Se emne

Hvem er her? 2 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
egon
Skrevet d. 19-02-2021 12:41
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 200
Tilmeldt: 16.11.09
 Status: Offline

Magnus Heunicke er nu den mest magtfulde sundhedsminister, vi nogensinde har haft.

Det blev han d. 12 marts i år, da et enigt folketing stemte for at give ham og ham alene lov til at bestemme, hvilke politiske værktøjer vi skal bruge for at bekæmpe corona-smitten.

Vores grundlovssikrede ret til at forsamle os blev herefter fjernet. Han kan også tvangsbehandle og isolere smittede mod deres vilje.


Vi kigger nærmere på, hvordan en 150 år gammel lov pludselig kan gøre en mand til en af de mest magtfulde politikere i nyere tid.



Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 22-02-2021 11:03
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 299
Tilmeldt: 20.12.12
 Status: Offline

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
Skrevet d. 12-03-2021 08:17
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3424
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Frygt for alvorlige bivirkninger: 142.000 allerede stukket
Næsten en kvart million AstraZeneca-vaccinedoser er allerede leveret til Danmark, hvoraf en stor del er givet til danskerne. Vaccinen nu sat i bero


læs mere her: https://ekstrabla...et/8500137

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
hassel
Skrevet d. 20-03-2021 13:23
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 278
Tilmeldt: 04.08.09
 Status: Offline

Det er ikke kun i Thailand, at det sker. Dette billede er fra Svendborg


www.thai-dk.dk/uploads/162334717sv.jpg


ja det er jo beviset på, at der også bor Thaier i SvendborgGrinmusic
husk at leve livet mens du kan, om lidt er kaffen klar Grin
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
Skrevet d. 05-04-2021 09:15
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3424
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Medvirkende blev meldt til Dyreværnet: Aprilsnar skabte seerstorm mod TV Avisen i 1983
En påskehistorie om chokoladeællinger fik mange vrede danskere til at ringe ind og klage.
https://www.dr.dk...orm-mod-tv



Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Elmer55
Skrevet d. 23-04-2021 20:35
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 135
Tilmeldt: 19.11.15
 Status: Offline

Kristian Thulesen-Dahl møder Lars, der blev fyret, fordi han ikke ville skrive under på islamiske regler – “det er helt gak-gak”


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 01-05-2021 07:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline



Inger Støjberg stiler åbent brev til syriske flygtningeThumb

www.thai-dk.dk/uploads/Udklipinger.JPG

Åbent brev til syriske flygtninge

Kære syriske flygtninge

Nu er det tid til at rejse hjem igen.

Jeg var udlændingeminister, da I kom til Danmark. Jeg ved derfor helt præcist, hvad der var aftalen mellem jer og os danskere, dengang I kom. Aftalen var, at vi beskyttede jer, mens krigen rasede, men at I naturligvis skulle rejse hjem den dag, det igen blev muligt for jer.

Nu er tiden derfor kommet til, at I begynder turen hjem. Hjem for at bygge Syrien op igen. Det var aftalen - og den har I en moralsk forpligtigelse til at opfylde. Uden indvendinger og uden spørgsmål, men i taknemmelighed over for det danske folk.

Da I kom til Danmark, sagde vi klart og tydeligt til jer, at vi forventede, at I indordnede jer under de danske regler og forsørgede jer selv, mens I var her. Det har alt for få af jer levet op til. Vi har ellers gjort alt, hvad vi kan for at hjælpe jer bedst muligt. I har modtaget danskundervisning, fået vejledning og uddannelse. Vi har indgået trepartsaftaler og lavet nye ordninger til jer. Vi har med andre ord hjulpet jer efter alle kunstens regler.

Alle jer unge gav vi gode muligheder for at gå i gang med en gratis uddannelse, så der er noget at bygge videre på i Syrien. Den mulighed gav vi, selv om nogle af os godt vidste, at der med stor sandsynlighed ville opstå et ramaskrig, når vi kom dertil, hvor vi er i dag: Nemlig at forholdene nu er sådan, så I kan rejse hjem igen.

