Se emne

Hvem er her? 2 gæst(er)
 Udskriv emne
DET ER helt uacceptabelt, at svindlen er så markan
pensionisten
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 28-12-2010 23:47
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1147
Tilmeldt: 24.10.09
 Status: Offline

Nu tør man endelig sætte navn på de værste skurke, nu håber jeg så bare at de bliver ved nu de lugter så mange penge !!

Svindlere på socialhjælp

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg til Ekstra Bladets oplysninger om omfanget af den sociale svindel, der er afsløret. Helt op til hver fjerde passager på fly til Fjern- og Mellemøsten er røget i Pensionsstyrelsens fælde.

Ministerens udtalelse er en ren tilståelsessag. Svindlen har stået på i årevis; men det er først nu, regeringen for alvor tager fat på disse omfattende bedragerier, der samlet beløber sig til omkring tre-fire milliarder om året.

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, hvordan dansk-irakiske socialbedragere tømmer kassen herhjemme samtidig med, de indtager centrale poster i Irak. Fup og bedrag.

MINISTRE og myndigheder, som nidkært forfølger almindelige skatteydere med bagatelsager, har intet effektivt gjort mod de sociale bedragerier, der lå lige foran næsen.

På andre områder er der ingen grænser: Et system, hvor folk bliver knaldet med bøder og afgifter på alt, der bevæger sig. Hvor der ikke er grænse for, hvor meget der skal registreres og indberettes. Danmark er en maksimalstat, når vi taler det offentliges nidkære emsighed over for borgerne.

SAMTIDIG med at regeringen har indledt et felttog mod efterlønnere og andre på offentlige overførsler, har man i årevis set gennem fingre med sociale svindlere, der pendlede mellem Bagdad og København.

Nu virker det, som om nogen er vågnet op. Er det, fordi valget nærmer sig? Og kan vi være sikre på, kontrollen forbliver effektiv? Det er fint nok med lufthavnskontrol i danske lufthavne, men hvad hvis svindlerne løser billet fra Hamburg eller Malmø?

DER BLIVER rigeligt for Ekstra Bladet at se til trods Støjberg og hendes embedsfolks forsikringer.

Erfaringen viser nemlig, de stort set intet gør på eget initiativ.

http://ekstrablad...477644.ece

http://ekstrablad...477595.ece

Begge artikler er sakset fra Ekstra Bladet.

425 sociale bedragere taget i lufthavn

Antallet af sociale bedragere, der rejser udenlands, er overraskende højt. Nu øges kontrollen ved grænserne

Pensionsstyrelsens forsøgsordning med lufthavnskontroller i 2010 har afsløret et overraskende højt antal sociale bedragere. I 12 kontroller har man fået 425 bedragere i nettet, viser nye tal fra Pensionsstyrelsen. Det skriver Ekstra Bladet.

Størst gevinst har der været på fly fra Mellemøsten, hvor helt op til hver fjerde passager, der typisk selv har mellemøstlig baggrund, er røget i fælden. Sagerne drejer sig ofte om personer på dagpenge eller kontanthjælp, der eksempelvis er rejst udenlands, selv om de ifølge loven skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet.

Kontorchef i Pensionsstyrelsen Peter Andersen Hove, der har ledet kontrollerne, er overrasket over det høje antal.

- Oprindeligt var det her jo et testforsøg, vi satte i gang før sommerferien for at se om, der var noget at komme efter. Og resultaterne har i nogle tilfælde vist sig at være så rystende, at vi er fortsat, siger han til Ekstra Bladet.

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) er fortørnet over den store fangst af sociale bedragere og øger nu kontrollen.

- Det er et alt for højt antal, og det er helt uacceptabelt, at svindlen er så markant, siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Derfor tredobler vi også kontrollen pr. 1. januar i Københavns Lufthavn og udvider tilsynet til andre lufthavne og grænseovergange. Og vi fortsætter lige så længe, der er noget at komme efter. Ud over øget kontrol i lufthavnen vil der i 2011 komme hårdere sanktioner over for kontanthjælpsmodtagere, der begår socialt bedrageri. Foruden at tilbagebetale de penge, man uretmæssigt har fået, kan der blive skåret i fremtidige udbetalinger.
Hav en god dag.

Med Venlig Hilsen.

Pen.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
dkth
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 29-12-2010 02:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 418
Tilmeldt: 27.01.10
 Status: Offline

Jeg er helt enig, men vi hvad med anmeldelse af bedragere?

Hvor tit og ofte hører vi ikke ordet stikker o.s.v. hvis man vil anmelde socialbedrag, for hvor er grænsen.

Førtidspensionisten der bor i Thailand med adr. i Danmark.

Førtidspensionisten der får udbetalt som enlig men bor sammen med en pige/kæreste i Thailand.

