Opskrifts detaljer
|
Navn |
Tournedo med topping |
Beskrivelse |
Meget lækkker. Toppingen kan bruges til anden slags kød, f.eks. svinemørbrad. |
Nøgleord |
Oksebøf, oksemørbrad |
Tilføjet af |
ADM |
Kategorinavn |
Oksekød |
Opskriften er læst: |
3094 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
4 stk |
okse- eller kalve tournedos |
4 skiver |
bacon |
lidt af |
franske kartofler, smør, hakket hvidløg, hakket persille, tørret chil |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
4 gode skiver oksemørbrad omvikles med bacon og brunes på alle sider. |
2 |
Topping: franske kartofler knuses fint og blandes med smør, hvidløg, hakket persille og en anelse chili |
3 |
Læg de brunede tournedos i et ildfast fad, og top toppingen godt op på bøfferne |
4 |
Sættes i ovnen i ca. 20 min. - mærk evt på bøffen om den er passende |
5 |
Server en god salat, persillestegte kartofler og whiskysovs til. |
6 |
En god flaske rødvin fuldender oplevelsen. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|