Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
pareden
Skrevet d. 16-05-2018 04:26
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 61
Tilmeldt: 20.06.14
 Status: Offline

Se Kapsejlads-nøgenløbet i slow motion
Kapsejladsen 2018 i Uniparken, Aarhus, bød atter på det traditionelle nøgenløb, hvor mandlige og kvindelige studerende løb om kap. Og traditionen tro var Lokalavisen Aarhus også på plads til at skyde en altid populær slow-sekvens af løbet. Video: Jonas Wrede Hansen

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Svend Olsen
Skrevet d. 17-05-2018 22:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 8
Tilmeldt: 27.06.12
 Status: Offline

igen igen Angry det er sørgeligt hvorfor skal dem der virkelig integrerer sig kanøfles ved ikke

Mand til afvist kone fra Thailand: Hun er mere dansk end mig. Det er hende, der vil have Holger Danske hængende på væggen
Regeringen snakker om integration. Men hvor er den henne, når man efter seks år i Danmark skal sige sit job op, da man ellers er kriminel og kan udvises straks?


Jeg bliver så forbandet flov over at være dansk. Det er pinligt, at vi har politikere, der er så meget ude af trit med, hvad den almene dansker står for, når det gælder, hvordan vi ønsker at tage mod folk fra udlandet.

Det er ikke, fordi min kones og min historie er anderledes eller speciel. Den er bare et godt udtryk for, hvilken dagsorden DF er lykkedes med at sætte i dansk politik.

Desværre oplever vi, at andre partier følger trop og konkurrerer om at sætte en stadig mere rigid dagsorden.

Men tillad mig at belyse en lille illustrativ detalje i måden, som Udlændingestyrelsen håndterer en udlændingesag på:

Min kone og jeg har for nylig fået afslag på en klage, i forbindelse med at hendes opholdstilladelse blev inddraget. Min kone kommer fra Thailand og har en ph.d. med fra sit hjemland, der er godkendt i Danmark.

Hun har opholdt sig legalt i Danmark i knap seks år og gennemført en pædagogisk uddannelse og har været selvforsørgende i hele perioden med en løn på 20.000 om måneden de sidste to år.

Det er hende, der ønsker en flagstang med Dannebrog. Det er hende, der går til violin på musikskolen, og hende, der går over til vores nabo Åse på 83 og spørger, om hun skal have noget med fra Føtex

Hun blev færdig med den danske uddannelse i november 2017 og fik et vikarjob dagen før endt uddannelse i en sfo som pædagog.

Vi søgte om familiesammenføring på baggrund af vores ægteskab – indgået 15. november 2016. Denne ansøgning er endnu ikke færdigbehandlet.

Men i sommeren 2017 blev hendes opholdstilladelse inddraget, fordi hun i 2016 blev skilt fra sin nu eksmand, som havde fået hende til Danmark gennem en familiesammenføring. Og når hun nu var skilt fra ham og gift med mig, måtte vi søge om en ny familiesammenføring.

Men vi klagede som sagt over, at hendes opholdstilladelse blev inddraget. Den klage gjorde det muligt, at hun opretholdt sin status og arbejdstilladelse under klageprocessen.

Men vi fik desværre ikke medhold i klagen, og det er baggrunden for, at hun nu mister sin arbejdstilladelse.

I afgørelsen skriver Udlændingenævnet: »Udlændingenævnet finder imidlertid ikke, at C hverken ved hendes opnåede danskkundskaber, ved hendes uddannelse eller tilknytning til det danske arbejdsmarked kan anses for at have opnået en sådan særlig tilknytning til det danske samfund, at en inddragelse af hendes opholdstilladelse må anses for særligt belastende«.

De medtager ikke i overvejelserne, at vi faktisk er gift. De mener åbenbart ikke, at det har en sådan betydning, at det skal nævnes i afslaget. Jeg bliver vred, men allermest bliver jeg flov.

Jeg tænker, at vi som danskere tidligere var en stolt nation, der var kendetegnet ved at være hjertelige og åbne, og at vi satte en ære i at tage godt i mod folk fra andre lande. Men det var, før DF fik lov til at sætte den dagsorden på udlændingeområdet, om at alle udlændinge er en potentiel risiko for Danmark.

Den politiske dagsorden står i fuldstændig modsætning til den kone, som jeg har giftet mig med.

Det er hende, der vil have Holger Danske hængende på væggen. Det er hende, der ønsker en flagstang med Dannebrog . Det er hende der går til violin på musikskolen, og hende, der går over til vores nabo Åse på 83 og spørger, om hun skal have noget med fra Føtex. Det er også hende, der i tre år har været medlem af en dansk fagforening, og hende, der insisterede på, at vi skulle købe kolonihave. Min kone er sgu mere dansk og har et mere dansk mindset end mig.

