Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
Je suis Charlie
Skrevet d. 28-11-2020 08:49
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

S-profil buldrer: Træk udsagn om Mettes minkdragt tilbage
Det er under lavmålet at anklage statsministeren for spin, efter hun troppede op i værnemidler fra top til tå på minkfarm
''

Det mener Socialdemokratiets politiske ordfører, Jesper Petersen:

læs mere: https://ekstrabla...ge/8381927


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
masa
Skrevet d. 01-12-2020 10:51
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 250
Tilmeldt: 12.12.13
 Status: Offline

Detektor: Først smittede døde mink ikke, nu gør de - Fødevarestyrelsen erkender fejl
- Vi har en undersøgelse, der viser, at de døde mink kan smitte, slår styrelsen fast.


Da en lastbil tabte døde mink på en motorvej, var der ifølge myndighederne ingen grund til at være bekymret for smitte.

Men i sidste uge begyndte døde mink så at presse sig op fra deres grav. Og nu er der pludselig en smitterisiko alligevel, siger politiet.

Så hvad er op og ned?

Detektor har spurgt Fødevarestyrelsen, som nu erkender, at det var en fejl, da de sagde, at døde mink ikke kan smitte.

- Det er ikke korrekt, at døde mink ikke smitter. Men de smitter ikke ligeså meget som levende mink, siger Henning Knudsen, der er enhedschef i Fødevarestyrelsen.

læs mere her https://www.dr.dk...n-erkender
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 01-12-2020 15:27
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3858
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Spørgsmålet er så hvem der har smittet hvem.

Det mest sandsynlige er at det er bønderne der har smittet minkene, og derfor var det dem der skulle have været gasset og gravet ned i stedet.

Bare se hvad der skete da de kom kørende i deres stinkende traktorer til København, kort tid efter steg smittetallene dramatisk.

Frække som slagterhunde er de og kræver fuld kompensation for tabet af deres "livsgrundlag" som de kalder det, næ dyremishandling er et mere dækkende ord for at holde uskyldige dyr indespærret i små bure.

Forbyd det svineri og det kan kun gå for langsomt.
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
ATM
Skrevet d. 02-12-2020 18:20
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 204
Tilmeldt: 23.09.10
 Status: Offline

Regeringen har ringet til pressen: I skal skrive en fejl og ikke grundlovsbrud – ”Vi nærmer os østeuropæiske tilstande,” lyder det fra Pia Kjærsgaard, som nu vil have statsministeren i samråd

www.thai-dk.dk/uploads/mette-f-pia-k-.jpg

Den socialdemokratiske et parti regering føler sig åbenbart så hårdt presset af statsminister Mette Frederiksens (S) grundlovsbrud den 4. november, at man nu henvender sig til pressen for at få ændret ordlyden.

I skal ikke skrive grundlovsbrud, men kalde det en fejl, lyder det fra embedsmænd i Justitsministeriet, som har kontaktet Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og Danmarks Radio.

Det har fået Dansk Folkepartis værdiordfører, Pia Kjærsgaard, helt på mærkerne og nu vil hun have pressens minister, det vil sige statsministeren, i samråd i Folketingets Udvalg for Forretningsorden.

”Det her er helt uacceptabelt. Vi nærmer os østeuropæiske tilstande,” siger Pia Kjærsgaard til Den Korte Avis

Men i regeringen finder justitsminister Nick Hækkerup (S) det helt naturligt, at embedsmænd kontakter pressen for at gøre opmærksom på faktuelle fejl, skriver han i et svar til Jyllands-Posten.

Danmark har fået sin egen Komiske Ali i form af justitsministeren

Hækkerup skriver i mailen til Jyllands-Posten, at det blandt andet er embedsmænds opgave at gøre opmærksom på fejl, og især:

”hvis alvorlige påstande om lovbrud og grundlovsbrud bliver fremstillet som kendsgerninger, selvom de ifølge Justitsministeriets faglige vurdering ikke er det.”

