Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Udenrigsministeriets Rejsevejledning for Thailand er opdateret omkring COVID-19
Je suis Charlie
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-03-2020 19:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/Udklipkongelig11.JPG



Udenrigsministeriet og den danske ambassade anbefaler, at man følger med i udviklingen via Udenrigsministeriets Rejsevejledning for Thailand.

Ambassaden følger løbende udviklingen i forhold til coronavirus/COVID-19 i Thailand. Danskere bosat eller på rejse i Thailand opfordres til at følge de lokale myndigheders information via nyheds medierne og nedenstående informations kanaler:


Thailand:

Thailandske sundheds myndigheder har etablerer et Corona/COVID-19 Call Center – ring: 1422

Generelle anbefalinger og guidelines fra thailandske sundheds myndigheder omhandlende rejsende til og fra Thailand findes her

Link til Thailands sundhedsministerium side omhandlende Corinavirus/COVID-19 findes her

Daglig opdatering om situation fra det thailandske sundhedsministerium findes her

WHO udsender også løbende rapporter med de seneste opdateringer fra de thailandske sundheds myndigheder find rapporterne her.

Nem adgang til vigtig information

Ambassaden opfordrer alle danskere i Thailand til at registrere sig på Danskerlisten og hente udenrigsministeriets app Rejseklar.

Danskerlisten giver os mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig. Du tilmelder dig Danskerlisten her.

Har du spørgsmål i forbindelse med coronavirus/COVID-19 kan du tage kontakt til den danske ambassade i Thailand på +66 (0) 2343 1100. Uden for ambassadens åbningstid er der mulighed for omstilling til Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter på +4533921112.

Udenrigsministeriet og den danske ambassade rådgiver ikke om sundhedsfaglige spørgsmål, men henviser til de sundhedsfaglige myndigheder i Danmark. På Sundhedsstyrelsens hjemmeside og hos Statens Serum kan du finde information om coronavirus/COVID-19.

For yderligere information se også Udenrigsministeriet hjemmeside
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
up2you
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 11-03-2020 07:27
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 143
Tilmeldt: 19.01.16
 Status: Offline

https://thailand....-covid-19/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-03-2020 08:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Udenrigsministeriet fraråder alle ikke nødvendige rejser til Thailand

Udenrigsministeriets rejsevejledninger er ændret med oplysninger om coronavirus/covid-19. Ved et pressemøde her til aften med blandt andet Statsminister Mette Frederiksen blev det oplyst at store dele af det offentlige Danmark lukker ned i indtil videre 2 uger frem, og at rejsevejledningerne til en række lande skærpes.

Alle ikke-nødvendige rejser til Thailand frarådes dermed. Herudover en særlig opfordring til udsatte grupperom at blive hjemme.

Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til hele Thailand på grund af de lokale myndigheders omfattende tiltag for at forebygge smittespredning, herunder indrejserestriktioner. Du bør holde dig opdateret om udviklingen via de lokale myndigheder, nyheds medierne og dit rejse- eller flyselskab.

De lokale myndigheder kan implementere flere tiltag for at forebygge smittespredning. Du kan blive screenet for sygdoms symptomer. Hvis du har sygdoms symptomer, kan de lokale myndigheder implementere forebyggende tiltag, heriblandt isolation. Isolation kan også blive implementeret for personer uden sygdoms symptomer, hvis der er mistanke om, at personerne har været udsat for smitte. Du bør altid følge de lokale myndigheders anvisninger.

Dette forsigtighedprincip handler også om at mindske risikoen for smittespredning i Danmark.

Læs nærmere på: Rejsevejledning - Thailand



WHO erklærer pandemi

Spredningen af coronavirussen er ude af kontrol, og der er brug for mere handling fra regeringer og myndigheder verden over. Budskabet var klart, da Verdenssundhedsorganisationen, WHO, sent onsdag eftermiddag erklærede coronavirus for en pandemi – en verdensomspændende epidemi.

Indtil videre har WHO været særdeles forsigtig med at erklære en pandemi. Men i takt med at virussmitten fordobles og tredobles i nogle lande, at mange mennesker dør af virussen, har fået WHO til at efterlyse et globalt samarbejde verdens lande imellem.

At der er erklæret pandemi, betyder ikke, at man vurderer, at virussen er mere farlig i dag, end den var i går. Men det er et opråb om at tage situationen mere alvorlig, end det – ifølge WHO – er sket flere steder i verden.

Læs nærmere på: WHO


Yderligere restriktioner ved indrejse i Danmark

Regeringen undersøger muligheden for at indføre yderligere restriktioner ved indrejse i Danmark. Det gælder bl.a. mulighed for tvungen helbredsundersøgelse ved ankomst, mulighed for tvungen karantæne ved ankomst fra røde områder, mulighed for afvisning af udlændinge, der ankommer fra røde og orange områder ved grænsen.

Læs nærmere om de nye tiltag på: Nye tiltag mod covid-19


Nem adgang til vigtig information

Myndighederne opfordrer alle danskere i Thailand til at registrere sig på Danskerlisten og hente udenrigsministeriets app Rejseklar. Danskerlisten giver myndighederne mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig.

Du tilmelder dig Danskerlisten her.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Snart kan homoseksuelle blive gift i Thailand Nyheder på dansk 1 29-03-2024 11:01
Smag på Thailand Hele Thailand 90 24-03-2024 12:54
Interview med den danske ambassadør i Thailand De fastboende 1 18-03-2024 12:23
Se dokumentar om Black Mountain i Thailand Golf baner 4 15-03-2024 12:39
Thailand: 10 million people suffer pollution-related illnesses in 2023 | BBC News Hele Thailand 1 10-03-2024 09:35

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.53 sekunder | 97,913,855 Unikke besøg | jQ Blog