Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
M55
Skrevet d. 20-03-2020 14:52
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1859
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline

Togpassager uden billet: Hostede på kontrollør og sagde, han havde corona

En patrulje fra Østjyllands Politi tog torsdag kl. 22.44 imod en 21-årig mand på banegården i Aarhus. Nogle minutter før havde en togkontrollør ringet til politiet og fortalt, hvordan den 21-årige havde hostet på ham og sagt, at han havde corona.

Den unge mand og tre af hans venner havde fået en afgift for at køre uden billet. Det blev den 21-årigs sur over, og han provokerede gentagne gange kontrolløren, og på et tidspunkt hostede han så mod konduktøren og sagde højt, at han havde corona.

Politiet stod på toget i Aarhus, hvor den 21-årige blev anholdt og sigtet for trussel om vold mod en person i offentlig tjeneste. Da han blev visiteret, fandt betjentene en bushammer, som han blev sigtet for stjæle.

Han sagde, at han ikke havde corona, og at det bare havde været for sjov. Han blev dog alligevel undersøgt af en læge, og hans sundhedsjournaler blev efter samtykke tjekket. Da han ikke havde symptomer på sygdom, og han ikke stod som smittet i systemet, blev det vurderet, at han ikke havde corona.

Den unge mand kan nu se frem til et retsligt efterspil efter hans overtrædelse af straffeloven, oplyser Østjyllands Politi.

læs mere her https://www.lokal...63309.html
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
ribe
Skrevet d. 21-03-2020 07:02
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 120
Tilmeldt: 22.06.14
 Status: Offline

Det her er ugen, vi kommer til at tale om, når vi spørger hinanden om 10 år: » Hvor var du i marts 2020?«

»Hvor var du, da supermarkederne blev rippet for mad og toiletpapir? Hvor var du, da Dronningen talte?«

Der er kun gået lidt over en uge, siden vi en sen onsdag aften kunne tænde for fjernsynet og internettets liveblogs for at se, at det nu ville gå stærkt i Danmark.

læs mere her: https://www.bt.dk...ig-glemmer


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 24-03-2020 09:41
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 711
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Tak til Skipper for linket Thumb

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
Skrevet d. 27-03-2020 07:56
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2803
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

To kvinder anholdt på massageklinik og fængslet: Kvinde sendes tilbage til hjemlandet

En thailandsk kvinde, der blev anholdt på en massageklinik i Skive, er blevet fængslet foreløbigt til 17.april.

Det blev besluttet under et grundlovsforhør ved retten i Viborg mandag middag.

- Det er med henblik på, at hun skal sendes tilbage til Thailand, når papirerne er i orden, siger anklager Claus Benner fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Kvinden blev anholdt på en kendt massageklinik på Viborgvej 49 i Skive fredag eftermiddag.

Da fængslingen var med henblik på hjemsendelse, kunne kvinden være fængslet i tre døgn, inden hun efter reglerne skulle for en domstol.

Den thailandske kvinde blev sigtet for ulovligt ophold og arbejde i Danmark.

- Hun accepterede - og så fik hun en bøde på 15.000 kroner, siger Claus Benner.

Også en 36-årig kvinde blev anholdt fredag eftermiddag - og sigtet for det samme.

Hun blev dog varetægtsfængslet allerede lørdag, da anklagemyndigheden arbejder på at få hende dømt og udvist gennem en retssag på et senere tidspunkt.

kilde: https://www.skive...hjemlandet
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 28-03-2020 09:36
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 207
Tilmeldt: 20.12.12
 Status: Offline

Hej alle sammen. godag

Husk det nu: Stå sammen.

Hver.

For.

