Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Verden på vrangen / Utroligt men sandt

Oprettet af AK81 d. 04-09-2018 10:00
#1

jes der er en skør verden vi lever i ((11((


Har brugt millioner på at ligne Kardashian: Nu er hun endelig tilfreds
Hun har blandt fået sprøjtet 3,5 kilo ekstra fedt ind i ballerne for at ligne sit forbillede

En udbredt fordom om plastikkirurgi er, at folk aldrig bliver helt tilfredse med resultatet, og derfor lægger sig under kniven igen og igen.

Det er dog ikke tilfældet for brasilianske Jennifer Pamplona, der efter at have brugt omtrent 3,5 millioner kroner på at ligne Kim Kardashian, endelig er tilfreds med resultatet.

https://ekstrabla...ta=nyhederRedigeret af ADM d. 23-09-2018 11:28

Oprettet af AK81 d. 04-09-2018 10:08
#2
292 krokodiller blev dræbt i blodig hævnaktion
Nedslagtningen skete efter at en mand var blevet dræbt af en krokodille

https://ekstrabla...on/7236194Redigeret af AK81 d. 04-09-2018 15:00

Oprettet af AK81 d. 04-09-2018 15:01
#3

se med her

Amazing transformation of sick dog who had given up hopeOprettet af tinner d. 04-09-2018 16:47
#4

To lesbiske kvinder i Malaysia er blevet gennem-pisket i fuld offentlighed som straf for, at de har haft et seksuelt forhold.

De to kvinder på 22 og 32 år blev mandag anbragt på hver deres taburet foran dommerne i retssalen. Herefter fik kvinderne hver seks slag på ryggen med et spanskrør, skriver nyhedsbureauet AP.

De to kvinder var forinden blevet idømt den hårdhændede straf efter islamisk lov.

100 tilskuere
Piskeslagene faldt under overværelse af omkring 100 tilskuere i sharia-retssalen Terengganu.

Den ydmygende afstraffelse af kvinderne har skabt vrede hos både advokater og aktivister, som kæmper for menneskerettigheder.

- Piskning er en brutal, inhuman og nedværdigende straf og minder om tortur, fastslår Amnesty International Malaysia i en udtalelse. Ifølge organisationen hører folks seksuelle præferencer privatlivet til.

Ikke leve i frygt
- Folk skal ikke leve i frygt blot fordi de er tiltrukket af personer af ens eget køn. Myndighederne i Malaysia bør omgående afskaffe disse love, lyder det fra Amnesty International.

Malaysia regnes normalt for et moderat og stabilt land med en overvægt af muslimer. Men en konservativt inspireret islamisme er begyndt at vinde indpas i landet.

En to-kønnet kvinde blev i august gennembanket af en gruppe mennesker i den sydlige del af landet.


https://ekstrabla...er/7291898Caning of lesbians – an eye opener for many

KUALA TERENGGANU: It was over in six minutes.

Two women who were sentenced to be caned six times each after pleading guilty to same-sex relations by the Kuala Terengganu Syariah High Court did not shout nor scream.About 150 people were present in the courtroom, watching as a lady officer from Kajang Women’s Prison carried out the sentence with a cane measuring about a metre.The officer swung the cane, hitting the first woman’s back with a force similar to a forceful tap, as another woman officer from the Prison’s Department kept count. However, when it came to the younger woman, sobs could be heard as another woman prison officer carried out the sentence.

http://www.nation...s/30353707

Redigeret af tinner d. 04-09-2018 17:04

Oprettet af ATM d. 05-09-2018 10:06
#5

hvad så skal vi ind eller ud af toget((6))


Oprettet af ATM d. 05-09-2018 10:07
#6

:(Oprettet af FCK d. 05-09-2018 14:08
#7

he he den her historie er nu noget for selv selv ((8((

www.thai-dk.dk/uploads/burka33.JPG

Tildækket kvinde fik en burkabøde
48-årig kvindelig turist fra Tyrkiet troppede op hos politiet med tildækket ansigt og røg direkte i bødekassen


Det kostede en 48-årig kvindelig turist fra Tyrkiet en bøde her og nu på 1.000 kroner, at hun i går troppede op på politigården i Aarhus med tildækket ansigt.

Kvinden henvendte sig til politiet for at forny sit turistvisum. Hun var ikke klar over, at det såkaldte burkaforbud har været gældende lov i Danmark siden 1. august.

Da hun kl 12.45 stillede sig ved skranken med ansigtet tildækket, så kun øjnene var synlige, fik hun via en tolk forklaret, at den slags hovedbeklædning er forbudt. Hun blev derfor sigtet, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

- Kvinden erkendte forholdet og forklarede, at hun ikke kendte den nye lovgivning og ikke havde intention om at bryde den, skriver politiet.

Da kvinden ikke har bopæl i Danmark, fik hun en straksbøde på 1.000 kroner, som hun betalte med det samme. Hun fjernede samtidig tildækningen, inden hun forlod stationen, oplyser politiet.

[url] https://ekstrabla...l][/quote]

Oprettet af FCK d. 06-09-2018 15:34
#8

Fantastisk juleeventyr: Rema 1000-kunder redder kvindes jul

Peter Eugene Meyer har på Facebook skrevet et opslag, der er blevet delt mere end 4300 gange. I opslaget skriver han, om det han kalder et vaskeægte juleeventyr.

- Bliver nødt til at fortælle en oplevelse fra min indkøbstur i Rema.

Sådan starter fortællingen om Peters juleeventyr.

- Jeg går i min egen verden. Skal bare have det overstået, da jeg høre en kær lille pige tale til sin mor.
- Hun er så utrolig bekymret for om der ikke bliver råd til en julegave til sin lillebror nu hvor far er flyttet. På intet tidspunkt tænker den lille pige på sig selv.

Peter fortæller, at den lille pige er omkring fem år gammel, og at lillebroren er en baby i barnevogn.

- Moderen tysser på hende gang på gang da det virker pinligt på hende at den lille pige udstiller deres privatliv og deres betrængte situation. Men den lille pige kan ikke lægge det fra sig. Der må være råd til at lillebror får en lille ting.

Peter er ikke den eneste, der oplever situationen. Da han kigger rundt, ser han, at de andre kunder har set det samme. Og så er det, at eventyret starter.

- Pludselig tager en mand, af fremmed herkomst, sig til lommen, henter et par glas kartofler og et glas rødkål og sætter det i kvindens vogn, hvorpå han giver hende den hund han lige har fisket op af lommen.

- Jeg bliver helt paf, da jeg så moderens taknemmelighed. Hun bliver rørt til tårer. Hvor var det flot af ham.

- Jeg roder i lommen finder selv en hund frem, og fisker en and til 99 kroner op går over og lægge den i hendes vogn og stikker hende pengene og siger god jul. Hun smiler og prøver at sige noget, men kan ikke.

- Jeg skynder mig videre, for at hun ikke skal føle, at jeg forventer noget retur.

Han kan dog ikke dy sig for at kigge tilbage.

- Der står en ældre dame nu med en penge seddel til hende og ligger et stykke legetøj i kvindens vogn.
Og budskabet er klart fra Peter.

-Prøv lige igen at fortæl mig at verdenen er fuld af egoister.

- I køen fik jeg øjenkontakt med manden, der startede det hele. Og vi nikkede anerkendende til hinanden. Måske der er en lille pige der får en dejlig jul med hendes bror og mor nu.

http://www.lokala...24262.html

Redigeret af FCK d. 06-09-2018 15:35

Oprettet af FCK d. 06-09-2018 15:38
#9

husker du ham, her er en gammel video hvor han flipper ud


Redigeret af FCK d. 06-09-2018 15:38

Oprettet af Elmer55 d. 06-09-2018 21:46
#10

Her er reklamen, som hele verden taler om

Tøjgiganten Nike chokerede hele USA, da de mandag offentliggjorde den omstridte football-spiller Colin Kaepernick som deres nye ansigt
udadtil.

Nyheden har medført et stort kursfald på børsen og et hånligt tweet fra præsident Donald Trump, men har også fået hele verden til at snakke om dem, før den nye reklamekampagne overhovedet var sparket i gang.

https://www.bt.dk...n-taler-om


Oprettet af nej d. 07-09-2018 19:56
#11

En stor løve i en safari park i Ukraine overraskede for et par dage siden nogle turister, da den pludselig hoppede ind i en åben bil og kravlede over flere turister, før den slikkede en kvindelig turist i øret. Det viser utrolige optagelser fra Taigan Safari Park i Ukraine.
https://ekstrabla...et/7292687Oprettet af yindee d. 08-09-2018 18:22
#12

Hvorfor brygger svenskere deres eget øl?

I Sverige er det sværere at få adgang til alkohol end herhjemme i Danmark. Hvis man vil have alkohol med mere end 3,5%, skal man købe det hos statsmonopolet eller gå på bar. Nu begynder svenskere at brygge øl selv - er det bare for at blive stiv billigt? Er det derfor fire unge kvinder i Malmø bruger 8 timer om ugen på at brygge? DR-journalist Annika Wetterling går i lære som hjemmebrygger for at forstå traditionen.Oprettet af skipper d. 08-09-2018 23:16
#13

Sådan piger vis de amatører hvordan rigtig øl skal smage:TUP

De er lidt uretfærdige mod Systembolaget her, efter min mening er det lidt af et Slaraffenland, når man som dansker er vant til at dingle ned hos den lokale cigarhandler og købe en pose lunkne Tuborg

Nu har jeg selv brygget mit øl i mange år, og det slår dansk discountøl med flere hestelængder, både i smag og styrke((11((

Bare prøv at gå ind på en svensk restaurant, og jeg lover jer at de har mindst 30 forskellige slags øl at vælge mellem.

