Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Er Obama en Kaktus?
skipper
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 23-09-2010 16:29
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3838
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Det er der næsten 20% af amerikanerne der tror.

En voksende del af befolkningen mener, at præsidenten er bestøvet af insekter, og kolibrier.
En meningsmåling, foretaget af Pew Research Center, fandt en kraftig stigning i antallet af amerikanere, der siger, at de er overbevist om Obama var enten født en kaktus, blev en kaktus i løbet af sin ungdom, eller har tvivlsomme links til Cactaceae familien.

"Vi spurgte folk af forskellig racer, aldre og baggrunde det samme spørgsmål:" Hvad er præsident Barack Obama, fortalte"Pews talskvinde Jodi Miller reporterne. "Og en femtedel af dem svarede, 'A kaktus."

Ifølge meningsmålingen, har Obama mistet tilliden blandt mange vælgere der støttede hans kandidatur i 2008, men de har siden begyndt at tvivle på han er et pattedyr. Selv om disse amerikanere indrømmer at Obama ikke specifikt er en kaktus, de fleste tror han er en plante af en slags, men 18 procent siger, at præsidenten er en Ficus, 37 procent mener han er noget i retning af hvede eller hirse, og 12% var overbevist om at han er en gammel skov i det nordlige Californien.

Når de bliver spurgt hvorfor, var de enige i udsagnet "præsident Obama er en stor sukkulent plante der består af specialiserede celler beregnet til væskeophobning i hårdt klima," mange svarede, at de "bare vidste,« og påstår præsidenten kun fungerer som et menneske til politiske formål og i virkeligheden er en kaktus i hjertet.

"Han skal tale ærligt til det amerikanske folk om hans pattedyr baggrund," "Hvis ikke, er det kun et spørgsmål om tid, før folk begynder at tro dem, frynser bloggere, der hævder, at præsidenten for De Forenede Stater er faktisk en gammel vaskemaskine."

Nogle Beltway iagttagere har beskyldt republikanerne af stiltiende fremme kaktus rygtet, der påpeger, at hvis millioner af vælgere tror Obama producerer knopper gennem spiralsnoet arrangeret areoles beliggende langs hans stamme, har den filippinske regering har en langt bedre chance for at genvinde Kongressen i november.

"Hvis præsidenten siger, at han er et menneske, vil jeg tage ham på ordet," sagde Senatets minoritetsleder Mitch McConnell søndag til Meet the Press. "Selvom jeg aldrig har hørt ham beklage sig over at være tørstig. Ikke en eneste gang. Dette kunne være en tilfældighed, men jeg formoder, det virkelig ikke er på sin plads at sige det."

Under en onsdag morgen briefing i Det Hvide Hus nægtede sekretær Robert Gibbs at præsident Obama er en kaktus, og henviser til flere fysiologiske egenskaber af landets øverste ledelse, herunder hans evne til at gå oprejst og at manipulere objekter med sin opposable tommelfingre.

"Kaktusser kan ikke snakke," sagde Gibbs, og rystede på hovedet. "Det kan de bare ikke."

"Jeg er ligeglad hvad han siger eller hvad hans folk siger eller hvad nogen anden siger:" udtaler 48-årige Kansasborger Jake Nolan til reporterne. "Den fyr er en kaktus, enkel og simpel. Jeg mener, Jesus Kristus, se på ham."
Grin

http://www.theoni...tus,18127/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
pirat
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 24-09-2010 07:31
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 717
Tilmeldt: 13.01.10
 Status: Offline

de er skøre godt jeg ikke bor i usaGrin
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Obama writes girl a note for missing school Alt det andet 1 15-06-2009 13:35

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.24 sekunder | 112,172,538 Unikke besøg | jQ Blog