Ifølge den faglige vurdering, som Hækkerup her henviser til, udstedte Mette Fredriksen ikke en ordre, da hun den 4. november beordrede samtlige mink i Danmark aflivet.




Læs mere https://denkortea...ve-statsm/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 06-12-2020 12:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Efter en uge: S trækker vild corona-påstand tilbage
'600.000 danskere er i risiko for at dø af corona.' Sådan lød Socialdemokratiets gruopvækkende påstand, da Mette Frederiksen (S) i sidste uge var presset i en mink-debat - nu trækker partiet i land

læs mere her: https://ekstrabla...ge/8388662




Ekspert: Jeppe Bruus' coronatal er 30 gange for højt
600.000 danskere risikerer at dø af corona, lød det fra Socialdemokratiets Jeppe Bruus, men det tal er 30 gange større end det værst tænkelige scenarie, lyder det fra ekspert

læs mere her: https://ekstrabla...jt/8390511
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
ATM
Skrevet d. 13-12-2020 12:24
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 204
Tilmeldt: 23.09.10
 Status: Offline

Udlændinge- og Integrationsministeriet er på vej med ny statistik om indvandrere, hvor minister Mattias Tesfaye (S) nu vil have et særskilt fokus på personer fra Mellemøsten og Nordafrika.

- Vi har brug for mere ærlige tal, og jeg tror, at det vil gavne og kvalificere integrationsdebatten, hvis vi får de tal frem i lyset, for grundlæggende viser de jo, at vi i Danmark ikke rigtig har problemer med folk fra Latinamerika og fjern-asien. Der, hvor vi har problemer, er med folk fra Mellemøsten og Nordafrika, siger Mattias Tesfaye

I dag opdeles indvandrere og efterkommere i Danmark i vestlige og ikke-vestlige, når der laves offentlige statistikker om den gruppe.

Men fremover vil Udlændinge- og Integrationsministeriet opdele indvandrere og efterkommere i en såkaldt Menapt-gruppe, der står for Mellemøsten, Nordafrika, Pakistan og Tyrkiet.

Det skyldes blandt andet, at disse nationaliteter er overrepræsenteret i kriminalitets- og arbejdsløshedsstatistikkerne.

Af et nyt notat fra Udlændinge- og Integrationsministeriet fremgår det ifølge Berlingske, at kvindelige indvandrere og efterkommere, der havde oprindelse i et Menapt-land i 2018, havde en beskæftigelsesfrekvens på 41,9 procent.

Sammenligner man med kvinder fra øvrige ikke-vestlige lande som Thailand eller Vietnam var 61,6 procent i arbejde i 2018.

Hvad angår kriminalitet blev 4,6 procent af unge mænd fra et Menapt-land i 2018 dømt for en straffelovsovertrædelse. For de øvrige ikkevestlige lande gjaldt det 1,8 procent af unge mænd.

Den nye opgørelse skal bruges i folketingssvar, i ministeriets integrationsbarometer og i selvsammes medborgerskabsundersøgelse.


Læs nærmere på: Berlingske https://www.berli...-jeg-synes
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Tulle
Skrevet d. 27-12-2020 12:09
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 175
Tilmeldt: 10.01.12
 Status: Offline

Glædelig jul på plejehjemmet: Vil du spise dette?


www.thai-dk.dk/uploads/11111111111111043256594_n.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
Skrevet d. 02-01-2021 13:14
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3424
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Corona, sexisme og mink har nok været de største politiske overskrifter i år.

Men hvad kan du huske om de interne kriser i Alternativet, Venstre og Dansk Folkeparti? Støjberg og instrukskommissionen? Eller hvad de mange nye partier, som er kommet til i årets løb?

Hold godt fast og få en lynhurtig gennemgang af året, der gik i dansk politik 2020.

God fornøjelse!