Det var ikke svært at forudse, at rektorer, debattører, røde politikere, lokalsamfund, klassekammerater, interesseorganisationer og dagbladet Politiken ville stille sig i spidsen for en kampagne for at få f.eks unge studerende til at kunne blive i Danmark, selvom behovet for vores beskyttelse er ophørt.

Når vi på trods af, at vi vidste, protesterne ville komme, alligevel gav jer disse muligheder for at studere, så gjorde vi det for at give jer de bedste forudsætninger for at klare jer godt i fremtiden i jeres hjemland. For det er netop stærke unge med uddannelse og forståelse for demokrati som jer, et land som Syrien nu har brug for. Og man glemmer jo ikke alt det, man har lært på gymnasiet i Nyborg, når man er kommet hjem til Damaskus. Heller ikke selv om man ikke når at få studenterhuen på hovedet.

Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det på mange måder er bedre og mere behageligt at være her i Danmark end i Damaskus. Men Danmark er ikke jeres fædreland. Danmark gav jer midlertidig beskyttelse, mens I havde brug for det, og derfor skal I naturligvis efterleve myndighedernes anvisninger om at forlade Danmark, når vurderingen er, at det er muligt. Vi har et retssikkerhedsmæssigt meget robust, fintmasket og godt system i Danmark, både når det afgøres, om man får asyl her i landet, og når det afgøres, om opholdstilladelsen inddrages igen.
Omkring 140.000 syrere er allerede frivilligt vendt tilbage til Syrien fra nærområderne, og når de kan, så kan I selvfølgelig også.

Danskerne er et generøst folkefærd, og vi har beredvilligt lagt land og velfærdssamfund til, da I havde brug for det. Men nu er behovet der ikke længere. Og jeg synes, I skal huske på, at så længe I nægter at følge myndighedernes beslutning om, at I skal rejse hjem, så optager I jo pladsen for en anden, som har mere brug for den. Der er desværre mange flygtninge i verden. Og det er derfor også nogle af dem, det går ud over, når I nægter at vige pladsen i Danmark. Det synes jeg ikke, I kan være bekendt.

Kære syriske flygtninge: Nu er tiden kommet til, at de af jer, der har fået inddraget jeres opholdstilladelse, pakker jeres ting sammen, rejser hjem og begynder genopbygningen af jeres eget fædreland. Og undervejs må I meget gerne sende danskerne en stor tak for al den hjælp, I fik, mens I havde brug for det. Det har danskerne faktisk fortjent.

Venlig hilsen

Inger Støjberg

https://www.berli...i-sige-tak
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
IT
Skrevet d. 04-05-2021 16:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1743
Tilmeldt: 11.09.09
 Status: Offline

Klokken 20.35 4. maj 1945 blev nyhederne på BBC afbrudt: “Her er London…” – og så brød jublen løs i Danmark


Om aftenen den 4. maj 1945 kunne den danske radiospeaker Johannes G. Sørensen via BBC’s dansksprogede nyhedsudsendelse meddele den danske befolkning, at de tyske tropper i Danmark havde overgivet sig.

Fem års tysk besættelse var slut. Meddelelsen kom midt i den normale nyhedsudsendelse kl. ca. 20.35, hvor Johannes G. Sørensen blev afbrudt i nyhedsoplæsningen og fik overbragt beskeden.

Efter en kort pause vendte han tilbage til mikrofonen og viderebragte budskabet. Befrielsesbudskabet udløste glæde og begejstring over hele landet. Folk strømmede ud på gaderne og fejrede befrielsen, rev mørklægningsgardinerne ned og tændte lys i vinduerne, selvom kapitulationen egentlig først trådte i kraft den 5. maj klokken 8 om morgenen.





BBC udsendte gennem det meste af besættelsestiden illegale dansksprogede nyheder. Mod slutningen af krigen blev nyhederne i stigende grad del af den danske modstandskamp. Udsendelserne blev blandt andet afsluttet med forskellige telegrammer, udformet i kodesprog. Der blev her givet informationer til danske modstandsfolk om placering for nedkastning af f.eks. engelske våben.