Ikke som nede på den lokale, hvor som helst i Danmark, hvor de bliver helt svimle hvis man vælger noget andet end Hof, Tuborg eller det lokale rævepis.

Om de drikker for at blive fulde? Ja gu fanden gør de da det, det gør vel alle normale mennesker, hvad er ellers meningen med at drikke alkohol ø((

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-09-2018 10:04
#14

Yves Rossy og Vincent Reffet tog sig for nylig en noget usædvanlig flyvetur, da de to vovehalse tog en vinge på ryggen og fløj side om side
med verdens største passagerfly, en Airbus A380.

Det vanvittige stunt fandt sted den 13. oktober i 1.200 meters højde i luftrummet over Dubai. Her fløj den 56-årige pilot og luftfartsentusiast Yves ’Jetman’ Rossy sammen med base jumperen Vincent Reffet side om side med en Airbus A380 ejet af Emirates.

På ryggen havde de en vinge af kevlar med fire motorer fastspændt.

https://www.bt.dk...verdens-stOprettet af eneber d. 11-09-2018 09:12
#15

"Man KAN IKKE På Stå, AT MAN ER FLYGTNING, HVIS MAN ER NåET TIL SVERIGE."
Sådan siger Anders Samuelsen (LA). Han mener ikke, at syriske flygtninge burde have asyl i EU, men i stedet i nærmråderne. Er du enig med ham?


Oprettet af nej d. 15-09-2018 20:09
#16

Fem burka-kvinder i vildt slagsmål - den ene taber sit barn
Kvinderne røg i totterne på hinanden på offentlig gade i Saudi Arabien

https://ekstrabla...ta=vrangen
Hvis en af dem skulle stikke af, så er det jo godt at man kan komme med et godt signalement..!!!
Men at man involvere sig sådan i et slagsmål, med et barn på armen, som hun taber flere gange, det burde være nok til at blive frataget sin forældreansvarlighed. Men nu har offentligheden jo så også et signalement af kvinden/moderen..!!!

Redigeret af nej d. 15-09-2018 20:10

Oprettet af alenejensen d. 17-09-2018 16:31
#17

Taj Mahal er et nordindisk mausoleum nær Agra bygget af Shah Jahan til dennes kone Arjumand Bano Begum, som døde i 1631 i barselsseng. Taj Mahal blev opført 1632-1653 og er fra 1983 medtaget på UNESCOs liste over Verdens Kulturarv. Wikipedia
Adresse: Dharmapuri, Forest Colony, Tajganj, Agra, Uttar Pradesh 282001, Indien


Oprettet af alenejensen d. 19-09-2018 12:00
#18

Verdensberømt amerikansk museum udstiller et toilet af guld
Næste år er det 100 år siden, at franske Marcel Duchamp udstillede værket 'Fontæne', som var et pissoir. I dag præsenterer Guggenheim i New York et funktionsdygtigt toilet lavet af massivt guld.

læs mere her https://www.dr.dk...et-af-guldNæste år er det 100 år siden, at franske Marcel Duchamp udstillede værket 'Fontæne', som var et pissoir. I dag præsenterer Guggenheim i New York et funktionsdygtigt toilet lavet af massivt guld.
Skabes kunsten eller vælges kunsten?
Den diskussion satte den franske billedkunstner Marcel Duchamp i gang i starten af 1900-tallet, da han insisterede på at udstille et pissoir som kunst under navnet 'Fontæne'.
Duchamps værk er siden blevet ikonisk, og i dag 99 år senere har den italienske kunstner Maurizio Cattelan valgt at ære Duchamp med et toilet af guld.
Således har Cattelan fået det verdensberømte amerikanske museum Guggenheim til at udstille en toiletkumme i massivt guld.
Der er tale om et fuldt funktionsdygtigt toilet, som besøgende kan få lov til at bruge, som man ville bruge sit eget toilet derhjemme.
- Vi har placeret en vagt ved døren, men det bliver en privat, individuel oplevelse for vores gæster, siger museets kurator, Katherine Brinson.

http://www.dr.dk/...et-af-guld

Redigeret af ADM d. 04-11-2018 11:54

Oprettet af Je suis Charlie d. 22-09-2018 16:31
#19

Er det verdens mærkeligste job: Her ligger Ali i 12 timer - hver dag!

Det er hverken elefanter eller andre eksotiske dyr, der er hovedattraktionen i Karachi Zoo i Pakistan. Det er nemlig den 33- årige Murad Ali.

I op til 12 timer om dagen spiller han rollen som det mytiske væsen Mumtaz Begum, der er halvt ræv, halv kvinde. Og gæsterne i haven strømmer til fra nær og fjern for at få gode råd og vejledning fra Murad Ali, der hver dag ligger til udstilling i en lille boks i Mumtaz Mahal.

læs mere her https://www.bt.dk...r-hver-dagOprettet af ribe d. 23-09-2018 11:23
#20

EU's øverste boss snubler adskillige gange: - Han var stiv som et skur
EU-Kommissionens formand Jean-Claude Juncker er kommet i fokus efter han gentagende gange faldt over sine egne ben ved en stor middag. 'Han lider af smerter', lyder forklaringen.


På videoen ses da også tydeligt, hvordan Juncker har mere end almindelig svært ved at gå lige - til synlig morskab for eksempelvis Theresa May, imens Donald Trump ser ud til at forsøge at lade som ingenting.

Adskillige har da også spekuleret i, om Junckers manglende balance var et resultat af et lidt for stort alkoholindtag.

Kommissionen har dog, ifølge Sky, netop meldt ud, at årsagen var, at formanden lider af Iskias smerter - en sygdom der netop resulterer i problemer med balanceevnen.
https://ekstrabla...ur/7233668Oprettet af ribe d. 26-09-2018 12:44
#21

Det svage Europa: Brutale somaliske pirater kaprede tysk skib – nu lever de af socialhjælp fra den tyske stat


I 2010 beskød somaliske pirater et tysk fragtskib med kraftige våben. Derefter kaprede de skibet. Det foregik ud for Somalias kyst.

Besætningen nåede at søge tilflugt i et særligt beskyttelsesrum. Herfra sendte man et SOS, som blev opfanget af et hollandsk krigsskib, der kom til undsætning.

Hollandske elitesoldater klatrede ombord og fik nedkæmpet piraterne. Billederne af aktionen gik verden rundt.

Ti pirater blev bragt til Tyskland, hvor de kom for retten i Hamborg i 2012. De tre yngste blev her idømt to års ungdomsfængsel. Resten fik syv års fængsel.

Da straffen var udstået, rejste fire af somalierne frivilligt tilbage til deres land, mens én rejste til Sverige.

Nu kunne man måske tro, at de tyske myndigheder sørgede for, at også resten blev sendt hjem. Men de lever fortsat i bedste velgående i Tyskland. Forsørgede af tysk socialhjælp.

læs mere her https://denkortea...yske-stat/


Wenn Welten aufeinanderprallen: Zehn somalische Piraten kapern einen deutschen Frachter und stehen schließlich in Hamburg vor Gericht. Doch -- wer sind wirklich die Verantwortlichen? Ashwin Raman begibt sich auf Spurensuche.Oprettet af ribe d. 26-09-2018 12:47
#22

det er ikke første gang Jean-Claude Juncker er fuld offentlig, denne video er fra 2015


Oprettet af ribe d. 30-09-2018 15:26
#23

Advarsel - stærke billeder: På denne ø begraver de ikke deres døde - de beholder dem

På den indonesiske ø Sulawesi har beboerne en årelang og meget besynderlig tradition. Her begraver de ikke deres døde, så snart de dør, men tværtimod gemmer de ligene i op til flere år.

Vi advarer om stærke billeder i videoen.

http://www.bt.dk/...holder-dem


Oprettet af ribe d. 30-09-2018 15:28
#24

Hermans verdenskøkken': Vil servere tyretestikler med barbecue-sovs:TUP
Oprettet af egon d. 30-09-2018 19:55
#25

se hele udsendelsen Kan Herman lave gastro-mad af tyretestikler og honning? Få svaret når Hermans Verdenskøkken besøger en biavler, der bor på en bilkirkegård.
TV-kokken Thomas Herman er nemlig rejst til Nicaragua for at søge ny inspiration med fairtrade-honning. Han sejler også ud med fiskere, der med livet som indsats dykker efter havets kostelige mad-skatte. Og endelig er han til gadefest i den smukke by Granada, hvor han eksperimenterer med lokale drinks og snacks.Redigeret af egon d. 30-09-2018 19:58

Oprettet af eneber d. 06-10-2018 09:54
#26

Modig kvinde fortæller om sin muslimske opdragelse præget af vold

Jeanette (40) er født i Norge af forældre fra Pakistan. Hun er opvokset i en æreskultur (fryktkultur). Da hun var 11 år gammel drog familien tilbage til Pakistan, Lahore. Hendes far havde opnået sit mål, en førtidspension, og i de følgende år blev Jeanette yderligere formet til at blive en pige, som uden modstand kunne giftes bort. Bare 16 år gammel fik hun en langt ældre pakistansk mand.