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 02-01-2021 17:36
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Statsministerens nytårstale 2020 Mette Frederiksen
Prime minister of Denmark - Speech for New years eve.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
elmet
Skrevet d. 03-01-2021 15:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 60
Tilmeldt: 21.07.15
 Status: Offline

2020 var præget af corona, alligevel var det et travlt år for os med masser af aktioner og kraftige reaktioner på vores aktivisme fra både migranter og ministre. I alt 34 aktioner er det blevet til, hvilket svarer til lige under 3 om måneden. Det er det travleste år vi har haft, så selv om Danmark har været nedlukket, så har det ikke været tilfældet for os.

Vi siger tak til alle dem, der har støttet os, og vi håber at I vil støtte os fortsat, så vi kan få endnu mere aktivisme i 2021. Vi går foran, fordi I står bag os. Af hjertet tak!


www.thai-dk.dk/uploads/linier.gif
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 04-01-2021 16:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Coronasyge bor på hotel på det offentliges regning – fester og går i byen til fare for andre

Coronasyge skal isoleres for ikke at smitte andre. Men nogle har ikke mulighed for at isolere sig. Derfor bliver de indlogeret på hotel på kommunens regning.

Flere kommuner den for København bruger samme hotel. Det er Greve, Ballerup, Gladsaxe, Furesø, Gentofte, Egedal, Herlev og Lyngby-Taarbæk der alle bruger Zleep Hotel i Høje Taastrup.

Men nu er Pernille Beckmann, borgmesteren i Greve Kommune rasende, fordi ordningen bliver misbrugt af nogle af de coronasyge. Det skriver hun i et brev til borgmestrene i de øvrige kommuner. Brevet lyder som følger:



Brev til borgmestrene

Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år, og at I er raske trods vores høje smittetryk.

Jeg skriver til jer, fordi vi alle sammen kommer fra kommuner, der bruger Zleep Hotel i Høje Taastrup til at isolere corona-smittede borgere, der ikke selv har mulighed for at isolere sig.

Og jeg får meldinger om, at nogle af de isolerede borgeres adfærd har været groft hensynsløs og uansvarlig.

Jeg har hørt om isolerede borgere, der holder fest på værelserne. Andre opfører sig, som om de er på ferieophold, og spiser deres mad i hotellets restaurant, eller går på shopping i City 2. Nogle kører ræs på parkeringspladsen, og listen over uansvarlig adfærd er vist endnu længere.

Deres egoistiske og hensynsløse adfærd betyder, at vi nu er nødt til at betale for, at der også kommer vagter på hotellet.

Jeg har ikke ord for, hvor vred jeg er over den opførsel. Det er respektløst over for det samfund, som betaler for deres ophold, og så udgør de samtidig en regulær smitterisiko i forhold til andre mennesker på hotellet og i området, for de er jo smittede, selvom de måske ikke har symptomer.

Jeg er fuldt ud klar over, at de fleste isolerede borgere opfører sig ordentligt, og måske også er meget syge, og har brug for vores hjælp. Men ballademagernes adfærd er så grov, at vi bliver nødt til at få den stoppet. Og jeg må sige, at jeg er provokeret over, at vores skattekroner nu skal bruges til at betale for vagter – udover de penge samfundet allerede bruger på deres værelse og forplejning.

For at få det stoppet vil jeg foreslå, at vi retter en samlet henvendelse til regeringen, hvor vi præsenterer problemet, og foreslår en løsning. Mit bud på en løsning er, at de hensynsløse borgere får en regning på opholdet og udgiften til vagter. De nærmere detaljer kan vi bede administrationerne om at få på plads.



Med venlig hilsen
Pernille Beckmann
Borgmester Greve Kommune


læs mere her https://www.dr.dk...donalds-og
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Tulle
Skrevet d. 09-01-2021 13:03
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 175
Tilmeldt: 10.01.12
 Status: Offline

Otte passagerer blev dræbt og 18 kvæstet, da en vogn fra et godstog kolliderede med lyntoget ICL 210 på vej over Storebæltsbroen d. 2. januar 2019.

Det blev den største togulykke i Danmark i mere end 30 år. Men hvordan kunne ulykken ske?