Regeringen snakker om integration. Men hvor er den henne, når man efter seks år i Danmark, med erhvervede danskkundskaber, en god uddannelse fra hjemlandet, en gennemført uddannelse i Danmark, gift med en dansk mand, skal sige det job op, som man har skaffet sig, da man ellers er kriminel og kan udvises straks.

Imens sidder vi og venter på en lang sagsbehandling (som tidligst vil komme sidst i august 2018).

Det er da det modsatte af integration.


https://politiken...%C3%A6ggen
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 18-05-2018 12:01
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3383
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Dansk Folkeparti har aldrig gået ind for integration, hvis du ikke opfylder deres krav om etnisk oprindelse.
Sådan lidt nazisme, bare omvendt altså.
Her skal du helst være, ja gæt selvgodag

Ellers kan du jo stemme på ham her, så er du altid på den sikre side:
https://www.dr.dk...ig-med-ham
Thumb
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bz
Skrevet d. 21-05-2018 02:31
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 199
Tilmeldt: 04.08.09
 Status: Offline

Det er en total skør verden vi lever i Angry

Han er en af Danmarks første gravide mænd

MOR ELLER FAR?: Det kan for de fleste udenforstående virke noget forvirrende, at en mand skal føde et barn. Find ud af hvordan, hvorfor og om han skal være mor eller far her


Det lyder noget nær umuligt, men det kan faktisk godt lade sig gøre. I 2018 kan en mand blive gravid, bære et barn i ni måneder for til sidst at føde det.

Gravide Mikkel er i starten af 30'erne og arbejder til dagligt som læge. Og nu er han altså også en af de første mænd i Danmark, der skal føde et barn.

Det skriver Poltiken.

- Det føles lidt som at tage en for holdet, for det kan godt være, at jeg er den første mand, der skal føde i Danmark, men jeg er nok ikke den sidste, siger han.

Mikkel er født som kvinde, men da han var i starten af 20'erne fandt han ud af, at han er transperson og begyndte sin transformation fra kvinde til mand med hormonbehandling. I 2016 skiftede Mikkel køn juridisk. Det betyder, at cpr-nummeret ender på et ulige tal i stedet for et lige og at han i systemet er registreret som mand.

Og nu, omkring to år efter er han altså en af de første i Danmark, der juridisk set er en mand, og på samme tid har et barn i sin mave. Terminen er om fire uger.

Lovændring gør det muligt
Mikkels situation har ikke altid været en mulighed. Indtil 11. juni 2014 var der nemlig en lov om, at man skal have kirurgisk indgreb eller kønskorrigerende behandling, før man juridisk kan skifte køn.

Før i tiden skulle man for eksempel blive steriliseret, før man kunne skifte køn, men sådan er det ikke længere. Derfor beholdte Mikkel sin livmoder og er nu i den lykkelige situation, at han sammen med sin mand venter barn.

Uerfarne læger
Selvom Mikkel er lykkelig over at skulle have et barn, er der også nogle udfordringer i det danske sundhedssystem, som langt fra er vant til, at mænd bliver gravide.

- Jeg har haft en fødselslæge, der sad og fortalte mig, at de var på herrens mark og ikke anede, hvad de skulle gøre. Det er problematisk at sige til en gravid. Hvis man ikke er bange i forvejen, bliver man det da, siger Mikkel til Politiken.

Han fortæller også, at mange læger er nervøse for barnets ve og vel, fordi Mikkel har taget testosteron i årevis. Derfor vil de have ham til flere undersøgelser, end andre gravide. Mikkel, der selv er læge, har forsøgt at spørge sine læger, hvad de er nervøse for. Til det svarer de, at de ikke ved, hvad der skulle kunne ske, og at det er det, der skræmmer dem.

Mikkel bliver mor
Det er ikke med hans gode vilje, men når Mikkels barn bliver født, bliver han mor - rent juridisk. Han ville hellere blive kategoriseret som far, fordi han nu altid skal forklare institutioner, læger og andre myndigheder, at han er transperson, når de spørgende kigger på den maskuline mor. Stod det til Mikkel selv, ville han bare være en normal far.

I virkeligheden hedder Mikkel ikke Mikkel. Han har valgt ikke at stå frem med navn, da der er folk i hans omgangskreds og på hans arbejdsplads, der ikke ved, at han er transperson, men Politiken kender hans identitet.


https://ekstrabla...nd/7164595
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
pareden
Skrevet d. 26-05-2018 12:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 61
Tilmeldt: 20.06.14
 Status: Offline

Danmark er blevet lidt dejligere Thumb


LTF-medlem udvises af Danmark


Et 30-årigt medlem af banden Loyal To Familia (LTF) har i dag fået samfundets røde kort i form af en ubetinget udvisning med indrejseforbud i seks år.