Jeanettes ældre ægtemand var meget voldelig. Vi skal ikke gå i detaljer, bare konstatere, at som gravid 16 årig, var det et under, at hun ikke mistede barnet i løbet af svangerskabet. Mens hun stadig var gravid, og nu fyldt 17 år, blev hun sendt tilbage til Norge. Motivet fra hendes forældres side var økonomisk. De regnede med, at det offentlige ville sørge for, at hun som enlig mor fik lejlighed, socialhjælp, børnepenge og en særlig Fødselsgodtgørelse

LÆS MERE HER https://denkortea...pdragelse/Redigeret af eneber d. 06-10-2018 09:55

Oprettet af masa d. 07-10-2018 16:58
#27

Det var ikke nemt for indonesiske Arya Permana. For mens hans jævnaldrende venner kunne løbe, lege og gå i skole, så måtte den nu 12-årige dreng blive liggende i sin seng.For få år siden vejede han nemlig 190 kilo og var kendt som 'verdens fedeste dreng'. Han kunne ikke bevæge sig, men to år efter har det hele ændret sig.

rya har tabt sig hele 70 kilo og kan både lege og dyrke sport med sine venner.

I april fik han nemlig en operation, der skulle hjælpe ham med at smide de overflødige kilo, og har siden da været på en streng diæt. Nu spiller han både fodbold, badminton og løber to kilometer om dagen.

læs mere her https://ekstrabla...lo/7017900

Oprettet af alenejensen d. 10-10-2018 13:26
#28

Dyster dom over ikonisk bygning: Redningen er håbløs
Et af verdens syv nye vidundere er tæt på at blive total smadret af forurening. Nu har indisk ret vurderet, at Taj Mahal enten skal rives ned eller restaureres


Da stormogulen Shah Jahan i 1600-tallet fik titusindvis af arbejdere til at knokle i mere end et årti for at færdiggøre en af verdens mest imponerende bygninger, havde han nok ikke forventet, at området omkring bygningen flere hundrede år senere ville blive ødelagt af forurening samt turister, der ikke kan finde ud af at rydde op efter sig selv.

læs mere https://ekstrabla...es/7244447Oprettet af alenejensen d. 14-10-2018 10:30
#29

Caned for a kiss

www.thai-dk.dk/uploads/c1_1449322_180420134555_620x413.jpg

Audience applauds as Indonesia's deeply conservative Aceh province canes 3 unmarried couples for showing affection in public
Indonesia's Aceh canes couples for public shows of affection

The women accused of prostitution were caned 11 times each. One of the women held up her hand after the fifth lash, signaling the pain was too intense. She was given a drink and the strokes resumed despite her evident discomfort.

The six young people accused of flirtatious behavior received between 11 and 22 strokes. Shariah police wanted to convict them of "zina," unlawful sexual intercourse that includes sex outside marriage and adultery. That would've resulted in a greater number of lashes, but they lacked enough witnesses.

http://abcnews.go...n-54601481Oprettet af Je suis Charlie d. 15-10-2018 10:37
#30

The story of Noura Hussein facing a death sentence in Sudan. Noura is a 19-year-old who was charged by a Sudanese Court for murder of her Husband after he had raped her, she pleaded self defence. #MoreThanNoura @JusticeForNoura

Sudan omstøder dødsdom over voldtaget teenagepige
Efter massivt internationalt pres har en domstol i Sudan omstødt dødsdommen over en teenage-pige, der dræbte sin mand, fordi han havde voldtaget hende.


Mindst en million har skrevet under på et krav om at få Noura Hussein benådet og bakket op om kampagnen #JusticeforNoura.

Den 19-årige Noura Husseins sag har vakt international opmærksomhed og sat fokus på børneægteskaber og ægteskabelig voldtægt i Sudan, efter at hun i maj blev kendt skyldig i mordet på sin mand og dømt til døden ved hængning.


https://jyllands-...eenagepige

Oprettet af Je suis Charlie d. 18-10-2018 21:00
#31

Velkommen til den virkelige verden en verden som også kommer til de danske grænser den dag de bliver lukket ((1((


Voldsomme uroligheder på grænsen mellem Grækenland og Makedonien, se hvad migranterne truer med


Syrere, irakere og afghanere får ikke længere lov til uden videre at passere grænsen mellem Grækenland og Makedonien.

Det betyder, at omkring 1500 mennesker, primært fra Pakistan, Marokko og Iran har hobet sig op ved grænsen de sidste uger.

Hver dag kommer der flere til, og vreden blandt dem, der ikke får lov at passere, stiger og stiger.

Det kommer til voldelige sammenstød mellem illegale migranter og politiet, som ser sig nødsaget til at bruge tåregas og gummikugler for at holde migranterne ude.

Det lykkes ikke altid, og nu begynder dem, der ikke må komme igennem, at komme med stærkt truende budskaber.

“Åben eller dø”, lyder budskabet nu blandt nogle af de vrede migranterne fra ikke-krigshærgede lande.
http://denkorteav...truer-med/


UPS det glemte jeg lige her midt på morgenstunden


DE PERSONER VI SER I VIDEOERNE HAR I DAG FRI ADGANG TIL DANMARK
Oprettet af skipper d. 18-10-2018 22:03
#32

Er du nu i gang med dit fake news fra jødesprøjten igen Charlie((7))

Sæt din nu ned og nyd en kold pils og snup et par stesoer, så skal det nok gå alt sammen((11((

Oprettet af Je suis Charlie d. 21-10-2018 14:32
#33

hej igen skipper ((6))

Journalist Anders Lomholt rapporterer mandag aften foran Center Sandholm om de mange asylansøgere der ankommer til lejren.

”Asylsystemet siger samstemmende, at det er et ekstremt presset system, man har simpelthen ikke oplevet noget lignende før, heller ikke sidste år, da man oplevede rekordmange asylansøgere komme til Danmark. Med 300 der ankom i går er systemet nærmest på den anden ende. Der bliver kaldt folk ind om natten for at finde ekstra sovepladser og ekstra senge til de mange nyankomne..”

Men så dukker en mand pludselig frem af mørket.

”Hvad står du der for? Hvad laver du mand?”, spørger manden med kraftig accent.

Lomholt: ”Vi kan snakkes ved lige om lidt.”

Mand: ”Hold din kæft…”

Lomholt: ”Prøv at hør her, vi snakkes ved lige om lidt.”

Men det accepterer manden ikke og han begynder at puffe lidt til Lomholdt, samtidigt med at nyhedsværten siger:

”Jeg tror lige at vi klipper af her, og så kan du lige ordne dit mellemværende med den herre, og så tales vi ved.”
Oprettet af Je suis Charlie d. 21-10-2018 14:34
#34

Video: Politifolk drives ud af et område i London af muslimer, der råber ”Allah er størst!”


Oprettet af eneber d. 26-10-2018 21:08
#35

det har de sku godt af :SAR
www.thai-dk.dk/uploads/vold1233212233.JPG


Oprettet af harry eker d. 28-10-2018 10:43
#36

Se med her det er da legetøj for store drenge ((7));)

Featured on the cover of Live Steam Magazine Sept / Oct 2016 issue, Ernie Beskowiney put approximately 7 years and 35,000 hours into the design and construction of this flawless 7.5" gauge live steam locomotive. It is nearly entirely CNC'd out of stainless steel and is slightly larger than 1/8 scale.

The operating pressure is 150 PSI and develops about 483lbs of tractive effort. It has pulled a train of 48 people without blinking. Here is Ernie firing up and running the locomotive at the Bitter Creek Western railroad.


Oprettet af farang d. 30-10-2018 13:39
#37

Julekort fra USA forarger hele verden: Er det en normal familie?


www.thai-dk.dk/uploads/248198858372528_n.jpg


Ved et hurtigt øjekast ligner det ethvert andet familiefoto fra julen: En glad familie er samlet om juletræet iklædt glade julefarver. Men det er ikke derfor, billedet lige nu trækker store overskrifter i medier verden rundt.

Det er mere den række håndvåben, hun og familien bærer ved hoften, der fanger øjet. Her fremviser familien nemlig både flere forskellige Glock-pistoler, en shotgun og det semiautomatiske skydevåben Extar.

- Det er op til amerikanerne at beskytte USA. Vi er bare din almindelige, amerikanske familie. Med kærlighed og frihed, Michele, skriver republikaneren fra delstaten Nevada under billedet på Facebook.


http://nyhederne....al-familie

Redigeret af farang d. 30-10-2018 13:40

Oprettet af nick d. 01-11-2018 14:24
#38

Ny Range Rover i umuligt stunt: Kører op ad 999 stejle trappetrin til himlen
Land Rover har sendt Range Rover Sport på en imponerende klatretur for at vise, hvad bilens nye hybridmotor er i stand til


Hvis der er én ting, en firehjulstrukken Land Rover altid har været god til, så er det at komme frem, selv om vej og vejr stritter gevaldt imod.

