Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
M55
Skrevet d. 30-06-2019 13:24
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1879
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline

I år fejrer Dannebrog 800-års fødselsdag, for i år 1219 skulle det ifølge myten være faldet ned fra himlen som et tegn fra selveste Gud under et slag i Estland.

Men hvordan opstod myten om Dannebrog? Hvad er historien bag Danmarks nationalflag? Og hvorfor er det egentlig rødt og hvidt?


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
alenejensen
Skrevet d. 03-07-2019 16:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 83
Tilmeldt: 25.06.12
 Status: Offline

Skød til måls efter danskere og har kæmpet for IS – vil S-regeringen hjælpe islamister til Danmark?


De tomme patronhylstre fløj ud af maskinpistolerne, da den danske statsborger Ahmad el-Haj sammen med tre andre jihadister fra Danmark skød til måls efter fotos af en række kendte danske personligheder og politikere.

Blandt dem tegneren Kurt Westergaard, Anders Fogh Rasmussen og Naser Khader. Videoen, der angiveligt er optaget i Syrien, blev lagt ud på You Tube i august 2013.
Det er den 26-årige terrorsigtede og internationalt efterlyste Ahmad el-Haj, som i maj 2018 blev fundet i et tyrkisk fængsel. Han var såret efter et bombeangreb. Det skrev Den Korte Avis om.
Dengang forsøgte han at lægge pres på de danske myndigheder for at komme tilbage til Danmark.

Det lykkedes ikke, og Ahmed el-Haj er fortsat i Tyrkiet.

Siden Ahmed el-Haj blev anholdt, har han ifølge dr.dk fået en dom for at have tilsluttet sig terrororganisationen Islamisk Stat. Men han er siden blevet prøveløsladt.

Men nu er der kommet en ny regering i Danmark.

Og det er måske forklaringen på, at Ahmed El-Haj og hans advokat nu lægger forstærket pres på myndighederne for at få ham tilbage til Danmark.

Alle dokumenter om udlevering af Ahmed el-Haj til Danmark er blevet underskrevet.

Men der er intet sket, beklager advokaten sig til Danmarks Radio. dr.dk

https://denkortea...mark-igen/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AK81
Skrevet d. 11-08-2019 08:17
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 311
Tilmeldt: 09.11.11
 Status: Offline

DER VAR ET YNDIGT LAND


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
alenejensen
Skrevet d. 12-08-2019 09:27
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 83
Tilmeldt: 25.06.12
 Status: Offline

Ayub Sedigh mener ikke, at det er unormalt at køre over for rødt
En af de bilister holdet fra TV 2 Østjylland mødte, da de var ude for at dokumentere rådden kørsel var Ayub Sedigh.

Mens tv-holdet ude ved Gellerupparken var ved at interviewe en tidligere buschauffør, der kunne fortælle om en lang række tilfælde af ulovligheder på vejene langs boligblokkene, kommer Ayub Sedigh kørende om hjørnet med hjulspind på sin sorte BMW. Henne ved lyskrydset kører han først ind i den ene og så den anden bane for til sidst at bakke væk og køre over for rent rødt lys. Han mener det er helt normalt at køre over for rødt

"Hvorfor skal jeg bruge to minutter af min tid på at vente på en lygte?" lyder hans spørgsmål til tv-holdet bagefter episoden. Han afviser, at han tænker på, om han kommer til at køre nogen ned.

"Nej, for jeg holder øje, ellers ville jeg ikke køre over rødt," siger han. Adspurgt om han ikke skal overholde loven," siger han:

"Ja. Det gør vi også en gang imellem."

Ayub Sedigh mener heller ikke, at han kører råddent. Han mener, at han kører helt normalt, men blot kommer lidt hurtigere frem.

kilde: https://nyheder.t...st-over-fo
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
alenejensen
Skrevet d. 22-08-2019 13:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 83
Tilmeldt: 25.06.12
 Status: Offline

Mogens Glistrup "Mogge" og Preben Møller Hansen "Sømands Bossen" fra Fremskridtspartiet.

De fik fuldstændig ret jeg savner dem i dansk politik


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 26-08-2019 11:50
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 829
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Folketingskandidat truet ud af politik: “Forbandet jøde” og bombetrusler

www.thai-dk.dk/uploads/helmuth-nyborg-1024x793.jpg


“Du er en forbandet jøde,” lyder det på ubehjælpsomt dansk.

