Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Aber mishandles i kokos-industrien

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-01-2021 11:39
#1

Aber tages som unger i naturen, mishandles og tvinges til farligt arbejde i Thailand for kokosmælk og -olie

Den billige kokosmælk i supermarkedet har måske kostet en lille abe dyrt. Vilde aber bliver nemlig illegalt indfanget, mishandlet og udnyttet på forfærdelig vis til at indsamle kokosnødder i Thailand.

Det er både farligt og fysisk krævende for de små aber at kravle så høje op i træerne for at vride kokosnødderne løs. Nede på jorden tvinges de også til at slæbe dem over på en vogn. Foto: PETA.org
Selvom de chokerende afsløringer sidste år fik de thailandske myndigheder til officielt at sætte en stopper for udnyttelsen af de vilde dyr til tvangsarbejde, sker det stadig i stor stil. Det afslører den internationale dyreretsgruppe PETA, som anklager den thailandske regering for at lyve for offentligheden om, at aber ikke længere misbruges i industrien.

Aberne indfanges i naturen som små unger, hvor de tages fra deres mor og holdes bundet i korte lænker eller i små bure. Nogle af burene er så trange, at aberne næsten ikke kan vende sig, og de står uden ly og læ på ladet af en bil i al slags vejr.

læs mere her https://ekstrabla...en/8424919Redigeret af Je suis Charlie d. 10-01-2021 11:41