Det image vil det britiske adelsmærke efter alt at dømme gerne beholde, selv om en elektrisk motor nu har overtaget en del af arbejdet fra den traditionelle forbrændingsmotor i den nye hybridudgave af Range Rover Sport.

Land Rover har derfor givet bilen en udfordring, der med stor sandsynlighed ville få selv den mest erfarne offroad-entusiast til at få sved på panden: Kør først hurtigst muligt gennem 99 hårnålesving og slut af med 999 trappetrin til 'Himlens Port' på toppen af Tianmen bjerget i Kina.

45 graders stigning
Det er der ingen, der tidligere har forsøgt - og med god grund. For trappen stiger med 45 grader og stiller derfor enorme krav til bilens motorkraft. Til sammenligning stiger Kiddesvej i Vejle - som rytterne i cykelløbet Danmark Rundt hvert år skal bestige - med bare 19 procent på den stejleste del.


Biler - 31. jan. 2018 - kl. 21:36
Så hurtig er en racerbil: Starter næsten et minut senere - og vinder alligevel
I den officielle video af stuntet, der kan ses i toppen af denne artikel, er der da også flere lokale, der på forhånd kalder projektet fuldstændig umuligt.

Det stopper dog ikke racerkøreren Ho-Pin Tung bag rattet. Han har en firecylindret benzinmotor på bare 2 liter til rådighed sammen en elmotor på 85 kW. Det giver en samlet ydelse på 404 hk og mulighed for at accelerere den tonstunge bil til 100 km/t på 6,7 sekunder.

- Jeg har kørt Formula E, Formel 1 og vundet Le Mans, men det her var uden tvivl en af de mest krævende udfordringer, jeg har stået overfor, sagde Ho-Pin Tung efterfølgende i en pressemeddelelse.

Det hele ender selvfølgelig med, at firehjulstrækkeren får det til at se legende let ud at bestige trappen. Videoen lægger sig dermed fint op ad de tidligere lanceringsvideoer fra Jaguar Land Rover-koncernen, der er blevet kendt for at bruge mange kræfter på at lancere deres nye modeller med spektakulære stunts.


https://ekstrabla...en/7037090Oprettet af eneber d. 03-11-2018 12:37
#39

Tyreløbene er en del af den spanske festival 'San Fermin'.

I den nordspanske by Pamplona bliver hvide, sorte, og brune tyre sluppet løs og sat i løb ad snoede gader. Deres horn er lige i hælene på flere hundrede vovede spaniere, der har valgt at deltage i det hurtigste og afsluttende tyreløb under den spanske festival 'San Fermin'.

Efter to minutter og 12 sekunder er det hele overstået.

Men tyreløbet, der har en distance på 850 meter, er en kamp for livet, og ved dagens løb er seks personer blevet kvæstet, skriver nyhedsbureauet AP.

I alt er 28 personer kommet til skade under festivalens daglige tyreløb, der begyndte den 6. juli.

Sidste gang en person mistede livet under festivalen var tilbage i 2009. Siden 1911 er 15 personer døde.

læs mere https://www.dr.dk...2-sekunder

Oprettet af eneber d. 03-11-2018 12:38
#40

Voldsom skade: Legendarisk enøjet tyrefægter skalperet af tyr
Juan Jose Padilla - også kendt som Piraten - har endnu engang kysset døden i arenaen


I nær kontakten med tyren blev Juan Jose Padillo skalperet og mistede hud og hår på den ene halvdel af hovedet. Han blev hastet på hospitalet, hvor det lykkedes lægerne at operere ham og sy hovedbunden fast igen.

https://ekstrabla...yr/7229971Oprettet af M55 d. 04-11-2018 11:42
#41

To millioner evakueret i japansk rekordregn: 'Jeg er så ked af det'
Mindst 114 personer har mistet livet efter voldsomt regnvejr i Japan.


https://www.dr.dk...ked-af-det


Oprettet af M55 d. 04-11-2018 11:43
#42

Oversvømmelser slår mindst 85 ihjel i Japan
Over fire millioner er blevet opfordret til at forlade deres hjem på grund af oversvømmelserne
Biler bliver fanget i vandmasserne, huse bliver revet fra deres fundamenter og hylderne i supermarkederne er tomme. Det er situationen lige nu i det sydvestlige Japan, som er hårdt ramt af oversvømmelser.

Det er enorme mængder regnvand, som er skyld i oversvømmelserne, som indtil videre har taget livet af 85 mennesker ifølge NHK, Japans statsdrevne TV-station.

Samtidig savnes minimum 92 mennesker.

To millioner er blevet beordret til at evakuere, mens over to millioner mere er blevet opfordret til det. Indtil videre har 30.000 søgt ly i evakueringscentre, skriver Japan Times.

I et af de hårdest ramte områder, Okayama-distriktet, har over tusinde mennesker søgt tilflugt på tagene af deres hjem, skriver avisen.


På få dage har har dele af det vestlige Japan fået tre gange så meget regn, som normalt falder i hele juli.

Og regnen ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt ifølge officielle vejrmeldinger. Japans premierminister, Shinzo Abe, siger at redningsarbejderne arbejder med tiden imod sig, skriver BBC.

- Der er stadig mange mennesker, der er forsvundet, og andre som har brug for hjælp, sagde Shinzo Abe tidligere i dag.

Det er ikke første gang, Japan bliver ramt af fatale oversvømmelser. I 2014 døde 74 mennesker i mudderskred efter voldsomme regnskyl i Hiroshima-området. Sidste år, også i juli, døde 16 mennesker efter et lignende regnskyl.


https://www.dr.dk...el-i-japan

Oprettet af ribe d. 06-11-2018 13:58
#43

Norge bygger verdens første skibstunnel

www.thai-dk.dk/uploads/skibstunnel555.jpg


Efter mange års diskussioner er det nu efter alt at dømme på plads: Norge bygger verdens første skibstunnel. Et projekt til en samlet pris på 2,7 mia. nkr. Tunnelen skal sikre en større sikkerhed for skibe, der besesejler den nordnorske kyst ved Stad.

Idéen om en tunnel ved Stad i Nordnorge blev første gang lanceret i Nordre Bergenhus Amtstidende i 1874. Men der skulle altså gå mere end 140 år inden projektet nu ser ud til at blive til virkelighed.

Den norske regering har således lanceret en ny kystplan til en samlet værdi af 31,2 mia. norske kr. i perioden fra 2018 til 2029, hvoraf der budgetteres med i alt 2,7 mia. norske kr. til bygningen af verdens første skibstunnel.

Baggrunden for tunnelbyggeriet er et ønske om en kortere transporttid og en større sikkerhed for skibe, der dermed undgår at skulle besejle det farlige farvand ud for Stad i Nordnorge med bølgehøjder, der er målt til over 30 meter.

Tunnelen bliver 1700 meter lang, 37 meter høj over vandlinjen, 12 meter dyn og 26 meter bred. Det forventes at ville tage 3-4 år at bygge tunnellen.

Ud over større sikkerhed for skibstrafikken indgår verdens første skibstunnel også i en ambitiøs plan om at øge søtransporten i Norge markant.

https://maritimed.../?Id=34403Oprettet af bille d. 07-11-2018 19:10
#44

køn er hun ikke
((6))


Det her er garanteret en kjole, som folk vil tale om i lang tid fremover. Fotograferne fik i hvert fald øjne som store t-kopper, da reality-stjernen

Alexis Skyy mødte op på den røde løber til BET Awards i Los Angeles iført en ekstremt gennemsigtig kjole, der ikke efterlod noget til fantasien. Alexis er i sær kendt for sin rolle i reality-serien 'Love & Hip Hop: Hollywood'.


Oprettet af Je suis Charlie d. 08-11-2018 10:59
#45

Her laver de talende sexdukker


Der er langt fra datidens oppustelige lolitadukker til nutidens og fremtidens sexdukker.

En af virksomhederne der producerer disse højteknologiske dukker er firmaet Exdoll, som mener, dukkerne er en fremragende løsning for ældre enlige mænd, der mangler selskab.

Dukkerne kan da også både tale, spille musik og tænde for opvaskemaskinen.

Tag med og se hvordan produktionen af hightech-sexdukkerne foregårOprettet af Je suis Charlie d. 08-11-2018 11:00
#46

62 personer ejer det samme som halvdelen af alle i verden
De rigeste bliver rigere, mens de fattigste bliver fattigere, viser rapport forud for Davos-topmøde.


De rigeste 62 personer i verden sidder nu på en formue, der er lige så stor, som det den fattigste halvdel af alle folk i verden ejer tilsammen.
De meget rige er nemlig blevet rigere og de fattige fattigere, viser en rapport fra Oxfam.
Mens de mest velhavende 62 personers formue samlet er steget 44 procent siden 2010, er den samlede formue blandt de omkring 3,5 milliarder mennesker, der har mindst at gøre med, i samme periode faldet 41 procent.
Samtidig sidder den rigeste procent nu på formuer, der overstiger de resterende 99 procents samlede formuer.

http://www.dr.dk/...e-i-verden

Oprettet af skipper d. 10-11-2018 10:46
#47

Av av av((114((


Oprettet af thai d. 11-11-2018 17:39
#48

alt kan flyttes i Kina med den trehjulede :TUPOprettet af thai d. 11-11-2018 17:40
#49

Coffee factory used BATTERIES as their secret ingredient

This is the astonishing moment police raided a factory and found 15 TONNES of coffee – made from BATTERIES.