Truslerne rammer forskeren og politikeren Helmuth Nyborg få timer efter, at han har annonceret sit kandidatur for Stram Kurs.

I dag er Helmuth Nyborg ikke længere medlem af Stram Kurs. Han meldte sig ud for lidt over en uge siden. Årsagen til udmeldelsen er en sag om døds- og bombetrusler, hvor der er flere anholdte.

På en forårsdag i maj er det kun få dage siden, at daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen har udskrevet valget. Den 82-årige professor emeritus i udviklingspsykologi fra Aarhus Universitet – Helmuth Nyborg – har valgt at stille op som spidskandidat for Stram Kurs i Østjylland.

Professor Helmut Nyborg skal hurtigt mærke konsekvenserne af at modsætte sig islamiseringen af Danmark.

Telefonen ringer. En mand, der taler med accent og på ‘gebrokken dansk’, ringer op til den nyudklækkede politiker Helmuth Nyborg kun tre timer efter, at Nyborg har annonceret sit politiske kandidatur.


De direkte trusler er ikke til at tage fejl af: “Du er en forbandet jøde.” Efter dette udsagn går trusselmageren amok, og med ophidset stemme bliver Helmuth Nyborg truet med sit “hjem”, “sikkerhed” og “bomber”.

Østjyllands Politi mørklægger ifølge Helmuth Nyborg den voldsomme sag, fordi det hele er langt værre end først antaget. Flere mennesker er arresteret i sagen, fortæller en medarbejder hos Østjyllands Politi til universitetsprofessoren.

Helmuth Nyborg tør ikke fortælle flere detaljer om truslerne på grund af sin egen og sin families sikkerhed. Grundet de voldsomme begivenheder lægger Helmuth Nyborg sin politiske karriere på hylden efter folketingsvalget og melder sig ud af Stram Kurs, hvor han ellers var med i ledelsen og stod til at blive næstformand ved partiets kommende rigskongres.

Det har store omkostninger at stå op mod islam og multikultur i Danmark. Politikerne Naser Khader, Pia Kjærsgaard, Rasmus Paludan og Inger Støjberg har alle påpeget problemer omkring islams udbredelse, og de lever i dag med livvagter og personlig beskyttelse.

Professor Helmuth Nyborg har i mange årtier forsket i udviklingspsykologi, hvor han blandt andet har belyst forskellige etniske grupperingers gennemsnitlige intelligens.

“Hvis der kommer mange mennesker til Danmark fra lande, hvor indbyggerne har en lavere intelligenskvotient, så får vi over tid en lavere gennemsnitlig intelligenskvotient. Det er en ganske alvorlig trussel, da flere undersøgelser viser, at det er svært at opretholde et demokrati i lande, hvor befolkningens IQ er lavere end 90,” forklarer professor Helmuth Nyborg i 2010.

I dag har forskeren Helmuth Nyborg trukket sig fra politik på grund af dødstrusler. Danske journalister har valgt ikke at dække dette angreb på den politiske ytringsfrihed.

Helmuth Nyborg understreger, at han ikke er uenig i Stram Kurs’ politik på nogen måder, og at han bakker op om partiets islamkritiske budskab.

“Det et det onde, der vinder over det gode,” erklærer professor Helmuth Nyborg.

kilde: https://www.docum...betrusler/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
alenejensen
Skrevet d. 09-09-2019 07:51
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 83
Tilmeldt: 25.06.12
 Status: Offline

Danmarks første ‘altanpige’? Muslimer smider knivstukket etnisk dansk kvinde ud fra altanen.

En 26-årig etnisk dansk kvinde bliver knivstukket og kastet ud fra sin altan af tre muslimske mænd på Skovvejen i Kolding. Ligger der et religiøst motiv bag det morderiske angreb?

Det viser sig nu, at det danske offer for islamisk æresvold er troende kristen og aktiv i baptistkirken.

Den 26-årige mor er muligvis den første ‘altanpige’ i Danmark. Udtrykket ‘altanpige’ stammer fra de svenske myndigheder, der har brugt betegnelsen om ofre for islamisk æresvold, der bliver kastet ud fra en altan.

Voldsofferet Louise Makkonen Thagaard / Louise Thagaard er mor til en toårig dreng, som hun får med en 11 år ældre afghansk mand i oktober 2017.

Sent mandag eftermiddag opsøger den 37-årige afghanske eksmand den danske kvinde i hendes treværelsers lejlighed i Kolding.

