Se emne

Hvem er her? 2 gæst(er)
 Udskriv emne
Danske familier flygter til Flensborg
harry eker
#41 Udskriv indlæg
Skrevet d. 21-02-2019 11:45
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 92
Tilmeldt: 07.02.17
 Status: Offline

Efter nye regler: 'Mint er endegyldigt landsforvist'

Der er ingen vej tilbage for den thailandske pige Mint, efter regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne er blevet enige om række nye regler for familiesammenføring.

Det mener Radikale Venstres udlændingeordfører, Andreas Steenberg.

»Mint er nu endegyldigt landsforvist,« fortæller han til B.T. umiddelbart efter, at Integrationsministeriet udsendte en pressemeddelelse om de nye regler.

læs mere her https://www.bt.dk...ndsforvist

Mints far: Sidste søm i kisten

13-årige Mint kommer formentlig aldrig til at bo i Danmark.

Det frygter den thailandske piges stedfar, Frank Thøgersen, efter at regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne tirsdag blev enige om et sæt nye regler for familiesammenføring med børn.

»Det er jo godt for de familier, der får brug for det i fremtiden, hvis man er oplyst og ikke fejlinformeret, men for vores vedkommende føler jeg, at det er det sidste søm i kisten.«

læs mere her https://www.bt.dk...m-i-kisten
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
#42 Udskriv indlæg
Skrevet d. 25-04-2019 13:45
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 587
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Mints far fik uventet opkald: 'YES! Nu er der måske et håb


Hvorfor har ingen fortalt mig det før? Tanken fløj gennem hovedet på Mints far, da han lige havde talt med Udlændingestyrelsens kontorchef.

»Men samtidig tænkte jeg 'YES! Nu er der måske et håb',« siger Frank Thøgersen om følelsen, der et øjeblik fik lov at forplante sig, inden han lagde mobilen fra sig og kørte videre på arbejde.

Få dage før havde han skrevet et brev til Udlændingestyrelsen, hvor han på diplomatisk vis luftede sin frustration over, at det virkede, som om 'Mint har fået livsvarig karantæne fra Danmark', og at han rigtig gerne ville vide, hvad han kunne gøre, for at familien kan bo sammen i Danmark.

Frank Thøgersen blev alligevel noget paf, da han en mandag på vej til arbejde pludselig havde kontorchef i Udlændingestyrelsen Lone Zeuner i røret.

Frank Thøgersen talte bl.a. med kontorchefen om nogle misforståelser i forbindelse med en visumansøgning. Derudover fortalte han, at Mints mor nu siden oktober havde boet i Thailand sammen med Mint, fordi ingen andre kunne tage sig af datteren i hendes hjemland.

Mints biologiske far har, siden Mint landede i Bangkok, frabedt sig al kontakt, og ingen ved, hvor han opholder sig

»Det mente, Lone (kontorchefen, red.) kunne være nye oplysninger i sagen, da de jo netop havde vægtet, at Mint kunne bo hos ham i Thailand,« siger Frank Thøgersen.

læs mere her: https://www.bt.dk...ke-et-haab
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
farang
#43 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-05-2019 14:14
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 343
Tilmeldt: 28.05.11
 Status: Offline

De Radikale vil kræve redningskrans til Mint: 'Alle – uanset parti – havde ondt i maven over den sag'Radikale Venstre lægger ikke mandater til en regering, der ikke tager hånd om Mint-sagen. En sag, der gav alle politikere, uanset parti, 'ondt i maven'.

»Vi får ikke en ny regering med vores opbakning i Danmark, før vi er enige om, hvordan vi håndterer hele det her område, der handler om danskere med udenlandske ægtefæller, deres børn og stedbørn,« siger Morten Østergaard.

Hans kampagnebus er onsdag aften parkeret foran Herfølge Boldklub. Og selv om Morten Østergaard vist nok holder med AGF, er den radikale formand kommet på hjemmebane.

Radikale Venstre har nemlig været en tydelig stemme i debatten om Mint, som betyder særlig meget for manden, der til daglig bestyrer cafeteriet, serverer slush ice og giver skulderklap til de unge spillere i klubben.

læs mere her https://www.bt.dk...dt-i-maven


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Den danske ambassade i Bangkok søger Visummedarbejder De fastboende 1 17-04-2019 14:26
film og dokumentare danske.. Film, bøger etc 84 15-03-2019 19:25
I eksil i Flensborg Nyheder på dansk 4 03-03-2019 05:49
Hjertelandet – en ny film om familier fra Thy-egnen Film, bøger etc 18 15-12-2018 09:59
Fattige danske børn - den usynlige arv Film, bøger etc 3 05-12-2018 00:01

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.45 sekunder | 44,147,718 Unikke besøg | jQ Blog