Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
AOT forbereder sig til dette års højsæsonen!
thaikurt
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-09-2013 12:26
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

AOT forbereder sig til denne højsæsonen Fra oktober 2013 indtil marts 2014 ved at sikre alle lufthavne har effektive tjenester og også øge indvandring tællere med 20%. Det forventes, at lufthavnen vil være i stand til at støtte, hvis de turister, der besøger stiger mere end 52 mio.

AOT og TAT slutte hænder i en strategisk alliance for at levere en database for at afhjælpe turist marked mere effektivt. Forvaltningsplanen vil også bidrage til at mindske overbelastningen af r03;r03;lufthavne især i de større lufthavne som Suvarnabhumi Airport i Bangkok, Phuket og Chiang Mai internationale lufthavn.

Desuden vil forvaltningsplanen også fokusere på lufthavnene overordnede ledelse samt transport af passagerer fra lufthavnen til den tilbagelagte destination.

AOT forudsiger, at i højsæsonen fra oktober til marts næste år det forventede antal passagerer benytter lufthavnen tjeneste vil stige med 15. 20%.
Som værende den første udbyder er det vores mål at være forberedt i byde disse turister, hævder Mr. Phongsak, Junior Vice President for Lufthavne i Thailand Public Company Limited.

Han hævder også, at passagererne fortsætter med at stige i de store lufthavne, der er Suvarnabhumi Phuket og Chiang Mai lufthavn.

Ud over den forvaltningsplan selskabet vil også fokusere på den langsigtede plan for at støtte turismen markedet.

Det forventes også, at i højsæsonen antallet af flyvninger vil stige med 6,5 til 7%, men den betydelige stigning er stigningen i chartrede fly fra Kina og Rusland.

I øjeblikket de store lufthavne modtager charterfly på regelmæssig basis, især i Phuket. Selskabet også forhandlet med lufthavnen, som er under tilsyn af Department of Civil Aviation til at følge samme strategiplan.

Mr. Phongsak, erklærede, at turismen myndighed Thailand (TAT) og AOT har sluttet hænder i at fremme turismen markedet og også for at forberede og støtte det øgede antal turister.

Mr.Suraphol Savotsereni, guvernør i Tourism Authority of Thailand (TAT,) hævder, at den strategiske aftale har til formål at øge antallet af turister, der rejser til Thailand og forbereder sig til ASEAN Økonomiske Fællesskab (AEC), som også er landets vigtigste strategiske mål.

Strategisk aftale vil også omfatte vise turisme og luftfart information, turisme nyheder og pressemeddelelser og statistikken for passagerer, der rejser ind og ud af landet.

http://www.pattay...gh-season/
Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Dette er historien om en ung sygeplejerske ved navn Sineenath. Den Royale blog 1 24-01-2024 12:47
ADVARSEL – DETTE KAN GIVE LATTERKRAMPER – LÆSES PÅ EGET ANSVAR: Alt det andet 1 18-07-2022 08:26
Advarsel – dette kan give latterkramper – læses på eget ansvar Det sjove. 1 25-08-2020 07:43
Flybilletter: Tjek dette, inden du køber dem Flybilletter 4 18-06-2020 19:46
Dette er et videoklip foran Immigration i Pattaya videoer Fra Pattaya 1 07-04-2020 11:15

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.16 sekunder | 99,602,325 Unikke besøg | jQ Blog