Den 37-årige migrant fra Afghanistan har medbragt sin 29-årige bror samt en 26-årig udlænding. De tre muslimer har et regnskab at gøre op med den kristne kvinde.

Den unge danske kvinde bliver angrebet og stukket med en kniv af de tre muslimer. Den 26-årige mor bliver ramt med alvorlige stik i halsen, nakken, ryggen og maven. Hun bløder kraftigt og er livsfarligt såret, da de tre gerningsmænd efterfølgende smider deres lyshårede offer ud fra altanen.

Den 26-årige kvinde rammer de hårde fliser foran bebyggelsen, men overlever på yderste mandat.

Den toårige dreng, der er til stede i lejligheden under knivangrebet, bliver overgivet til de sociale myndigheder.

Den mellemøstlige æresvold har ramt Danmark, og det kristne knivoffer kan meget vel være den første ‘altanpige’ i Danmark.

Den 26-årige bliver døbt som baptist i marts 2015, og hun er aktiv kristen i den lokale baptistkirke i Kolding. Den unge kristne kvinde beskriver sin kirke som “et varmt fællesskab for alle”.

I december 2018 udfordrer den 26-årige kristne kvinde nogle muslimske Facebookbrugere, fordi de ikke holder jul. Et af svarene kommer fra en muslimsk mand, der fortæller den unge kvinde, at julen er “vantro”.

Det ligger fast, at den kristne kvinde får en dreng med en 11 år ældre mand fra det muslimske Afghanistan i 2017. Den nu drabssigtede 37-årige afghaner skriver “Født muslim - dør muslim” på sin Facebookprofil.

Mandag var den kristne 26-årige kvinde meget tæt på at dø af de knivstik, hun blev udsat for af sin religiøse eksmand og to andre voldelige migranter.

Islams aggressioner udfolder sig dagligt i Danmark. Denne gang måtte en ung dansk kvinde mærke det på egen krop.

(Uriasposten fortæller mere om kvindens drabssigtede eksmand SM her: http://www.uriasp...ves/104144)
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 09-09-2019 13:47
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3669
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Slap nu af mand, vi har nok at gøre med at få livet til at fungere med børn og børnebørn, pension, hjemmebrygget øl og toldfrit sprit fra Tyskland.
Tror du virkelig vi gider jeres ævl og savl om ditten og datten og dine tvangstanker om alle dem der ikke deler dine meninger, eller ikke ser ud som dig.
Det her er en side om livet i Thailand, og andet der vedrører os der har prøvet lidt af hvert.
Og ærlig talt så har vi prøvet din vej, eller visse af vore forældre har i hvert fald, og det gik jo ikke så godt så vidt jeg kan huske.
Alle kan skrive hvad de har lyst til her på siden, og det er godtThumb
Men så må de også tåle at andre skriver deres mening.
Jeg vil ikke ønske dig god vind, men hvorfor misbruge siden til at sprede meninger der egentlig ikke hører hjemme her?
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
alenejensen
Skrevet d. 11-09-2019 10:09
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 83
Tilmeldt: 25.06.12
 Status: Offline

Hugo Frank Andersen er lidt utilfreds med det danske system, jeg forstår ham godt

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 12-09-2019 10:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3669
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Hugo Frank Andersen siger det en stor del af befolkningen har sagt eller tænkt i mange år.
Problemet er at alle de politikere der har snablen nede i honningkrukken selv sidder og bestemmer hvor meget de skal have i løn og pension, for ikke at tale om hvor meget deres børn skal have til den tid.
Jeg ville også ønske at alle der blev fyret fra sit job fik 56,000kr i løn pr. måned i 2 år, i stedet for en luset A-kasse man knapt kan forsørge sig på, og så måske oven i hatten kunne få 5 ugers karantæne hvis man var blevet fyret ford det ene eller det andet de ikke kunne godkende.

Hvad skal vi så gøre ved de selvudnævnte guder, der sidder der og rager til sig på andres bekostning, uden mindste selvkritik.

Jo vi skal rotte os sammen og danne et nyt parti hvor vi kræver at få de samme vilkår som de parasitter der sidder og stikker hovederne sammen og bliver enige med hinanden om hvor meget de selv er værd.