Følg linket:https://www.dr.dk/drtv/program/togulykken-paa-storebaelt_220351 for et dybere indblik i, hvordan det føltes at være passager på toget, da det forulykkede.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
alene
Skrevet d. 13-01-2021 13:56
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 201
Tilmeldt: 06.07.10
 Status: Offline

På havnen står fire køleskabe fyldt med gratis mad
Som led i et projekt ved navn FællesSKABET bliver fire køleskabe hver dag fyldt op med madvarer. Her kommer hjemløse, udsatte, og studerende for at hente råvarer til madlavning.


www.thai-dk.dk/uploads/kjuytrewq2222.jpg
FællesSKABET leverer mad til køleskabe i Aarhus, hvor det er muligt for borgere at hente mad efter behag

kilde https://jyllands-...ratis-mad/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
emil
Skrevet d. 16-01-2021 15:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 167
Tilmeldt: 30.01.10
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/13932539sa.png
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
harry eker
Skrevet d. 24-01-2021 16:06
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 144
Tilmeldt: 07.02.17
 Status: Offline

Se Inger Støjbergs tale: Der er måske lige rigeligt, der har ændret sig i Venstre, siden jeg meldte mig ind

Uhørt illoyalt over for sit parti brugte Inger Støjberg det meste af sin afskedstale som næstformand til at kløve de sidste stykker pindebrænde og smide dem på det brusende bål, hendes afløser nu skal forsøge at slukke.

Med gemene og gennemskuelige retoriske greb fremstillede Inger Støjberg sig selv som den ægte datter af de jyske landbovenstre, der er nu blevet kanøflet og smidt på porten af de nederdrægtige og uægte skabsradikale storbyvenstre i København.

Læs mere her: https://www.altin...te-mig-ind


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 30-01-2021 17:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 916
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Men In Black indtager Århus

Protestbevægelsen Men In Black har siden december demonstreret mod regeringens håndtering af coronapandemien i København – nu er de taget til Århus.

Følg begivenhederne live her. https://www.bt.dk...ger-aarhus


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 07-02-2021 10:00
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 299
Tilmeldt: 20.12.12
 Status: Offline

Sådan

www.thai-dk.dk/uploads/14386965.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
anti
Skrevet d. 11-02-2021 11:53
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 178
Tilmeldt: 09.09.10
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/12q2q1wdnm.jpg

Pensionist går i banken: 150 kilometer

Ekstra Bladet har fået et brev fra ni læsere, der synes Danske Bank behandler dem usselt. De vil gerne kunne hæve kontanter i banken - og er utrygge ved Nets, mobilepay og den slags

læs mere her :
https://ekstrabla...er/8467906
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
emil
Skrevet d. 15-02-2021 10:00
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 167
Tilmeldt: 30.01.10
 Status: Offline

Sådan fin løsningThumb


www.thai-dk.dk/uploads/150577348gtfre.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Hans
Skrevet d. 19-02-2021 10:35
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 151
Tilmeldt: 31.07.17
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/errgvgg5555o.png




Med den nye epidemilov vil regeringen indføre tvang på hele 12 forskellige måder.
Loven giver myndighederne mulighed for bl.a. at tvangsisolere danskere, tvangslukke og ekspropriere virksomheder og privat ejendom og endda tvangsobducere afdøde.
Regeringens forslag til en ny epidemilov ventes vedtaget tirsdag. Foreløbigt har kun to partier - Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti - meldt ud, at de vil stemme imod loven.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Vores gamle Danmark - film fra fortiden Film, bøger etc 4 04-03-2024 16:51
AirAsia på vej til Danmark? Flyselskaber 1 24-02-2024 11:42
All Hells Angels Danmark 4 Wars - Compilation Film, bøger etc 1 18-02-2024 10:28
Adoptioner fra Thailand til Danmark stopper Nyheder på dansk 1 18-01-2024 12:28
Adisak kom til Danmark som 14-årig Alt det andet 1 10-12-2023 12:44

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.25 sekunder | 97,856,441 Unikke besøg | jQ Blog