Opskrifts detaljer
|
Navn |
Thailandsk agurkesalat |
Beskrivelse |
Sammen med Satey spiser man i Thailand, ligesom så mange andre steder i Sydøstasien en sursød agurkesalat, der minder lidt om den vi spiser i Danmark. |
Nøgleord |
Tilbehør |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Diverse |
Opskriften er læst: |
3749 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
1 |
agurk |
2 |
små thai-skalotteløg (eller et lille alm. skalotteløg) |
1 |
kop vand |
3 spsk |
sukker |
2 spsk |
eddike (gerne en god vineddike) |
1 tsk |
knust hvid peber |
ca. 3-4 |
friske røde chilli |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Skær agurken i ca. to mm tykke skiver. |
2 |
Skær løgene i tynde skiver |
3 |
Skær chilierne i mm-tynde skiver |
4 |
Alle ingredienser blandes godt sammen og stilles i køleskab et par timer før servering. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|