»Danmarkshistorien.dk



Isan is the poorest region of Thailand: in 2002 average wages were the ... Isan (Isan/Thai: อีสาน; also written as Isaan, Isarn, Issan, ...
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 06-05-2021 17:48
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Er der noget om snakken ved ikke

www.thai-dk.dk/uploads/1hvisman.jpg

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
alenejensen
Skrevet d. 23-05-2021 09:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 104
Tilmeldt: 25.06.12
 Status: Offline

Der var gang i Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen under en debat i Folketinget


Skal der også være underbukser på offentlige toiletter? Hvis jeg nu går en tur og spontant skider i bukserne.

Det lyder mere som noget, man ville høre på en lokal bodega i en diskussion, men der kommer ordene ikke fra.

Ordene kan tilskrives MF Lars Boje Mathiesen (NB) på Folketingets talerstol i torsdagens debat om, hvorvidt menstruationsprodukter skal være gratis i Danmark og blev mødt med store grin i Folketinget.

læs mere her: https://ekstrabla...ag/8586873


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
peter greersen
Skrevet d. 25-05-2021 15:03
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 81
Tilmeldt: 14.10.18
 Status: Offline

DER OPFORDRES TIL HELLIG KRIG PÅ DANSK JORD

I en kønsadskilt demonstration på Østerbro forleden, blev der igen og igen opfordret til jihad. De fuldstændigt fremmede scener understreger, at der går islamister iblandt os. Folk, der vil os det dårligt. Fra talerstolen lød, der opfordringer til "dem med våben", og "dem med træning", ligesom man lovede den totale destruktion. Igen og igen rungede "Allah akhbar" råbene i de københavnske gader.

Se videoen, og se, hvad der er vi har lukket ind i vores midte. Det er radikal islam. Det er folk, der hader os. Den eneste grund til, at vi lader det her ske, er at så mange af os rummer et enormt selvhad. Var vi stolte af hvem vi er, og ville vi bevare vores land, kultur og folk for eftertiden, så ville vi aldrig tolerere det her.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 27-05-2021 19:08
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

“Regeringen prioriterer IS-terroristernes rettigheder højere end danskernes”

Folketinget har haft en debat om de internationale konventioner. Nye Borgerlige har lagt en video med Pernille Vermunds indlæg på nettet. Hun skriver også på Facebook:

Statsminister Mette Frederiksen lavede en kovending, og henter nu 3 IS-terrorister og deres børn til Danmark.
Det bliver dyrt. Og det bliver danskerne, der kommer til at bære byrden.

Men så længe politikerne ikke tør udfordre konventionerne, kan man ikke fratage terroristerne deres danske statsborgerskab.
Det er helt absurd.

Selvfølgelig skal terrorister have frataget statsborgerskabet, så de ikke kommer hertil.
Danskernes sikkerhed og tryghed må og skal ALTID stå over konventionerne.

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
pareden
Skrevet d. 02-06-2021 08:56
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 93
Tilmeldt: 20.06.14
 Status: Offline

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 03-06-2021 11:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 03-06-2021 12:00
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 16-06-2021 17:28
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Bjarne blev afvist: Kan ikke bevise at han kan dansk

Bjarne Toft Jakobsen er født og opvokset i Danmark. Men Bjarne kan ikke bevise, at han kan dansk, og derfor må hans kone ikke få opholdstilladelse. Hvorfor skal danskere overhovedet bevise, at de kan sproget, spørger han



læs mere her: https://ekstrabla...sk/8617249

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 23-06-2021 08:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/20180447kr.jpg

Bror til vanvidsbilisten: ”Han har jo bare påkørt en betjent ved en fejl.”
Ja, det er da den slags ting der sker. Det er da ikke noget at himle sådan op over.


Den tiltalte vanvidsbilist, Mohammad Tarek Younes, er tiltalt for under en flugt fra politiet med fuldt overlæg at køre en politibetjent ned og stikke af fra det. Den 31-årige politibetjent ligger forsat i koma og hans tilstand er stadig livstruende.

Trods den alvorlige anklage var Mohammad Tarek Younes skamløs nok til at optræde flabet og provokerende i retten, blandt andet ved at opfordre en tilstedeværende betjent til at give ham en krammer.

