Opskrifts detaljer
|
| Navn |
Remoulade |
| Beskrivelse |
Lær hvordan du hurtigt rører en hjemmelavet remoulade til påskebordets fiskefileter |
| Nøgleord |
Alle Tiders til en hotdog |
| Tilføjet af |
Thaihans |
| Kategorinavn |
Diverse |
| Opskriften er læst: |
4483 gange |
|
Opskrifts ingredienser
| Antal |
Ingrediens |
| 2 spsk. |
mayonnaise |
| 1 spsk. |
flødeskum |
| 1 spsk. |
syltet agurk |
| 1/3 spsk. |
finthakket kapers |
| 1 spsk. |
finthakket løg |
| 1 tsk. |
sennep |
Opskrifts procedure
| Trin nr. |
Gøre hvad |
| 1 |
Pisk fløden til flødeskum. |
| 2 |
Bland syltet agurk, kapers og løg sammen med mayonnaise i en skål. |
| 3 |
Vend flødeskummet forsigtigt i, og remuladen er klar. |
| 4 |
Du kan eventuelt udskifte syltet agurk med cornichon, der er mere syrlig. Du kan også vælge den type kapers, du bedst kan lide, og putte i. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
| Fantastisk! |
 |
0% |
[Ingen stemmer] |
| Rigtigt godt |
 |
100% |
[1 Stemme] |
| Godt |
 |
0% |
[Ingen stemmer] |
| Gennemsnitlig |
 |
0% |
[Ingen stemmer] |
| Dårligt |
 |
0% |
[Ingen stemmer] |
Kommentarer
#1 |
d. 08/04/2013 11:26:50
#2 |
d. 10/04/2013 14:59:19
#3 |
d. 28/04/2013 14:52:01
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|
Syltede agurker...
Hvor køber man dem i Thailand.?
Er det de dyre sure tyske hele agurker i glas, du tænker på.?