Det skal nok tage pynten af den flok sammenspiste nulliteterThumb
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 19-09-2019 12:36
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 829
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
Skrevet d. 02-10-2019 09:23
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2914
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Det nye Lovprogram 2019-2020


Et mere retfærdigt, solidarisk og grønt Danmark


Den 27. juni 2019 fik Danmark en ny regering. En regering, som har sat en ny retning mod mere retfærdighed, større solidaritet og en grønnere fremtid.

Nu er vi i gang med at gennemføre vores politik.

Vi har indgået aftaler med kommuner og regioner. Og i morgen vil regeringen præsentere sit forslag til næste års finanslov.

Vi lægger en bund under velfærden. Så der kan ansættes flere sygeplejersker og sosu-assistenter, når der bliver flere ældre. Så flere børn kan betyde flere pædagoger. Og vi begynder at byggekernevelfærden op igen. Og at genoprette tilliden til vores skattevæsen.

I dag fremlægger vi regeringens lovprogram for det nye folketingsår.

Lovprogrammet følger blandt andet op på den politiske forståelse med De Radikale, SF og Enhedslisten.

Vi har sammen sat den ambitiøse målsætning at reducere drivhusgasser med 70 procent i 2030.Regeringen vil fremsætte en klimalov, der skal forpligte os på den ambition.

Vi vil styrke beskyttelsen af vores natur, og vi vil forbyde gratis plastikposer.Vi vil arbejde for et mere retfærdigt Danmark. Det gælder blandt andet på socialområdet og beskæftigelsesområdet.

Regeringen vil hurtigst muligt efter overenskomstforhandlingerne lovgive om en ret til tidligpension for de mest nedslidte. Vi vil også anvise finansiering af forslaget. De, der har slidt gennem mange år, fortjener en værdig tilbagetrækning.

Regeringen vil desuden styrke trygheden og sikkerheden. Og vi vil stramme lovgivningen for Syrienskrigere.

I lovprogrammet lægger vi sporene ud for det første år. Der ligger et stort arbejde foran os både i dette folketingsår og fire år frem. Jeg ved godt, at mange danskere ikke vil kunne mærke forandringen her og nu. Men retningen er sat, og politik betyder noget.

Regeringen ser frem til et godt samarbejde med Folketingets partier om det kommende folketingsårslovgivning.

»Lovprogram 2019-2020 Pdf (1,21 Mb) Download det her
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
alenejensen
Skrevet d. 09-10-2019 09:53
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 83
Tilmeldt: 25.06.12
 Status: Offline

Australsk tv-dokumentar: Danmark har vendt sig mod minoriteter
En ny australsk dokumentar på tv-kanalen ABC tegner et billede af Danmark som et indvandrerfjendsk land. Dansk ambassadør kritiserer dokumentaren for at være ensidig.


I programmet 'Foreign Correspondent' på den australske tv-kanal ABC besøger journalisten Hamish Macdonald Danmark.

Her taler han blandt andet med en række aktører i den danske indvandrerdebat. Herunder Dansk Folkepartis tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen og partistifter af Stram Kurs, Rasmus Paludan.

- Landet, som blev berømt for at redde sin jødiske befolkningsgruppe fra nazisterne under Anden Verdenskrig, har vendt sig mod sine minoriteter, lyder Macdonalds karakteristik af Danmark blandt andet.

Møder kritik
Programmet kritiseres af den danske ambassadør i Australien, New Zealand og Fiji, Tom Nørring.

- Danmark har faktisk gjort sit, når det kommer til at modtage flygtninge - og gør det stadig, skriver han på Twitter.

- Billedet, som males i 'Foreign Correspondent' på ABC, var ikke så balanceret, som man kunne have forventet. Almindelige synspunkter er slet ikke repræsenteret.

En australsk professor med fokus på de nordiske lande kritiserer ligeledes ABC-programmet på Twitter.

- Stemmerne til Dansk Folkeparti, som aftenens #ForeignCorrespondent fokuserer på, faldt faktisk med 8,7 procent ved dette års danske folketingsvalg. Partiet mistede 16 mandater, og den højreorienterede og racistiske klovn Rasmus Paludan kom ikke ind.

Til det har den danske ambassadør ifølge Politiken svaret på Twitter:

- Ja, den del af historien bliver ikke fortalt i Foreign Correspondent i aften = at de danske vælgere klart forkastede den yderste højrefløjs fremmedfjendske politik.

Tweetet er dog efterfølgende blevet slettet igen.