Police were tipped off last week about the family-run business making ”dirty coffee” from a warehouse on a building site in Dak Nong Province, Vietnam.

They raided the unit on Monday morning – and were stunned to find hundreds of sacks of the dodgy drink and coffee covering the floor.

Female boss Nguyen Thi Loan told police the recipe was based on buying rejected coffee beans from large facilities, which she then ground with dirt, rock dust and charcoal.

read more https://pattayaon...ngredient/


Oprettet af harry eker d. 12-11-2018 18:36
#50

hun er godt nok noget for sig selv, positiv ment, har selv snakket med damen ((11((

Prædiker i strutskørt på Vesterbros gader: Liane er landets måske mest farverige præst
Liane Zimsen Dambo er ikke som præster er flest. Kirken er ikke hendes faste tilholdssted – det er derimod de københavnske gader.


'Ding, ding, ding…'
Når isbilen kom forbi Liane Zimsen Dambos barndomsgade, løb hun altid ivrigt ud til den, klar til at vælge fra den store, fristende plakat på bagsmækken.
Og hun skulle ikke nøjes med at vælge én kasse.

læs mere her https://www.dr.dk...aaske-mestOprettet af Je suis Charlie d. 12-11-2018 19:16
#51

Sådan blev Nordkorea verdens mest lukkede land
Verdens opmærksomhed er rettet mod Nordkorea, men hvordan blev landet så uforudsigeligt og lukket?
Her kan du få overblikket over Nordkoreas missil-arsenal og Kim-dynastiets stamtræ.
læs mere https://www.dr.dk...kkede-landOprettet af Je suis Charlie d. 12-11-2018 19:17
#52

Brutal attack by migrants on french police!
French police and their patrol car got attacked by migrants. They needed lots of pepper spray to defend them self to a point were they could do the french move and retreat.


Read more at https://www.livel...l78P1q3.99

Oprettet af ove d. 13-11-2018 20:03
#53

Robotten får det til at løbe koldt ned ad ryggen: 'Det er slut. Vi er færdige'

Mød Atlas. Robotten, der af sine skabere bliver betegnet som den mest menneskelignende
robot nogensinde. Og der er altså noget om snakkenVideoen har vakt massiv debat verden over, og i kommentarfeltet på YouTube udtrykker flere
bekymring.

'Alle bør gå hjem og kramme deres elskede, mens de kan. Verdens ende er nær'
'Det er slut. Vi er færdige. Denne robot kan allerede gøre mere, end jeg kan. Det her er
enden for menneskeheden,' lyder det blandt andet.

Virksomheden bag, Boston Dynamics, giver i en anden video også et indblik i Atlas' andre
evner. Atlas er blandt andet i stand til at gå igennem en snefyldt skov - næsten uden at
vælte.

I videoen nedenunder kan du se, hvordan Atlas-robotten klarede sig i 2013:


Oprettet af Je suis Charlie d. 15-11-2018 07:37
#54

Der er ingen smalle steder, når den amerikanske førstedame holder jul i Det Hvide Hus

Et seks meter højt juletræ, dansende ballerinaer og et julekagehus, der er en sukkersød miniature af Det Hvide Hus.

Melania Trump har taget årets juleudsmykning i præsidentboligen til nye højder.

- Hvad siger I? Det er ret cool, ikke? lyder det fra den amerikanske førstedame, da hun mandag inviterede pressen inden for.

Melania Trump har forvandlet foyeren til en scene i balletten Nøddeknækkeren, og tre ballerinaer opførte dans fra juleklassikeren.
Oprettet af peter greersen d. 15-11-2018 19:45
#55

Couple With Britain’s Largest Family: Britain’s largest family has just become even bigger than ever after the Radford family welcomed their 21st child.

Sue and Noel Radford have been together since they were kids and had their first child together when they were just 14 and 17 years old.


www.thai-dk.dk/uploads/Their-21st-Child.jpg

https://pattayaon...st-family/Oprettet af Je suis Charlie d. 17-11-2018 14:37
#56

Senegal er blandt de bedrestillede lande i Afrika. Alligevel risikerer tusinder livet på Middelhavet.


Aldrig har jeg mødt så stærk en drøm om Europa.

Thiaroye sur Mer er en bydel lige udenfor Senegals hovedstad, Dakar. Her bor 50.000 mennesker, nærmeste nabo er Atlanterhavet. Befolkningen lever primært af at fiske, de bor i huse, har adgang til vand, strøm og skolegang.

Senegal er et af Afrikas bedre stillede lande. Her er ingen ufred, og stemningen i kvarteret er så afslappet, at vores chauffør ikke engang låser bilen, når han går hen for at bede. De er ikke rige her, men heller ikke blandt de allerfattigste i verden. Alligevel vil de til Europa.

Ja, ønsket er faktisk så stort, at alle dem, jeg møder her, drømmer om det, og de har familie, naboer og venner, der allerede bor i de forjættede lande.

http://www.dr.dk/...-om-europaOprettet af Je suis Charlie d. 17-11-2018 14:38
#57
En begravelse i Indonesien endte søndag fatalt for en 40-årig mand.

Episoden fandt sted i området Tana Toraja på øen Sulawesi, hvor adskillige mennesker var samlet til en begravelse. Her skulle en ældre kvinde bæres op på et lille såkaldt begravelsestårn, men stigen kollapsede.

- Da moderen blev hejst op på lakkian (begravelsestårnet red.), kollapser stigen. Efterfølgende falder kisten ned og rammer offeret,

Efterfølgende forsøgte de rystede vidner til begravelsen at redde manden, men han døde senere på hospitalet af sine kvæstelser.

Den 40-årige dræbte mand ligger nu begravet ved siden af sin mor, skriver flere medier.https://ekstrabla...te/7202067

Oprettet af Hans d. 18-11-2018 18:56
#58

Penisstørrelse: Er stor virkelig bedst?
Om størrelsen på din penis betyder noget er ikke et simpelt ja/nej-spørgsmål. Her kan du læse, hvilke faktorer der er afgørende for, om kvinderne er vilde med dit lem.

https://videnskab...elig-bedstOprettet af Je suis Charlie d. 19-11-2018 18:07
#59

((11((Danny Abdalla fik forvaring:TUP


Lovens hårdeste straf netop afsagt over dansk-libanesisk storgangster ved retten i Holstebro

51-årige Danny Abdalla er ved en domsmandsret i Holstebro netop idømt dansk straffelovs hårdeste straf - forvaring på ubestemt tid.

Opdateres...
:TUP

ABDALLAS KRIMINELLE HISTORIK

Danny Abdalla kom til Danmark i 1992 fra Libanon.

I 2003 blev han dømt for første gang i Danmark, hvor han fik otte års fængsel for narkokriminaltiet. Derudover blev han udvist af landet for bestandigt.

I 2012 fik han et år og otte måneders fængsel for røveri. Endnu en gang blev han udvist, men det kunne stadig ikke gennemføres på grund af truslen i hjemlandet.

Siden da har han opholdt sig i Danmark på tålt ophold med meldepligt i Center Sandholm.

Har forsømt meldepligten og har imens - ifølge anklagen - begået de forbrydelser, han nu er tiltalt for.Hør domsafsigelsen her

Oprettet af Je suis Charlie d. 19-11-2018 18:08
#60


Oprettet af Je suis Charlie d. 19-11-2018 18:09
#61

600 millioner mennesker mangler akut vand i Indien

05. Jul 2018 05:47:09
Indien står over for den værste vandkrise i landets historie, som truer millioner af liv, konkluderer rapport.
Indien er plaget af en katastrofal mangel på vand, der truer millioner af liv.

Der er tale om den "værste vandkrise i landets historie", konkluderede en rapport fra den statslige tænketank Niti Aayog i Indien i juni.

600 millioner mennesker - hvilket vil sige knap halvdelen af Indiens befolkning - står over for akut vandmangel. Derudover dør knap 200.000 om året på grund af forurenet drikkevand.

Vandforureningen er et enormt problem i Indien, hvor knap 70 procent af landets vand er forurenet. Forureningen er skyld i 20 procent af landets sygdomsbyrde, vurderer rapporten.

Alligevel bliver kun en tredjedel af spildevandet i Indien renset, hvormed kloakvand flyder direkte ud i floder, søer og damme - hvor det i sidste ende vil nå ned til grundvandet.

- Vores overfladevand er forurenet, vores grundvand er forurenet. Overalt bliver vandet forurenet, fordi vi ikke håndterer vores affald ordentligt, siger en af forfatterne til rapporten Avinash Mishra.

Grundvandet er desuden forurenet med kræftfremkaldende kemikalier i en sådan grad, at den bakterielle forurening ikke længere er det største problem, lyder det fra organisationen WaterAid India.

- Dårlig vandkvalitet er lig med tabet af levebrød. Folk bliver syge, fordi de ikke har adgang til sikkert drikkevand, fordi vandet er forurenet, siger direktør i WaterAid India VK Madhavan.

