Regeringskritiske demonstranter blokerede i dag en række valgsteder ved det thailandske parlamentsvalg, der nu er forbi, men som i høj grad var overskygget af gårsdagens blodige sammenstød i Bangkok og udsigten til fortsatte uroligheder.
På trods af ugers massedemonstrationer i et forsøg på at tvinge premierminister Yingluck Shinawatra til at afgive magten, er den klare forventning, at et flertal af vælgerne har peget på den kontroversielle minister.
LÆS OGSÅ Bag uroen i Thailand lurer tronfølgen
Kun de færreste forventer imidlertid, at det omstridte valg, som oppositionen har forsøgt at forpurre, vil være enden på den cyklus af politisk vold, der har plaget kongeriget siden 2006.
Intimiderede folk til at blive væk
Stemningen på valgdagen, hvor valgstederne lukkede klokken 9 dansk tid, har i høj grad været præget af ængstelse efter lørdagens dramatiske sammenstød mellem opposition og regeringsstøtter i Bangkok, hvor mindst syv mennesker blev såret.
Ind til videre ser valget dog ud til at være forløbet fredeligt.
Embedsmænd siger imidlertid, at valghandlingen delvist blev forstyrret i 127 af landets 375 valgkredse, hvor demonstranter har ønsket premierministerens afgang.
De vil have regeringen erstattet af et såkaldt folkeråd, som ikke skal vælges af folket.
LÆS OGSÅDansk ambassadør i Thailand: Det er et mærkeligt valg
I mange områder i det sydlige Thailand forhindrede regeringsfjendtlige demonstranter posthuse i at distribuere valgsedler og stemmebokse, siger landets valgkommission.
En seniorresearcher ved organisationen Human Rights Watch anklager desuden demonstranterne for at intimidere folk til at opgive at stemme.
Mange steder kom stemmeboksene aldrig frem
I Bangkok måtte 488 ud af byens 6.673 valgsteder enten helt droppe at åbne eller måtte lukke tidligt, enten på grund af blokader uden for valgstederne eller grundet for få medarbejdere.
Det førte enkelte steder til mindre slagsmål.
»Jeg ønsker bare at stemme«, siger 57-årige Praneet Tabtimtong.
»Men de lukkede og kom ikke ud med stemmeboksene«, siger han.
Myndighederne oplyser, at omtrent 130.000 betjente har været på job for at sikre et fredeligt valg, men med titusindvis af valgsteder havde mange blot et meget lavt sikkerhedsniveau.