Vrede hos DF
Ambassadørens svar har ifølge Politiken vakt vrede i Dansk Folkeparti, som føler sig sat i samme bås som Stram Kurs af ambassadøren.

- Det er helt galt, og det vil jeg snakke med udenrigsministeren om, siger DF's udenrigsordfører, Søren Espersen, til Politiken.

Politiken har uden held forsøgt at få en kommentar fra Tom Nørring og udenrigsminister Jeppe Kofod (S).

kilde https://ekstrabla...er/7824929
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
peter greersen
Skrevet d. 11-10-2019 10:20
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 67
Tilmeldt: 14.10.18
 Status: Offline

Den skal helst ud til så mange som muligt.
Så ved man, hvad mange af dem står inde for. - Det er også en af de større grunde til jeg støtter Rasmus 100% i hvad han gør.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 11-10-2019 12:48
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3669
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Joeh, men hvis du nu havde været med i en af hans daglige demonstrationer, i stedet for at sidde og ævle, så havde I været mindst 6 Grin
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AK81
Skrevet d. 17-10-2019 12:49
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 311
Tilmeldt: 09.11.11
 Status: Offline

Politiet har produceret en video, som skildrer, hvordan udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) lever med konstante trusler i sin dagligdag. En stor del af truslerne, heraf mange dødstrusler, bærer præg af, at de har muslimske afsendere.

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AK81
Skrevet d. 20-10-2019 15:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 311
Tilmeldt: 09.11.11
 Status: Offline

Sort kvinde fra Jylland: Danskerne er ikke racister

»Jeg er en jysk sort kvinde, der ikke er vred på det danske samfund.«

Danskerne er ikke racister, og der er ikke tale om strukturel racisme, fordi man ikke kan købe et plaster i sin egen hudfarve.

Almaz Mengesha er træt af aktivister som Mary Consolata Namagambe og Bwalya Sørensen, der udstiller sorte som en særlig udsat gruppe.Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 02-11-2019 10:06
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 829
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

PRESSEMEDDELELSE (1.11.2019 kl. 22.15)

Partileder Rasmus Paludan blev fredag den 1. november 2019 cirka kl. 19.30 overfaldet med syre ved metrostationen på Nørrebros Runddel. Det er uklart om, og i givet fald på hvilken måde, at overfaldskvinden udførte sit angreb i samarbejde med politiets indsatsleder, politikommissær Stefan, og 2-3 arabiske religiøse politifolk.

Sandt er det dog, at indsatslederen Stefan pure afviste at reagere på baggrund af overfaldet. Da andre politifolk havde anholdt gerningskvinden blev hun ikke ilagt håndjern, men fik af 2-3 arabiske religiøse politifolk lov til at beholde sin mobiltelefon og foretage uovervågede telefonsamtaler med eventuelle medgerningsmænd.

Da en fotograf dokumenterede Københavns Politis sammensværgelse med gerningskvinden, blev han skubbet væk af arabiske religiøse politifolk.

Partileder Rasmus Paludan udtaler: "Københavns Politi har nu vist, hvor deres loyalitet ligger: hos kriminelle religiøse."


OVERFALDET AF EVA CASSANDRA WINTHER-SCHMIDT MED SYRE PÅ NØRREBROS RUNDDEL (1.11.2019)


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
alenejensen
Skrevet d. 08-11-2019 18:30
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 83
Tilmeldt: 25.06.12
 Status: Offline

Fredag 8. november udkommer en ny digtsamling af Yahya Hassan. Det fortæller han i et interview med Martin Krasnik i Weekendavisen: »Jeg er en af de største digtere, der findes, men perkeren her har fået nok,« siger Yahya Hassan


-

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bebe
Skrevet d. 20-11-2019 10:03
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 87
Tilmeldt: 11.01.12
 Status: Offline

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Danmark lemper rejserestriktionerne fra Thailand Nyheder på dansk 1 20-04-2021 12:11
Det ville jo nok udløse en sur smiley og et straks påbud i Danmark Thaimad 3 23-03-2021 11:16
Vores gamle Danmark - film fra fortiden Film, bøger etc 3 04-03-2021 10:11
Nu krav om 10 dages isolation og test ved ankomst til Danmark Nyheder på dansk 1 06-02-2021 09:19
visa til Danmark **Baren** 2 20-01-2021 16:23

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.26 sekunder | 57,265,267 Unikke besøg | jQ Blog