Citat: ” Mohammad Tarek Younes virkede heller ikke mere tynget af begivenhederne, end at han havde overskud til at sende betjentene i retslokalet stikpiller.”

Mohammad Tarek Younes’ bror var også med i retten som tolk for moderen. Trods 20 år her i Danmark taler moderen kun arabisk. Man kommer uvilkårligt til at tænke på om moderen nogensinde har været ude på arbejdsmarkedet?

Mohammad Tarek Younes har ved flere lejligheder pralet i medierne og på TV med at han er en kendt vanvidsbilist i Gellerup og omegn, at han altid kører hasarderet og at han konsekvent kører over for rødt.

Mohammad Tarek Younes’ far fortæller til BT at Mohammad har fået en god opdragelse og at han er en god og kærligt dreng.

Citat: ”Han er en sød dreng. Han er ikke, som de beskriver ham. Det gør ondt i hjertet, at de beskriver ham på den måde,” siger faderen til BT.
Vanvidsbilisme er langt fra den eneste form for kriminalitet denne søde og kærlige dreng har begået.

Vanen tro skabte den tiltaltes venner og familiemedlemmer tumult og optøjer i og udenfor retten. Der er tale om nogle mennesker der aldrig nogensinde burde være blevet lukket ind i Danmark.

KIlde: https://www.berli...idsbilist?

https://www.dr.dk...faengslet?

https://www.bt.dk...t-til-ham?

https://www.bt.dk...d-en-fejl?
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 24-06-2021 14:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Minister indrømmer: Ja, de er mønsterborgere

Danske statsborgeres ægtefæller udgør ikke noget integrationsproblem for Danmark.

Sådan lød det fra udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) på et åbent samråd torsdag formiddag, som han var blevet indkaldt til på baggrund af Ekstra Bladets dækning af reglerne for blandt andet familiesammenføring.

læs mere her https://ekstrabla...re/8649126


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 25-06-2021 08:32
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline





Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) har i dag været i et åbent samråd i Udlændinge- og Integrationsudvalget om de danske familiesammenføringsregler.

I samrådet forklarer ministeren lidt om EU-reglerne og de danske muligheder for familiesammenføring.

Ministeren er også inde på nogle af de sager Ekstra Bladet har skrevet om i den seneste tid. Ministeren erkender da også i samrådet at der er danskere, der bliver ramt uhensigtsmæssigt af de strammede regler.

Ministeren udtalte også at danske statsborgeres ægtefæller ikke udgør noget integrationsproblem for Danmark. Ministeren har før ved en tidligere lejlighed klart oplyst at det ikke er indvandringen fra Thailand der skaber problemer for Danmark.

Ministeren er dog til trods for de varme ord om blandt andet thailændere i Danmark ikke parat til at ændre den stramme lovgivning.

Det var medlem af folketinget Andreas Steenberg fra det Radikale Venstre som havde indkaldt til samrådet.

»Læs evt. nærmere på: Ekstra Bladet
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
Skrevet d. 26-06-2021 07:50
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1017
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline




Glem alt om Ronaldo – det her er den bedste præstation ved EM.

Danske Claus er blevet et viralt hit på de sociale medier, efter han var inde og se Danmark mod Belgien. Ikke for sit fodboldtalent, men for noget helt andet.

»Der er efterhånden en del flere. som kigger efter videoen end de kammerater, der skulle have hjulpet mig,« griner Claus, da han fortæller sin historie i B.T. podcasten 'Helt væk' med Anders Hemmingsen.

læs mere her https://www.bt.dk...l-at-sigte
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Vores gamle Danmark - film fra fortiden Film, bøger etc 4 04-03-2024 16:51
AirAsia på vej til Danmark? Flyselskaber 1 24-02-2024 11:42
All Hells Angels Danmark 4 Wars - Compilation Film, bøger etc 1 18-02-2024 10:28
Adoptioner fra Thailand til Danmark stopper Nyheder på dansk 1 18-01-2024 12:28
Adisak kom til Danmark som 14-årig Alt det andet 1 10-12-2023 12:44

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.27 sekunder | 97,861,832 Unikke besøg | jQ Blog