Opskrifts detaljer

Navn surdejsflutes
Beskrivelse Italienske surdejsflutes med rødløg
Nøgleord Et flute lavet på surdej, kan du varme op og få frisk brød i dagevis,
Tilføjet af Thaihans
Kategorinavn Brød
Opskriften er læst: 743 gange

Opskrifts ingredienser

Antal Ingrediens
250 g
italiensk hvedemel
100 g
durummel
200 g
vand
350 g
surdej
10 g
gær
De sidste
5 min:
10 g
havsalt
100 g
vand
200 g
friskt hakket rødløg

Opskrifts procedure

Trin nr. Gøre hvad
1 Dag 1: Rør mel, vand, surdej og gær sammen. Det er vigtig at vente med salt og det sidste vand indtil de sidste 5 min. af røretiden, da du derved får den bedste saltsmag, men også fordi salten binder glutenstrengene i dejen. Kør dejen sammen i en røremaskine i ca. 15 min.Dvs. 10 min. langsomt og 5 min. hurtigt. Tilsæt havsalten, når du skruer op for tempoet de sidste 5 min. Tilsæt lidt efter lidt det resterende vand. Hold øje med dejen, mens den bliver rørt. Dejen er færdigæltet, når den er blank og slipper bunden i røremaskinen. Læg dejen i en skål eller bøtte med låg og sæt på køl. Tag dejen ud efter et par timer og vend den i skålen/bøtten, så du slår luften ud og dejen ikke vokser over kanten. Sæt dejen på køl igen til dagen efter
2 Dag 2: Start med at hakke rødløg. Tagen dejen ud fra køl og vend den forsigtigt ud på et meldrysset bord. Der er i løbet af natten dannet luftbobler i dejen, som du skal passe på. Behandl derfor dejen nænsomt. Vej fire flutes af, så de vejer ca. 500 gram hver og form dem aflange. Hæld derefter ca. 50 gram hakket rødløg på hver flute. Drej nu hvert enkelt flute ved at tage fat i hver ende og dreje den modsatte vej. På den måde kommer rødløgene ind i dejen uden at blive mast. Samtidig giver det et rustikt udseende. Læg flutes på en bageplade med papir. Strø lidt mel på toppen. Lad dem hæve i ca. 1,5 time med et vådt viskestykke over. Det gør dem fugtige og ikke tørre. Opvarm ovnen til 200 grader og sæt bagepladen i midten. Bag flutes i ca. 22- 25 min. De er færdige, når bunden er gyldenbrun, og de lyder hule, når du banker let på dem. Skorpen på toppen skal være gyldenbrun og ikke for mørk – ellers bliver de for tørre. Lad dem køle af, og så er de klar til servering.

Tilbage til oversigten · Print opskriften uden kommentarer · Print opskriften med kommentarer · Tilbage

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Log ind eller meld dig til.

Ingen vurderinger endnu.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Velkommen til ThaiDK

Siden for dem med interesse i Thailand
For at kunne skrive og deltage i debatten og chatten er du nødt til at være registreret bruger på siden
At blive registreret bruger er gratis Du kan melde dig til ved at klikke HER

Til minde om dem vi har mistet

 Tænd et lys 41 lyser nu
 Seneste fra: bz

Besøgende

Gæster online: 13
Ingen brugere online

Antal brugere: 653
0
Nyeste bruger:  werner
 38307281 besøg
11715 besøg pr. dag
Siden dannet på: 0.19 sekunder

Madopskrifter

Nyeste opskrifter
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 528
FROMAGE 642
surdej 720
surdejsflutes 743
Kylling i Coca-Cola 1237
Populære opskrifter
STEGTE RIS MED ANANAS 15629
Penang curry 15510
Pandekager med fyld. 15268
Hjemmebagt rugbrød 14201
"HVIDLØGSREJER" 11801
Opskriftssøgning
Tilføj/Find en opskrift
Info om opskrifter
Tilføjede opskrifter: 62
Opskrifts-kategorier: 11
Læst antal gange: 182986

Gode Links

Ring billigt
Bank foreign currency exchange rates
Immigration Bureau (visa)
Asian-Food
Forex/Valuta » DK-THB
Thai to english
Bangkok Post
Danmark Royal Thai Embassy
sas
Wat Pa Dragør
Pantip
Her tryller vi lange links korte.
New Road Guesthouse
Castle Howchow
Thai Air dk

GOOGLE ADSENCE

servage.net

Log ind

Brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Replikboks

Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

14-11-2018 13:41
95% af de danske kyllinger er halal-slagtede Grin https://voresmad..
..alslagtet#
nej
13-11-2018 14:00
Historisk samarbejde i Sverige: Vil ikke servere halal-kød Thumb https://ekstrabla.
..ed/7393939
12-11-2018 16:17
Endelig en fornuftig kommentar, skål Werner ølkrus
12-11-2018 15:04
skaal
10-11-2018 13:15
keep left anti is back on the road again mortor
10-11-2018 03:56
Audi angrebet af kugleskør Volvo https://www.svt.s.
..ck-i-kalix
ADM
09-11-2018 02:04
@Bettebuddha, du efterlyser Kristian nede fra Krabi/Ao Nang ? i den forkerte tråd
nej
07-11-2018 13:20
Ny skandale i Kina: Tvang ansatte til at drikke urin og spise kakerlakker https://www.bt.dk.
..akerlakker
07-11-2018 13:17
07-11-2018 12:17
Pengene findes ikke, det hele er èt stort fata morgana, men renterne da, hvem er det der får dem, de kan vel ikke bare forsvinde, eller kan de
07-11-2018 11:58
jes alle skylder alle Grin hvor komme alle de penge fra ved ikke
07-11-2018 11:50
Hvem var det der påstod vi ikke kan leve af at klippe hinanden https://pattayaon.
..ebt-clock/
nej
06-11-2018 12:49
Hver somalier koster i gennemsnit de danske statsborgere 158.000 kroner om året – og nogle indvandrere er endnu dyrere https://denkortea.
..er-person/
04-11-2018 13:54
ADM
04-11-2018 10:52
@ ormslev velkommen
»Stop diskrimination af Danske Førtids- og Folkepensionister der ønsker at bosætte sig udenfor Europa, Læs alt om forslaget, som vil være til gavn for hele Det Danske Samfund.
KLIK HER

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.42 sekunder | 38,307,281 Unikke besøg | jQ Blog