Sig


skaal
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 29-03-2020 08:56
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 207
Tilmeldt: 20.12.12
 Status: Offline

Det har du misset: Kirsebærtræerne er sprunget ud
Et er forårets helt store tilløbsstykker i København er gået hen over hovedet på de forsamlingsforbuds-ramte danskere: Kirsebærtræerne er sprunget ud. Her kan du se nogle af de smukke - instagram-venlige - blomster


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
farang
Skrevet d. 14-04-2020 19:01
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 377
Tilmeldt: 28.05.11
 Status: Offline

ThaiPBS har sendt dette indslag om COVID-19 i Danmark.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bz
Skrevet d. 30-04-2020 14:01
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 219
Tilmeldt: 04.08.09
 Status: Offline

Danmark genåbner, så lad os repetere:

Man må gerne gå i Bauhaus, men ikke i IKEA. Man må gerne gå i H&M, men ikke i Magasin.

Børn bliver ikke smittet, bortset fra de børn, der gør. Små børn skal i skole. Børn fra 6. klasse og op skal selvfølgelig ikke i skole.

Sandsynligheden for at blive smittet i fri luft er meget lille, men stå ikke stille på Islands Brygge.

Coronavirus er dødelig, men vi skal ikke være bange.

Virussen forsvinder ikke, så måske skal vi alle have den, men immunitet er en tvivlsom vej, så vi skal huske at holde afstand.

Man skal stadig #stayhome, medmindre man bager brød, sidder ved kassen, reparerer ting, passer syge, kører bussen, er ansat i produktionen eller har andet vigtigt arbejde, folk med ligegyldigt arbejde skal blive hjemme.

Masker virker ikke, men det kan være en god idé at bruge dem.

Gå ikke til lægen, medmindre du har brug for at gå til lægen.

Man må godt gå til frisør, men ikke hvis frisøren holder til i et storcenter. Man må gerne købe fisken hos fiskehandleren, men ikke på restauranten.

Man må godt tage havnebussen, men ikke vente på den.

Man må ikke besøge ældre, medmindre man bor i Aarhus.

Sygeplejersker, sosu-assistenter og plejepersonale skal bære værnemidler, medmindre værnemidlerne mangler. I så fald skal de vaske hænder.

Man må gerne demonstrere, men højst i en forsamling på ti personer og med to meter mellem hver demonstrant.

Akvarier må gerne holde udendørsarealer åbne. Man må gå i Bilka, men ikke på biblioteket. Man skal helst blive inden døre, men huske at få frisk luft.

Det giver ingen mening at teste så mange danskere som muligt, medmindre man tester så mange danskere som muligt.

Man må gerne indtage mad og drikke fra Lagkagehuset uden for Lagkagehuset, men ikke fra caféen eller restauranten ved siden af.

Hvis man holder sig til ovenstående, er man i statsministerens øjne en dygtig dansker. Det er derfor, ’det er gået så godt,’ siger Mette Frederiksen.

I går meddelte statsministeren så, at der kommer en endnu bedre løsning i morgen. Eller rettere: 10. maj går genåbningen af Danmark ind i ’fase 2’.

Vi kan næsten ikke vente. Men det skal vi. Det må enhver kunne forstå.


Kilde https://ekstrabla...er/8105624
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 01-05-2020 13:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 711
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Digteren Yahya Hassan er fundet død - 24 år. Det skriver B.T., der har fået dødsfaldet bekræftet af den nærmeste familie.

Ifølge B.T. blev Yahya Hassan fundet død i sin lejlighed onsdag.

Yahya Hassan voksede op i den vestlige del af Aarhus, et hårdt kvarter, hvilket skulle blive centralt i mange af hans digte.

Gennembruddet kom med den selvbetitlede digtsamling "Yahya Hassan" i 2013, der blev den bedst sælgende debutdigtsamling i danmarkshistorien og solgte over 120.000 eksemplarer.

På Facebook har Yahya Hassans mor lagt en video op af digteren, hvor flere i kommentarsporet udtrykker deres sorg over dødsfaldet.

