Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: 839 DAGES GIDSELDRAMA fulgt fra sidelinjen Forfatter: Poul Erik Larsen

Oprettet af yindee d. 16-05-2016 04:40
#1

Hermed vil jeg gerne præsentere Poul Erik Larsen e-bog –

www.thai-dk.dk/uploads/bog1.jpg

839 DAGES GIDSELDRAMA - fulgt fra sidelinjen.


Bogen kan downloades herBogen er en E-bog i PDF format, som kan læses på alle pc’er, notebooks, m.m. som har installeret læseprogrammet Adobe Reader, eller Adobe digital Editions.

Beskrivelse:

Bogen beskriver forløbet af den lange gidselsag, 839 dage, som seks søfolk fra skibet LEOPARD måtte igennem inden de igen kunne betragte sig som frie mennesker.

Jeg er hverken journalist eller piratekspert, men tidligere sømand/navigatør, og har som sådan selv haft problemet med pirateri tæt inde på livet, i mit daglige arbejde på verdenshavene.

Jeg har derfor fulgt denne gidselsag tæt fra starten, i hvad der har været fremme i medierne om det. Det er blevet til mange debatindlæg, læserbreve, meningsudvekslinger m.m. gennem det lange forløb.
Jeg er af den opfattelse, at søfolk der bliver taget som gidsler, desværre er et kapitel i hele piratproblematikken, man helst ikke diskuterer og gerne så forbigået i tavshed.

Derfor er bogen skrevet som en kritik af dette tavshedssyndrom, med baggrund i hvad mediernes trods alt har skrevet om sagen.

God fornøjelse, og venlig hilsen

Poul Erik Larsen


Besøg også Poul Erik,s hjemmeside
En gang sømand ---altid sømand

Redigeret af ADM d. 08-09-2022 17:36