet af |
IT |
Kategorinavn |
Fjerkræ |
Opskriften er læst: |
3789 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
400 g |
hakket kylling |
et par |
tørrede shitakesvampe |
et par |
tørrede sorte kinesiske svampe (black fungus) |
1 lille dåse |
bambusskud i strimler |
en håndfuld |
udblødte glasnudler, klippet i lidt mindre stykker |
1 |
løg, hakket |
4 |
fed hvidløg, hakket |
1 |
gulerod, revet |
4 spsk |
lys soya |
1 tsk |
hvid peber |
1 tsk |
sukker |
1 tsk |
salt |
en håndfuld |
bønnespirer |
1 |
æg (til pensling), piske |
ca 25 |
forårsruller plader ( størrelse medium) |
lidt |
olie til stegning |
Tilbehør: |
Sød chilisovs Mørk soya |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Svampene udblødes i vand natten over eller, hvis man ikke har så meget tid, et par timer i varmt vand. Skær dem herefter i tynde skiver/strimler. Alle ingredienser til fyldet pånær bønnespirer blandes og steges i en wok indtil kødet er gennemstegt. Smag til og tilsæt mere soya, sukker, salt eller peber, hvis det er nødvendigt og lad det så køle lidt af og så tilsæt bønnespirer. |
2 |
Varm olien op i en gryde. Når den er varm, begyndes der på at folde forårsrullerne. En skefuld fyld eller to lægges på en forårsrulleplade og foldes som på ovenstående videoklip. Steg 4-5 forsårsruller ad gangen og læg til afdrypning i et dørslag, en si eller på en tallerken dækket med køkkenrulle. Server med sød chilisovs og eventuelt mørk soya. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|