Men det store hensyn der har været taget til udlændinge, som også får fuld pension efter få år i Danmark kan jeg aldrig lære at forstå. Nu vil man politisk også give den over 100.000 i bonus hvis de flytter tilbage.

De får fuld pension og ikke kun grundbeløb, så politikerne er nok selv skyld i, at de nærmest mener Danmark er en ATM automat.

Her er EB virkelig på sin plads, hvis de kan få ryddet op i det,

men jeg husker sidst hvor de skrev om svindel med danskere i Pattaya, hvor der var et ramaskrig fra mange om, hvor forkert det var, så lidt dobbeltmoralsk er vi nok mange er er.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
pirat
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-12-2010 05:41
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 713
Tilmeldt: 13.01.10
 Status: Offline

forsæt med kontrollen det betaler sig

Skat konfiskerer tre millioner i Kastrup


Skat har beslaglagt 2,9 millioner kroner i Københavns Lufthavn fra folk, der skylder det offentlige penge.

Torsdag den 30. december 2010, 02:32

Der er kontant afregning, når Skat tager stikprøver af passagerer i lufthavnen for at se om, de skylder penge til det offentlige.

I 2010 har Skat således beslaglagt 2,9 millioner kroner i kontanter i Københavns Lufthavn i Kastrup fra danskere, der eksempelvis skylder i børnepenge, skat eller fra et firma, der er gået konkurs, skriver Ekstra Bladet.

- Det er område, vi har stor fokus på og samtidigt et det et klart signal om, at vi går efter dem, der snyder og ikke overholder reglerne, siger Gitte Plambek, leder af Skats smuglerikontrol i lufthavnen, til avisen.

Skat har kunnet kontrollere rejsende skyldnere siden oktober 2008, og i alt er der opkrævet 6,5 millioner kroner på den bekostning. Den største gevinst har været en skyldner, der fik beslaglagt omkring en halv million kroner i kontanter

Til næste år intensiverer Skat kontrollerne. Her oprettes en projektgruppe med 40 mand under navnet "Styrket grænsekontrol - særlig indsats", som Gitte Plambek skal stå i spidsen for.

- Vi kommer til at foretage kontroller ved grænseovergange og lufthavne i hele landet, hvor vi blandt andet går efter penge for at se om, resultatet er lige så godt som i Københavns Lufthavn, siger hun til Ekstra Bladet.

Udover penge fra skyldnere har Skat fra 1. juli og frem til december i år udskrevet bøder for 2,2 millioner kroner til rejsende, der har rejst med for mange kontanter uden at angive det.

/ritzau/

http://www.berlin...-i-kastrup
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
islander
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-12-2010 18:35
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 141
Tilmeldt: 21.12.09
 Status: Offline

Snyd er selvfølgelig ikke acceptabelt og pengene man får ind kan jo passende bruges til gyldne håndtryk til trofaste lakajer Shock
mhv
islanderThaiThumbDanmarkStres
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
aaby
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 31-12-2010 03:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 426
Tilmeldt: 16.04.09
 Status: Offline

Lad nu lige vaere med at tro, at muslimerne har opfundet socialsvindel i DK rasende

Sorte penge, smaasvindel, momssvindel, osv, er noget som ogsaa danskere kan finde ud af.

Jeg oplevede for et par aar siden i en laengere periode, at jeg naermest var omringet af socialbedragere i stor Pattaya. Sa vi 8 mennesker paa en dansker restaurant var mindst fem af dem socialbedragere, ingen af dem var muslimer.

ølkrus

Godt nyt aar til jer alle.
Tropiske hilsner
Aaby
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
IT
#6 Udskriv indlæg
Skrevet d. 31-12-2010 04:40
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1752
Tilmeldt: 11.09.09
 Status: Offline

ikke Pattaya igen aaby
det er sådan en rar og dejlig by med en masse gode mennesker der ikke laver noget forkert

skaal

Godt nyt aar til jer alle.

Isan is the poorest region of Thailand: in 2002 average wages were the ... Isan (Isan/Thai: อีสาน; also written as Isaan, Isarn, Issan, ...
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Thailand vil åbne landet helt om fire måneder Hele Thailand 7 01-07-2021 20:00
Et indblik i den thailandske konges ikke helt så typiske royale liv Den Royale blog 4 23-10-2020 11:22
Thailand åbner helt op 1. juli Hele Thailand 10 11-06-2020 16:12
Slange-trick går helt galt: Pludselig angriber den publikum Nyheder på dansk 6 29-12-2019 10:42
Væk, han er bare HELT VÆK Billeder/Videoer fra livet i Thailand 1 16-03-2019 07:58

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.22 sekunder | 100,411,427 Unikke besøg | jQ Blog