Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Tragisk: Leopard angreb 2-årig dreng i Safari Park
thai
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 04-09-2019 22:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2721
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

En 2-årig dreng var særdeles heldig at overleve et angreb fra en Leopard, da drengens bedstefar ved en fejl åbnede buret ind til det vilde dyr.


Vilde dyr og små børn er sjældent en god kombination, men så længe dyrene er bag lås og slå, så burde det ikke gå galt.

Det var dog alligevel tilfældet for den 2-årige dreng Orr Burns, da han var med sin israelske familie i Thailand, hvor de besøgte den populære Safari Park i Koh Samui.

Her havde familien netop været forbi elefantreservatet, og nu var det tid til, at de skulle forbi leoparden, hvor de kunne få taget nogle billeder.

Ved Leopardburet gik det dog helt galt, da den 2-årige drengs bedstefar åbnede døren ind til buret. Det resulterede i, at Leoparden styrtede ud af buret og angreb den 2-årige dreng.

“Vi ventede ved døren, som var lukket med en krog. Ingen vidste hvad der var bag døren, så en af mændene (bedstefaren red.) hev krogen op, og pludselig løn leoparden ud. Der var skrig. Leoparden hoppede op på Orrs mor, og derefter angreb den barnet,” fortæller drengens onkel ifølge det britiske medie, The Mirror, inden han fortsatte:

“Leoparden låste sig fast til hans ansigt i fire eller fem sekunder. Han slap ikke grebet på Orr, før nogle af de lokale sparkede den i hovedet. Alle var chokerede. Vi begyndte at skrige, indtil nogle kørte forbi med en bil og kørte os væk,” fortæller onklen.

Overlevede heldigvis
Det kunne være gået alvorligt galt for den 2-årige dreng, der heldigvis slap billigt. Drengen blev fragtet på hospitalet, hvor de kunne se, at han havde pådraget sig et brud på kindbenet.

En ansat i Safari Parken ved navn Naphat Pleumsut fortæller ifølge The Mirror, at parken betaler for drengens hospitalsophold, og så kom han med hans forklaring på, hvad der var sket.

“Familien til drengen åbnede ved en fejl døren, og de kunne ikke nå at lukke den igen, før leoparden slap fri. Ansatte var hurtigt på stedet og fik skubbet leoparden tilbage til buret igen på under 10 sekunder,” lyder det fra Naphat Pleumsut, der fortsætter:

“Ansatte fra parken fragtede den sårede dreng til Bangkok Hospital Samui. Han havde skrammer i ansigtet og et brud på kindbenet. Parken tog sig af alle problemerne, hvilket inkluderede betaling for bolig og hospital,” fortæller han.

For blot to måneder siden blev en anden 2-årig dreng angrebet af en leopard i en dyrepark. Det var desværre med en dødelig udgang.

https://www.dagen...afari-park
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Beasts of Bangkok booted from park lair Billeder/Videoer fra livet i Thailand 7 20-06-2019 17:02
Wild elephant herd attacks motorbike in Khao Yai National Park Billeder/Videoer fra livet i Thailand 2 23-04-2019 23:15
Thailand Tourism Festival in Lumpini Park from 23-27 January 2019 Arrangementer 7 12-02-2019 16:16
En 51-årig dansker har mistet livet i en trafikulykke på den thailandske ø Phuket. Nyheder fra Phuket 1 19-01-2019 16:37
Graffiti Park In Bangkok Billeder/Videoer fra livet i Thailand 1 09-01-2019 17:30

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.15 sekunder | 45,817,992 Unikke besøg | jQ Blog