Se emne

Thai-Dk Din debat side :: Bo og leve i Thailand :: De fastboende
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Den danske ambassade i Bangkok søger Visummedarbejder
thai
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 17-04-2019 14:26
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2739
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Visummedarbejder
Den danske ambassade i Bangkok er udvalgt som regional visumhub og søger to lokalt ansatte visummedarbejdere

Stilling: Visummedarbejder

Schengen-statsborger til fuldtidsstilling. Til besættelse snarest.
Ansøgningsfrist: 28. april 2019

Ansættelsessted: Den danske ambassade i Bangkok
Antallet af visumansøgninger fra visumpligtige statsborgere har været støt stigende gennem de seneste år. Den danske ambassade i Bangkok er nu blevet udvalgt som en såkaldt regional visumhub. Det betyder, at visumteamet skal behandle et øget antal af visumansøgninger fra nu godt 13.500 til forventeligt cirka 19.000 om året fra Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Australien, New Zealand og dele af Oceanien i 2020. Det bliver en super spændende proces, som kræver dygtige, fleksible og motiverede medarbejdere.

Vi søger derfor to energiske, grundige og systematiske personer, som skal styrke visumteamet og være med til at implementere den regionale visumhub her på ambassaden i Bangkok.

Der er tale om stillinger på betingelser for lokalt ansatte på ambassaden.

Stillingsbeskrivelse
Du vil blive en del af et stort team, som i skrivende stund tæller omkring 14 medarbejdere. Det primære arbejdsfokus består i at håndtere visumansøgninger fra visumpligtige statsborgere med ophold i Thailand og Cambodja. Dit job vil være at håndtere ansøgningerne på en service-minded måde, mens du sikrer, at reglerne, som Schengen-landene er bundet af, overholdes.

Det er planen, at ambassaden med regionalisering af visumområdet overtager visumansøgninger fra Vietnam, Laos, Australien mv. inden årets udgang. Du vil afhængig af kompetencer og erfaring blive inddraget i regionaliseringsprojektet, herunder få en vigtig rolle i implementeringen af udvidelsen.

Arbejdet omfatter vigtige kontrolfunktioner i forbindelse med visumudstedelse. Du skal udvise forståelse for og evne til at gå i dybden med sagerne og desuden udvise stor grundighed og ansvarlighed i dit arbejde.

Ud over visumarbejdet, vil du også kunne komme til at assistere danskere i Bangkok med alt lige fra pasansøgninger til mere komplicerede konsulære sager, så du skal være robust og kunne bevare overblikket i pressede situationer.

Du er i besiddelse af god dømmekraft, arbejder effektivt og leverer på et højt serviceniveau, som understreger og forstærker Danmarks i forvejen gode omdømme i Bangkok.

Kvalifikationer
Vi søger en holdspiller, der leverer et højt kvalitetsniveau med effektivitet og detaljebevidsthed.

• Gerne erfaring med offentlig forvaltning og administration
• Fordel med kendskab til forvaltningsret
• Fornuftige sprogkundskaber: flydende engelsk samt dansk eller andre nordiske sprog
• Gerne kendskab til Asien og Thailand
• Kendskab til at arbejde på tværs af kulturer
• Robust og kan håndtere pressede situationer på kompetent vis

Ansøgning

Jobansøgninger og CV'er er fulde af personlige, fortrolige og potentielt følsomme oplysninger. Derfor skal ambassaden følge EU's nye regler for håndtering af persondata (GPDR), når vi modtager og behandler jobansøgninger. Ansøgere bedes derfor pr. e-boks eller almindelig brevpost fremsende CV og motiveret ansøgning inkl. relevante dokumenter og foto senest den 28. april 2019. Du kan også på eget ansvar sende din ansøgning til mærket ”Ansøgning CW2” i emnefeltet. Vær dog venligst opmærksom på, at denne forbindelse modsat e-Boks ikke kan garanteres som sikker.

Ved ansøgninger indgivet ved brug af e-Boks/Borger.dk skal Udenrigsministeriet vælges som modtager, og mailen mærkes med Bangkok og emnet ”Ansøgning CW2”. Fordelen ved at bruge e- Boks/Borger.dk er, at posten sendes sikkert, dvs. at den digitale post sendes via en beskyttet internetforbindelse og er personlig. Dermed sikres det, at ingen uvedkommende kan bryde ind og læse posten. (Vejledning i at oprette "Min postkasse" på Borger.dk). Evt. ansøgere som er bosatte i udlandet og er fritaget fra kravet om NemID, har mulighed for at sende ansøgningen per brev til:

”Ansøgning CW2”
The Royal Danish Embassy, Thailand
10, Sathorn Soi 1
South Sathorn Road
Bangkok 10120
Thailand

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ambassaden på tlf.: +66 (0) 2 343 1100 eller e-mail til .

Den danske ambassade fremhæver lige muligheder for alle og byder ansøgninger fra kvalificerede personer velkommen uanset race, køn, religion, seksualitet eller handikap.

Du kan læse mere om den danske ambassade i Bangkok på http://thailand.u... eller på vores Facebookside @DKinThailand

kilde http://thailand.u...darbejder/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Danske familier flygter til Flensborg Udenfor Thailand 57 16-11-2019 04:07
Shop amok i Bangkok Central Thailand 7 08-11-2019 15:59
Bangkok Airport “The Airport of Smiles” Lufthavne 8 04-11-2019 15:52
Bangkok får udfordringer med højere vandstand Nyheder på dansk 1 31-10-2019 17:20
Der var en gang se med: Bangkok i 1931 Billeder/Videoer fra livet i Thailand 1 29-10-2019 23:45

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.16 sekunder | 46,525,056 Unikke besøg | jQ Blog