- Byrden af ikke at have adgang til rent drikkevand er tungest for de fattige. Det er dem, der betaler prisen, siger han.

På grund af kombinationen af national vandmangel og dårlig infrastruktur er prisen på vand steget overalt i Indien.

Store dele af befolkningen må dagligt stille sig i kø med spande og andre vandbeholdere i hænderne for at få vand fra tankvogne, som udgør en livline for de mange, der ikke har adgang til vandforsyning fra myndighederne.

Derudover forudser rapporten, at 21 storbyer - herunder New Delhi og Bengaluru - vil løbe helt tør for grundvand inden år 2020.

/ritzau/Reuters

https://denkortea...75cf306873

Oprettet af yindee d. 20-11-2018 15:35
#62

nu til noget helt andet nemlig en ØL REKLAME ø((
Oprettet af nej d. 24-11-2018 17:39
#63

Nu til noget helt andet )SK)


Philippines begins ‘jeepney’ transformation

MANILA: In yet another display of President Rodrigo Duterte's strong political will, his government is overhauling the Philippines' public transport system in a way that could transform the design of the country's most popular mode of transportation -- the iconic "jeepney".

Because of new specifications set by the government, these colourfully decorated, jeep-like buses that have dominated local roads for decades, are due to undergo a major design makeover over the next few years.

read more https://www.bangk...n#cxrecs_s


Redigeret af nej d. 24-11-2018 17:40

Oprettet af Tulle d. 25-11-2018 13:56
#64

Kan japanske toiletter spule dig sundere?
Avancerede toiletter, der automatisk skyller og tørrer numsen, finder vej ind i flere og flere danske hjem.


I Japan er de nærmest allemandseje. Toiletter med indbygget skyl og tørring af numsen, varme i sædet og endda musik til at overdøve lydene, når du er på lokum.
Herhjemme er de endnu ikke så udbredte, men ifølge Tinna Starcke, der står for toiletproducenten Duravits showroom, køber flere og flere danskere de højteknologiske toiletter.
- Folk var skeptiske for 5 år siden, da vi kom med vores første udgave. Men nu er de mere åbne. Vi har oplevet mellem 10 og 20 procents stigning i salget de seneste to år, siger hun.

http://www.dr.dk/...sundere#!/Oprettet af Tulle d. 25-11-2018 13:57
#65

Bevæbner danskere mod asylansøgere: Uddeler Asylspray i gågade

Danskernes Parti, med den tidligere nynazist Daniel Carlsen i spidsen, var i weekenden på gaden i Haderslev, hvor de uddelte såkaldte Asylspray til folk i gågaden.
En spray, som de mener, man kan og skal benytte som våben, hvis man bliver overfaldet af en asylansøger.

Det sker, ifølge partilederen, blandt andet efter at en 24-årig iransk asylansøger den 16. juli blev taget på fersk gerning i færd med at voldtage en 19-årig kvinde på et skoleområde i byen.

"I virkeligheden er det bare en hårspray, som jo altså er ganske lovligt at bære i håndtasken. Det er et lovligt alternativ til pebersprayen. Vi gør det her for at sætte fokus på, at der er kommet utryghed blandt andet her i Haderslev. Den utryghed ønsker vi at gøre op med," udtalte Daniel Carlsen.

http://lokalavise...29491/1265Oprettet af Je suis Charlie d. 26-11-2018 16:27
#66

Det skabte stor utilfreds, da myndighederne i Gøteborg fjernede en snepenis, som var tegnet i isen. Nu har manden, som fjernede tegningen lavet et endnu større værk.

Mens vi i Danmark bruger meget tid på flygtningesituationen og udflytning af kommunale arbejdspladser, har vores svenske naboer haft fokus på en specifik mandlig kønsdel.
Mandag vågnede indbyggerne i den svenske by Gøteborg op til tyk sne og en tegning af en penis, som var blevet kradset ind i et tykt lag is i en lokal park.
Myndighederne fik flere henvendelser fra folk, som følte sig stødt over tegningen, hvorfor den fine snepenis blev visket ud.
Andre lokale blev rasende og tog kampen op til ære for den kunstneriske frihed.
http://www.dr.dk/...t-snepenis
Oprettet af Je suis Charlie d. 26-11-2018 16:28
#67

Opgiver asyl i Danmark: - Måske kan andre holde det ud - jeg kan ikke

De har gået, taget tog og bus. Haft problemer med grænsevagter. Og brugt alle deres penge. Nu opgiver de asyl i Danmark på grund af forholdene.

Mohammad fra Iran rejser sig op og hiver lidt ned i siden af joggingbukserne.

- Prøv at se – ingen underbukser. Jeg har ikke fået noget tøj, siden jeg kom herop. T-shirten har jeg lånt af ham, der sover i køjen ovenover mig. Det er hårdt for os i lejren, det kan I selv se. De har kun givet os 2 kvadratmeter plads, siger han.

http://nyheder.tv...g-kan-ikke

Tak mange tak gid flere vil rejse med det samme

Oprettet af skipper d. 26-11-2018 19:28
#68

Ude godt, men hjemme bedst((9((

Oprettet af Je suis Charlie d. 27-11-2018 17:58
#69Hvaler, drager og blæksprutter har indtaget vesterhavsvinden til den 33. internationale Fanø-drageflyvningsfestival.
Arrangørerne anslår, at omkring 5000 drageentusiaster har lagt vejen forbi.
- Vi har folk fra Sydamerika, Sydafrika, Japan, Kina, Malaysia, som kommer til Fanø, fordi vejrforholdene er perfekte til drageflyvning, fortæller festivalens skaber, Wolfgang Schimmelpfenning fra Tyskland.
Japan er også repræsenteret i år og medbringer en tusindårig dragebygningstradition.
- En rektangulær drage med en hammer på, der laver en lyd, forklarer dragebygger Endo Hiromi.
I dag har vinden været hård og dermed perfekt til drageflyvning - op til 12 meter per sekund.

http://www.dr.dk/...ager-fanoeRedigeret af Je suis Charlie d. 27-11-2018 17:59

Oprettet af Je suis Charlie d. 27-11-2018 18:00
#70

Hun fik 40 piskeslag for at gå i nederdel: Så tog hun hævn - og nu er hun rig

www.thai-dk.dk/uploads/dame3qas.jpg

33-årige iranske Tala Raassi har altid været drevet af mode. En drivkraft, som i dag har gjort hende til en internationalt anerkendt badetøjsdesigner, der har klædt deltagere i Miss Universe-konkurrencen på. Men også en drivkraft, der har kostet hende en fængselsstraf og 40 piskeslag af Irans religiøse politi.

http://www.bt.dk/...er-hun-rigOprettet af Q8 d. 28-11-2018 17:05
#71

godt nyt fra et klogt land:TUP

General giver migranter ren besked: I kan lige så godt blive væk, I kommer ikke ind

Sådan er reglerne

I 2013 vedtog den australske regering nye regler.

Alle, der ankommer illegalt til Australien med båd uden gyldigt visa, bliver enten sendt tilbage, hvor de kom fra, eller sendt videre indenfor 48 timer til regionale centre i østaterne Nauru eller Papua New Guinea, hvor de kan risikere at vente længe på at få behandlet deres sag. Mens de venter, kan de ikke arbejde. (Fakta om Operation Sovereign Borders)

Den australske regering har vedtaget, at ingen bådflygtninge uden visa får midlertidige eller permanente opholdstilladelser. Og beslutningen gælder for alle: Familier, børn, uledsagede børn, uddannede. ”Der er ingen undtagelse.”

Selv hvis man bliver accepteret som flygtning, så kommer man ikke til at bo i Australien, lyder det. (Fakta om Operation Sovereign Borders)

Det er dog stadig muligt at komme til Australien – man skal blot søge lovligt.Se videoen, hvor general Campbell, der leder Operation Sovereign Borders, sender en klar og tydelig besked til de illegale flygtninge:


https://denkortea...-ikke-ind/


Oprettet af eneber d. 30-11-2018 20:41
#72

Utroligt at den person stadigvæk lever :o med den opførsel han lægger for dagen

Yahya Hassan truer: Jeg har købt pistoler og sætter jer fucking luderunger og stikkersvin på plads en efter en
Siden Yahya Hassan blev løsladt sidste år, har den provokerende digter været særdeles aktiv på de sociale medier
Yahya Hassan, den 22-årige provokatør og digter, truer åbenlyst politiet og sine fjender i en video, som han har offentliggjort på sin Twitter-profil.


"Der har aldrig været problemer mellem mig og de ældre fra Trillegården. Tværtimod. Jeg har købt flere pistoler af de ældre fra Trillegården," fortæller han i videoen - og så fortsætter han med trusler mod sine fjender:

"De eneste, der er problemer med, er de små stikkersvin, de små fucking luderunger. Det har jeg at sige til jer små luderunger: I bliver sat på plads en efter en."