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 02-05-2020 12:15
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 711
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Mindetale om Yahya HassanTil forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
Skrevet d. 16-05-2020 18:06
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1859
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline

Vi ældre beskyldes for meget dårligdom

Af Erling Askjær JørgensenJeg er født i 1933 og arbejdede fuldtids 3 dage om ugen og gik i skole 3 dagen om ugen, fra 1940 til 1947 og var fuldtids på arbejdsmarkedet, 50 år derefter, de første år på arbejdsuger på 60 timer eller mere, og omkring 1958, 48 timer om ugen. Herefter er det bitter at høre på, hvor meget dårligdom man efterfølgende påfører det samfund, hvor man stadig lever.Begrebet ”Ældrebyrden” og belastningen med de flere og flere ældre, dette er hvad vi igen og igen får smidt i hovedet. Vi betaler jo da MOMS af alt vores forbrug og afgifter i stribevis på mange ting, f.eks. på bil indkøb, benzin, el-forbrug, vandforbrug og varme. Og vi er indkomstbeskattet som alle andre borgere.Nu er der så kommet noget nyt, som middel til at genere vi ældre. Vi har fået en kinesisk virus ind i landet, og så skal landet plages med restriktioner. Hvad siger Brostrøm, rigspolitichefen og statsministeren ? De siger samstemmende, at vi ældre er sårbare, og der skal påføres alle en masse restriktioner for at beskytte os der er ”sårbare ældre”, altså det er vi ældre der er skyld i mange af de begrænsninger alle er generet af.Årligt dør der i Danmark omkring 55.000 mennesker af forskellige årsager. Inden den kinesiske virus kom til Danmark, døde der i gennemsnit omkring 150 mennesker hver dag i Danmark. Helt naturligt. Endnu er der ikke født skabninger på vor Jord, som lever evigt. Nu er det omkring 70 dage siden, at Danmark blev opmærksomme på, at den kinesiske virus var kommet ind i landet, og i disse ca. 70 dage, er der så omkring i alt 10.000 danskere som er døde, i henhold til det årlige normale dødstal på i alt omkring 55.000 Heroverfor står, at dødstallet i Danmark, siden virusset kom ind i landet, er lige omkring 500 i alt, som måske er døde af covid 19. Og hvis disse 500 ikke var døde af Covid 19, så havde de nok have været døde på et tidspunkt, af noget andet. En ekstra stor andel af de ca. 500 døde i Danmark, er de muslimske der er indvandret. Altså faktiske danskere der er døde af Covid 19, er meget lavt. Proportionerne i debatten og i det vi ældre skal beskyttes for, er ude på vanvittig hedens overdrev. Vi skal jo alle dø af et eller andet !Når jeg mindes hvordan Danmark så ud, da tyskerne forlod vort land i 1945, og ser på, hvordan Danmark ser ud nu, så kan jeg se, at rigtig meget er sket. Veje og broer er bygget. Hvem har betalt dette. Der er investeret i militært forsvar og indkøb af meget militært udstyr, hvem har betalt det ? Der er bygget skoler, universiteter, gymnasier, hospitaler, rådhuse og mange andre offentlige bygninger. Hvem har betalt alt dette ? Der er betalt skolegang og undervisning ikke blot i 7 år til alle børn, men i 9 – 10 år + rigtig meget undervisning og SU til store andele af ungdommen. Hvem har betalt dette ?Og meget mere som samfundet har investeret i, er betalt i perioden frem til nu, og det siges, at Danmark ikke er voldsomt forgældet. Jeg mener at jeg med rette kan sige, at jeg og min årgang har betalt den tiltrængte udbygning af vort samfund, med alt det som er nævnt foran, og mere til, og hvorfor skal vi så kaldes en byrde, en ”Ældrebyrde” ? Og hvorfor skal vi kaldes sårbare, når middel levetiden stiger og stiger.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Danmark vil foreslå, at rejsebureauer under coronakrisen må give et tilgodebevis for aflyst ferie. Nyheder på dansk 1 13-05-2020 19:43
Udenlandske ægtefæller må igen rejse ind i Danmark Nyheder på dansk 1 23-04-2020 19:50
Tro det eller ej vi gjorde det i første forsøg' Alt det andet 1 13-04-2020 12:05
Mundbind fra Thailand forsvandt på vejen til Danmark Nyheder på dansk 1 30-03-2020 08:04
Det ville jo nok udløse en sur smiley og et straks påbud i Danmark Thaimad 3 24-03-2020 08:45

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.20 sekunder | 48,761,803 Unikke besøg | jQ Blog