Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Råbende nordmand slog brite ihjel, da han blev bedt om at tie stille
farang
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-09-2019 15:25
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 382
Tilmeldt: 28.05.11
 Status: Offline

En familieferie i Thailand endte katastrofalt for en britisk mand, da han en aften fik nok af sin nabos råberi på et hotel i Phuket.
Naboen var en beruset 50-årig nordmand, og han skal efter sigende have været ekstremt støjende ude på sin altan en aften, hvilket fik den 34-årige brite til at henvende sig til nordmanden hen over altanerne for at bede ham tie stille.

Nordmanden trådte hen over balkonen til den britiske mand, som her greb en brødkniv og forsøgte at stikke sin larmende nordmand med den. Det skriver norsk TV 2.

Imens befandt britens hustru og deres toårige søn sig på værelset, indtil briten råbte, at de skulle forlade hotelværelset og komme i sikkerhed.

Hustruen har efterfølgende fortalt, at hun hørte sin mand skrige efter hjælp fra balkonen.

I et vidneudsagn fortæller hun, at hun så den 50-årige nordmand sparke og slå sin mand, før hun flygtede fra værelset med deres fælles barn.

Da hotellets sikkerhedspersonale endelig kom op til altanen, fandt de de to mænd på altanens gulv. Nordmanden sad bag briten og havde begge hænder om hans hals i et kvælertag.

Politiet ankom kom efter sikkerhedspersonalet, og den britiske mand blev transporteret til det lokale hospital.

Her blev han kort efter ankomst erklæret død, og det lokale politi bekræftede, at han var død ved kvælning.

Nordmanden er nu sigtet for uagtsomt manddrab og kan forvente op til 15 års fængsel.

Norsk TV 2 har været i kontakt med den drabstiltalte nordmand, men han ønsker ikke at kommentere sagen.

Ifølge hans advokat benægter han ikke at have dræbt den britiske familiefar i Thailand, men han mener, at han handlede i selvforsvar og derfor ikke skal straffes.

»Min klient indrømmer ikke strafskyld. Han siger, at han var i en position, hvor han først blev angrebet med en kniv af en britisk mand, og at han derfor gik til modangreb,« udtaler han.

Nordmanden skal efter sigende have været på en to-tre ugers ferie i Thailand, da drabet skete.

Han har arbejdet med sikkerhedsservice i den offentlige sektor i mange år, men mistede sidste år sit job, da han var involveret i en konflikt med sin arbejdsgiver.

Ifølge norsk TV 2 har manden ikke tidligere været dømt.

kilde[url] https://www.bt.dk...ille[/url]
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
farang
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-09-2019 15:27
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 382
Tilmeldt: 28.05.11
 Status: Offline

Drabssigtet nordmand vil betale blodpenge for at slippe for straf i Thailand

En 50-årig nordmand har siden slutningen af august været sigtet for mordet på sin nabo på et hotelværelse i Phuket i Thailand. Nu vil hans advokat bruge alternative metoder til at slippe for fængselsstraf.


Nordmanden var på familieferie og var angiveligt højlydt og beruset på sin altan, og derfor bad naboen – en 34-årig brite – nordmanden om at dæmpe sig.

Det fik nordmanden til at træde hen over balkonen til den britiske mand, som efter sigende her greb en brødkniv.

Britens kone flygtede med deres to-årige søn, og da hotellets sikkerhedspersonale kom op til altanen, sad nordmanden bag briten og havde begge hænder om halsen på ham i et kvælertag.

Briten blev hastet til hospitalet, men døde kort efter ankomsten, hvorefter nordmanden blev sigtet for uagtsomt manddrab, som kan give op til 15 års fængsel.

Ifølge nordmandens advokat er hans klient, som er løsladt mod kaution, rædselsslagen for at havne i et thailandsk fængsel, og derfor forsøger advokaten at lave en pengeaftale med den dræbtes enke.

Det skriver TV 2 Norge.

»Ja, efter thailandsk lov er det muligt at betale den forurettedes familie en sum penge, som de accepterer, og på den måde kan man afslutte sagen med et forlig,« siger advokat Sulman Hussain til det norske medie.

Advokaten har i de seneste dage befundet sig i Thailand i forsøget på at opklare, hvad der præcist skete den pågældende aften.

Nordmanden har erkendt, at han dræbte briten, men han påstår, at det skete i selvforsvar.

Selvom det er lovpligtigt, er nordmanden – ifølge TV 2 Norge – ikke mødt op til retsmøderne, siden han blev løsladt på kaution. Han er derfor nu efterlyst af de thailandske myndigheder.

Nordmandens advokat har over for mediet bekræftet, at han ikke ved, hvor hans klient befinder sig.

»Sidst, jeg snakkede med ham, var han her i Phuket og sagde, at han følte sig truet. Det har været en massivt pres fra udenlandske journalister mod min klient, og han er blevet dømt på forhånd af mange aviser. Det har gjort, at han føler sig utryg.«

Advokaten siger dog også, at det vil være noget nær umuligt for nordmanden at flygte ud af landet, da hans pas er blevet inddraget af myndighederne.

Det norske medie har også været i kontakt med nordmandens thailandske advokat, som antyder, at et beløb på omkring to millioner baht (443.000 kroner) er på tale i forsøget på at undgå fængselsstraf.

»Hvis (den dræbtes, red.) familie går med på det beløb, kan han (nordmanden, red.) gå fri,« siger advokaten.


kilde https://www.bt.dk...i-thailand
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Mathis blev kun 15 år Nyheder på dansk 1 06-08-2020 21:14
Bekymringer der aldrig blev til noget Alt det andet 5 07-06-2020 12:01
Der blev så stille, da England skred. Nyheder på dansk 52 01-02-2020 17:12
Blev backpacker for at rejse sorgen væk Nyheder på dansk 1 19-12-2019 14:51
Snydt for 1,5 million: Sådan blev thailandsk kok udnyttet Nyheder på dansk 1 19-12-2019 09:57

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.43 sekunder | 50,277,762 Unikke besøg | jQ Blog