Og Yahya Hassan benytter også lejligheden til at lange ud efter Østjyllands Politi:

"Østjyllands Polliti, fordi I har valgt at sparke min fucking dør ind 14 dage efter, jeg blev løsladt, og fordi I har chikaneret mig siden, så skal jeg sætte jer fucking paphoveder på overarbejde, for jeg får hele fucking Aarhus til at eksplodere, hele området til at koge."

http://www.lokala.../303179999

Oprettet af eneber d. 30-11-2018 20:42
#73

Dansk landsby lader sig besætte af Nazi-Tyskland
200 rollespillere besatte i denne weekend den danske landsby Nyvang i forbindelse med 70-året for Danmarks befrielse fra Nazi-Tyskland.
I anledning af 70-året for Danmarks befrielse den 5. maj dedikerede landsbyen Nyvang ved Holbæk på Sjælland en hel weekend til at lade sig besætte.

I stedet for tyske soldater som under 2. verdenskrig var det i stedet 200 rollespillere fra Danmark, Tyskland, Sverige og Holland, som gjorde historien nærværende og levende.

- Det viser, hvor brutal den tid var. Det kan man kun vise med sådan et arrangement. Det viser billeder eller bøger ikke. Man skal selv opleve det, siger Michael Bremer, der er tysk skuespiller.

Undervejs i den "frivillige besættelse" blev en række udvalgte begivenheder for de fem besættelsesår gennemspillet.
Besøg landsbyen Nyvang og oplev besættelsen under 2. verdenskrig helt tæt på i videoen i toppen af artiklen.

https://www.dr.dk...i-tyskland»LÆS OGSÅ: VIDEO Tre veteraner og en skuespiller markerede 9. april i Haderslev

Oprettet af yindee d. 30-11-2018 20:44
#74

34 medarbejdere får Thailand-rejse i fødselsdagsgave:TUP


Nogle får et par flasker vin eller en kasse chokolade til jul og ved runde virksomhedslejligheder. Andre får en ferie til Thailand.

Det sidste gør sig gældende for medarbejdere på Jydsk Emblem Fabrik i Malling. Virksomheden blev grundlagt i oktober 1886 og fejrer de 130 år torsdag 27. oktober. Og det er en gavmild fødselar. Alle 34 ansatte får en rejse til Thailands næststørste by Chiang Mai.

Her skal de blandt andet besøge en af de fabrikker, som producerer broderi og vævede varer for virksomheden.

»Ja det er næsten ved at være tradition,« siger Hanne Hørup, den ene af to direktører i den familieejede virksomhed.

»Det kommer sig af, at man, når man arbejder med ting fra Østen, har et behov for at få en forståelse for, hvordan tingene bliver produceret. At det er mennesker og ikke maskiner, der fremstiller tingene,« siger hun og forklarer, at det er en måde at øge medarbejderens forståelse for virksomhedens produkter på og dermed komme kritik fra medarbejdere og kunder af fejlbehæftet halvfabrikata til livs på.

Medarbejderne har før været inviteret på ferie- og arbejdstur til Kina - to gange i alt - og til Holland og Italien på messer.

Der bliver også tid til lidt sightseeing på den seks dage lange tur i midten af januar.

»Det er medarbejderpleje,« siger Hanne Hørup.


http://stiften.dk...lsdagsgave

Oprettet af ADM d. 30-11-2018 20:47
#75

Skipper Skrev
Jo det lyder da sjovt med al det flyveri både hid og did rundt i Verden, men er det nu så gennemtænkt.
Og er det nødvendigt at sende de stolte emblem-rockere på lange flyrejser der belaster miljøet så voldsomt som vi ved at det gør.
En tur på den nærliggende Kro i en uge, med alt betalt, eller en uge hjemme på divaneseren med fuld løn kunne nok også gøre det.


https://www.dr.dk...rmeste-aar

indlægget er skrevet af ADM det var blevet slettet ved en fejl

Oprettet af Je suis Charlie d. 30-11-2018 22:46
#76

Er saudiske kvinder blevet mere frie?Oprettet af Je suis Charlie d. 02-12-2018 16:20
#77

Sommerland beskyldt for racisme: Nu er Hottentotten aflivet
En gammel populær forlystelse i Djurs Sommerland er blevet ændret efter racisme-beskyldninger
De flere hundredtusinder af gæster, som denne sæson besøger Djurs Sommerland, får ikke en af de velsagtens mest omtalte attraktioner, nemlig karrusellen ’Hottentotten’, som i 2015 blev beskyldt for at være en racistisk karikatur af en afrikaner - placeret i forlystelsesparkens 'Afrikaland'.

Det svarer til, at man laver en ’jødepark’ med forlystelser, hvor man kan se jøder med lange næser i beskidt fangetøj, lød kritikken blandt andet fra Josef W. Nielsen, formand for African Empowerment Center Denmark.

Men direktøren for Djurs Sommerland Henrik B. Nielsen afviste dengang at fjerne Hottentotten.

– Vi går ikke ud og laver noget om nu, men vi lytter selvfølgelig til kritikken og evaluerer efterfølgende hele situationen, sagde han til Ekstra Bladet.

Men i år er Hottentotten alligevel fjernet og erstattet med gorillaer. Nu hedder karussellen ’Abekatten’.

- Hottentotten var en stereotyp, racistisk og dehumaniserende karikatur på en afrikaner, så det glæder mig, at den nu er fjernet, siger Josef W. Nielsen.

læs mere her https://ekstrabla...et/7167894

R.I.P Hottentotten Is No More - Djurs Sommerland


Oprettet af Je suis Charlie d. 02-12-2018 16:22
#78

Hold da kæft hvor får man en dårlig smag i munden!

Nu er det opdaget i Tullebølle på Langeland, men hvordan kan det forekomme med alle de ansatte?? - Fine pædagoger samt medhjælpere.

Kan man overhovedet ikke regne med en skid længere? - Eller er folk bare bedøvende ligeglade så længe den fede hyre går fast ind hver måned.
Håber sgu at der er adskillige, der ryger ud af systemet og ind for at tænke sig om.
-----------------
Børneasylchef fyret: Ansat lavede sexvideo med barn.
Asyldirektør Sisi Eibye er blevet fyret. Det oplyser Langeland Kommune i pressemeddelelse.

www.thai-dk.dk/uploads/sisi_eibye.jpg
Nu tidligere direktør for asylområdet i Langeland Kommune, Sisi Eibye.
Tullebølles møgsager


Langeland Kommune driver flere asylcentre for børn, men ingen har været så plaget af konflikter som Børnecenter Tullebølle.

I sidste uge blev det besluttet, at centret skal lukkes.

Mandag har Langeland Kommune valgt at afskedige asyldirektør Sisi Eibye. Samtidig er det kommet frem, at en kvindelig ansats misbrug af en eller flere drenge fra børnecentret angiveligt er blevet fotograferet og optaget på video.

Læs her om de sager, der har været på Børnecenter Tullebølle de seneste måneder:

Oktober 2016

* 15 til 20 drenge er involveret i slagsmål. Heriblandt forsøger nogle at sætte en stopper for optøjerne. I kampens hede bliver en medarbejder på centret ramt af slag.

* Senere i oktober oplyser Udlændingestyrelsen og Langeland Kommune, at Børnecenter Tullebølle lukkes på grund af centrets mange problemer.

* Samtidig kommer det frem, at der er mistanke om, at to ansatte har misbrugt mindreårige drenge fra centret.

* Radio 24syv oplyser 31. oktober, at Fyns Politi allerede i juni modtog en anmeldelse om en kvindelig vikars seksuelle overgreb. Men der gik flere måneder, før Langeland Kommune og Udlændingestyrelsen fik besked.

* I anmeldelsen nævnes det, at der er fotos af vikarens oralsex med en eller flere drenge fra centret. Desuden skal en video vise et samleje.

* Samme dag - 31. oktober - beslutter økonomiudvalget i Langeland Kommune at indlede en afskedigelsessag mod asyldirektør Sisi Eibye. Direktøren fritages for tjeneste med øjeblikkelig virkning.

August 2016

* Fem drenge i alderen 14 til 17 år bliver forflyttet fra Børnecenter Tullebølle. Det sker, efter at politiet sigter to af drengene for voldtægt og tre for seksuel chikane i området omkring Langelandsfestival.

* Samtidig står den tidligere medarbejder Tommy Bredal Storgaard frem i medierne og fortæller om kritisable forhold på centret.

* Ifølge Tommy Bredal Storgaard har medarbejderne på centret mistet kontrollen, og der er ofte slåskampe og børn, der stikker af.

* Det kommer også frem i medierne, at kun halvdelen af de ansatte medarbejdere på Tullebølle Børnecenter er faglærte medlemmer.

* I august bliver børnecenterleder Hanne Sommer sygemeldt fra sit job.
http://ekstrablad...rn/6378066

Oprettet af Je suis Charlie d. 03-12-2018 10:38
#79

Stjerne-eksplosion skaber tyngdebølger og “guldregn” - DR Nyheder

Tyngdebølger er blevet kaldt århundredets opdagelse, og nu har forskere for første gang opfanget dem fra to neutronstjerner, der er kollideret og har skabt grundstoffer som guld, platin og uran.

