Opskrifts detaljer
|
Navn |
Kyllingesalat |
Beskrivelse |
dejlig frisk en af mine faroritter |
Nøgleord |
|
Tilføjet af |
yindee |
Kategorinavn |
Fjerkræ |
Opskriften er læst: |
3425 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
1 stk. |
kyllingebryst |
1 spsk. |
aspargessnitter |
1 spsk. |
champignon |
2 spsk. |
grunddressing |
opskrift på |
GRUNDDRESSING TIL SKINKE OG HØNSESALAT |
2 spsk |
Græsk yoghurt |
2 spsk |
Majonæse |
½ – 1 tsk |
Sukker |
lidt |
For ekstra smag prøv at tilsætte Sød chilisauce, tabasco eller asparge |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Mayonnaise og yoghurt røres sammen og sødes med sukker. Smag til med salt og peber. |
2 |
Yoghurt kan udskiftes med ymer, gaio, kvark eller creme fraiche. Til rejesalt anbefaledes at smages til med lidt sød chilisauce eller tabasco. Til hønsesalat: tilsæt evt. asparges vand. |
3 |
Kog kyllingebrystet i vandet i ca. 20 minutter, indtil det er mørt. Lad det herefter køle af. |
4 |
Rens og skær champignonerne i skiver og steg dem gyldne på en pande. |
5 |
Bland grunddressing, aspargessnitter og stegte champignon i en skål. Skær kyllingekødet i små tern og bland det i dressingen. |
6 |
For at give det hele et ekstra pift, kan du blande bacon, karry, estragon eller ananas i salaten. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|