Læs historien her: https://www.dr.dk...g-guldregnOprettet af Je suis Charlie d. 03-12-2018 10:41
#80

360 VIDEO Rejs med tilbage i tiden: Har den tyske krigsflygtning stjålet?
Prøv at være fluen på væggen i en dansk flygtningelejr for tyskere efter Anden Verdenskrig.'Historien om Danmark' handler næste gang om første halvdel af 1900-tallet, hvor Danmark blev besat af nazisterne.
I den anledning fortæller vi historien om Lilly - en ung dansk kvinde, der har fået et stort ansvar som leder af en flygtningelejr for forhadte tyske krigsflygtninge.
Der forsvinder margarine, og Lilly anklager tyske Margreta for at stjæle af de knappe rationer.
Men hvem er den skyldige egentlig? Og hvorfor har Lilys datter så meget legetøj?


https://www.dr.dk...g-stjaaletOprettet af nej d. 04-12-2018 14:42
#81

trylleri i verdens klasse :TUP


Oprettet af Je suis Charlie d. 06-12-2018 17:04
#82

Hjort: 100.000 ekstra flygtninge på vej til Danmark
Nu er det officielt - finansministeren laver voldsom opjustering af prognosen for flygtninge og familiesammenførte


Statsminister Lars Løkke har for nylig antydet det. Men nu er det officielt.

Strømmen af flygtninge - der aldrig rejser hjem igen - betyder, at regeringen nu laver en markant opjustering af befolknings-prognosen for de kommende år.

'I den opdaterede befolkningsprognose ventes befolkningen at blive øget med knap 100.000 personer frem mod 2020 i forhold til befolkningsprognosen fra maj, skriver finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) i et svar til Folketingets Finansudvalg.


Ifølge finansministerens svar til Folketinget rammer den hidtidige prognose fra maj sidste år helt ved siden af. Nu regner regeringen med, at befolkningen vil vokse med 97.000 personer mere, end det var forventet for et år siden, frem mod 2020. Det er borsen.dk., som har været vakse og skrevet først om svaret fra Claus Hjort, der kom i går.

I den hidtidige prognose forventede man, at der ville komme 22.000 'flygtninge og familiesammenførte til flygtninge' til Danmark i perioden 2016-2020.

Nu forventer man altså, at tallet bliver 119.000. Det fremgår det af svaret fra Claus Hjort.

http://ekstrablad...rk/6003120

Oprettet af Je suis Charlie d. 06-12-2018 17:05
#83


Oprettet af Je suis Charlie d. 07-12-2018 19:36
#84

Ny eksport skudt i gang: Kina blåstempler danske røde pølser
Aftale baner vejen for, at danske virksomheder kan sælge både skinker og pølser til kinesiske forbrugere

Kinesere med hang til to røde slanger og en sidevogn behøver ikke længere tage til Danmark for at sætte tænderne i en dansk pølse.

De kinesiske myndigheder har nemlig netop givet certifikat og godkendt import af varmebehandlet svinekød fra Danmark.


Har ikke før solgt færdige varer
I forvejen eksporterer Danmark svinekød og andre biprodukter fra svin til Kina.

Men med den nye aftale vil røde pølser, pålæg og andet forarbejdet svinekød nu også kunne finde vej til det kinesiske marked.

https://www.dr.dk...de-poelser

Oprettet af Je suis Charlie d. 07-12-2018 19:38
#85

Dansk arabisk talende turist iført hellang hvid kjortel og sort imamskæg samt med tre koner og seks børn er fængslet i Malaysia for fake news
Lige siden i går den 30- april har en dansk turist i Malaysia trukket store overskrifter i asiatiske medier.

Danskerens berømmelse skyldes, at han er den første, der er blevet dømt efter en ny malaysisk lov, der kriminaliserer falske nyheder. De såkaldte fake news.

Loven trådte i kraft i begyndelsen af april i år.

Der er tale om den 46-årige danske statsborger Salah Salem Saleh Sulaiman, som i retten oplyste, at han har tre koner og seks børn at forsørge, skriver den britiske avis Daily Mail.

I retten optrådte Salah Salem Saleh Sulaiman i hellang hvid kjortel og med et langt sort imamskæg, hvilket blandt andet affødte følgende kommentar i TV-stationen Channel News Asias kommentarfelt:

”Dansk? En mærkeligt udseende dansker, vil jeg mene,” skrev blandt andre Sean Wood i forbindelse med TV-stationens omtale af retssagen.

Den ”mærkeligt udseende dansker” var oprindeligt statsborger i Yemen og er en af de ti tusinder, som har nydt godt af Folketingets årlige gavmilde uddelinger af danske statsborgerskaber.

Flerkoneri
Men hvordan kan han være dansk statsborger og have tre koner? I de fleste muslimske lande som Yemen er det tilladt at have fire koner, fordi det er i overensstemmelse med Koranen. Men flerkoneri er ulovligt i Danmark.
Han kan være muslimsk gift med de tre koner, som så lever som enlige forsøgere i Danmark.

Det kan være en dyr fornøjelse for de danske skatteydere.
Men sådan kan man pludselig få et kig ind i det lukkede muslimske parallelsamfund, som danskerne ikke ved meget om men gladeligt betaler til.


Kritiserede ambulancefolk og politi efter drab på Hamas-medlem
Den 21. april i år blev medlem af terrorbevægelsen Hamas, Fadi al-Batsh, snigmyrdet i Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, da han var på vej til aftenbøn i en moské.

Familien hævder, at den israelske efterretningstjeneste, Mossad, stod bag drabet, men det benægter Israel.

Umiddelbart efter drabet offentliggjorde danskeren med de tre koner og seks børn en video på You Tube, hvor han på arabisk beskyldte de malaysiske ambulancefolk og malaysisk politi for en langsommelig reaktion på nedskydningen af Hamas-medlemmet.

Allerede den 23. april blev han anholdt og sat i arrest, og fik dermed sin ti dages lange ferie i Malaysia afbrudt.

En uges ekstra fængsel og en bøde på over femten tusinde kroner
Under retssagen i forgårs erkendte danskeren i den hellange hvide kjortel, at han havde begået en fejl, da han ikke kendte landets lov.

Det formildede dog ikke dommer Zaman Mohamad, som idømte ham en uges fængsel ud over den tid, han allerede havde tilbragt i arrest siden den 23. april.

Dertil kommer en bøde på 10.000 ringgit (1.856 britiske pund sterling) eller i alt 15.707 kroner, eller yderlige en måned fængsel, hvis han ikke var i stand til at betale bøden.

I retten forklarede danske Salah Salem Saleh Sulaiman, at han ikke var i stand til at betale bøden, da han har tre koner og seks børn.

Så nu står den altså på yderligere en måned fængsel for den berømte dansker.

Forgæves kontaktforsøg til Udenrigsministeriets Borgerservice
Dagen igennem i går den 1. maj forsøgte Den Korte Avis gentagne gange at komme i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice for at høre, om man der kendte noget til en dansk statsborger, som udover at have tre koner og seks børn også var blevet smidt i fængsel i Malaysia.

Imidlertid løb vi hver gang ind i en telefonsvarer, som meddelte, at der ville blive ringet tilbage, så snart der var en ledig medarbejder.

Der må åbenbart have været et usædvanligt stort pres på i går den 1. maj, for der var ingen ledige medarbejdere, der ringede tilbage.

https://denkortea...fake-news/

Oprettet af farang d. 08-12-2018 15:13
#86

Dansk arabisk talende turist iført hellang hvid kjortel og sort imamskæg samt med tre koner og seks børn er fængslet i Malaysia for fake news


han er en perker og burde udvises af danmark

Oprettet af egon d. 09-12-2018 15:18
#87

Første gang nogensinde: Mand får helt ny penis - og den virker
Amerikansk soldat fik sprængt sine kønsdele af i Afghanistan. Nu har han fået verdens første penistransplantation fra afdød donor

Man kan nogen nogle gange blive forbløffet over, hvor langt lægevidenskaben er kommet i vores tidsalder.

Det har en amerikansk soldat givetvis også tænkt, idet kirurger fra John Hopkins Hospital i Baltimore har givet ham et helt nyt og funktionsdygtigt underliv, efter han fik sprængt sine kønsdele af under en tjenestetur til Afghanistan.

læs mere her: https://ekstrabla...r/7132438r

Oprettet af nej d. 11-12-2018 17:12
#88

Alder er kun et tal: 86-årig gift, og hun ligner en million
Bruden så eventyrlig ud, i en kjole hun selv havde designet


http://ekstrablad...on/6362753

Alle drømmer om se fantastiske ud på deres bryllupsdag. For Millie Taylor-Morrison blev drømmen til virkelighed. Oven i købet blev hun gift i en kjole, hun selv havde designet.

www.thai-dk.dk/uploads/Millie1qas1qas.jpg

Oprettet af ATM d. 12-12-2018 17:20
#89

Sådan ser det ud, når man gemmer 20 millioner dollar i en boxmadras

www.thai-dk.dk/uploads/frdfewq12121212.jpg

Det minder om et røvertrick fra en gammel film. Men i USA har det faktisk vist sig at være meget virkeligt. Amerikansk politi fandt i begyndelsen af januar pengesedler svarende til over 138 millioner kroner gemt godt væk inde en madras og bag de mange millioner ligger et komplekst spind af løgne og svindel, som bestemt er et filmmanuskript værdigt.

De gemte penge viste sig nemlig at være en del af en større sag om hvidvaskning af penge gennem onlinevirksomheden TelexFree, der laver service på telefoner.


http://www.bt.dk/...er-dollars