Højesteret går dermed imod, hvad både by- og landsretten mente.

Her vurderede man, at en ubetinget udvisning ikke kunne komme på tale, blandt andet fordi manden kom til Danmark som fireårig som statsløs palæstinenser fra Libanon.

Ved Østre Landsret blev han idømt otte måneders fængsel og en betinget udvisning for to tilfælde af trusler mod vidner og et tilfælde af afpresning. Højesteret behandlede dog udelukkende spørgsmålet om udvisning.

Her lagde man vægt på hans lange cv med forskellige domme. Foruden denne sag har han hele 14 straffesager på samvittigheden. De handler om alt lige fra tyveri og vidnetrusler til grov vold og våbenbesiddelse.

LTF-medlemmet har et barn og er i fast forhold. Retten mente dog ikke, at det var nok til, at det ville være i strid med menneskerettighederne.

Man hæftede sig også ved, at mandens tilknytning til LTF, "der blandt andet i kraft af en alvorlig konflikt med rivaliserende bander med indbyrdes drab og drabsforsøg, har skabt betydelig utryghed i offentligheden", skriver Højesteret.


https://www.dr.dk...ver-udvistLÆS OGSÅ:
Hvad er Loyal to Familia? Selv advokaten har ikke et klart svar


https://www.dr.dk...klart-svar
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
ove
Skrevet d. 27-05-2018 05:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 79
Tilmeldt: 30.08.16
 Status: Offline

igen igen igen Shock


Tårevædet afsked: 13-årige Poy måtte forlade landet

Udlændingestyrelsen har besluttet at 13-årige Pratpimol "Poy" Monsol fra Ørsted skal udvises af Danmark. Fredag formiddag tog den unge pige afsked med sine klassekammerater, lærere og skole, inden hun og familien tog turen mod en fremtid i Tyskland.
Ørsted: Der blev fredag formiddag både krammet og grædt blandt eleverne i 6. c på Rougsøskolen i Ørsted.

Årsagen var, at eleverne skulle sige farvel til deres 13-årige klassekammerat, thailandske Pratpimol "Poy" Monsol, som er blevet udvist af Danmark fra og med i dag.

- Poy var selvfølgelig lidt klemt ved hele situationen. Men da det blev tid til, at hun rent faktisk skulle forlade klassen, brød en del af pigerne sammen, hvilket også fik hende til at knække, siger Tina Pleman, der er mor til en af den udviste piges klassekammerater, Rikke Pleman, om seancen, hvor lærere, elever, forældre og skoleinspektøren var samlet for at sige farvel.

13-årige Poy Monsol har i det seneste år boet sammen med sin thailandske mor Nam og danske stedfar Christian Vestergaard. Men til trods for, at moren har fuld forældremyndighed over sin datter og opholdstilladelse i Danmark, så er det samme ikke tilfældet for Poy Monsol.

Den 13-årige pige er tværtimod blevet udvist på baggrund af udlændingestyrelsens vurdering af, at hun ikke kan integreres i Danmark. Derfor skal hun rejse tilbage til Thailand, hvor det ifølge myndighederne må forventes at hendes bedstemor vil være klar til at tage sig af hende.

Jeg kan næsten ikke bære, at man kommer til et fremmed land, og gør alt, hvad man kan for at integrere sig, inden man efter et år bare bliver smidt ud, fordi myndighederne mener, at man sagtens kan bo hos sin gamle bedstemor i Thailand.

Tina Pleman, forælder. Ingen er blevet spurgt
Hvorfor man er nået frem til konklusionen om, at Poy Monsol skulle være uintegrerbar, vides ikke, men noget kunne tyde på, at det udelukkende skyldes hendes alder.

I hvert fald har man ifølge Amtsavisens kilder hverken talt med skolen, kommunen, forældrene eller pigen selv forud for beslutningen.

- Poy har været et meget åbent og smilende barn. I starten kommunikerede hun med fagter og tegn, men hun har formået at komme hver eneste dag og formået at være social og deltage i de arrangementer og fødselsdage, som er blevet holdt. Hun har kæmpet, men hun er kommet rigtig, rigtig godt efter det, siger Tina Pleman og fortæller, at 6. c i kølvandet på udlændingestyrelsens beslutning har forsøgt at undersøge FNs menneskerettigheder for at finde ud af, om det kan være lovligt at beslutte, at et barn ikke må være sammen med sin mor.

- De kan simpelthen ikke forstå, at der ikke er en lov, der siger, at man ikke må fjerne et barn fra sin mor på den måde, siger hun og fortsætter:

- Jeg kan næsten ikke bære, at man kommer til et fremmed land, og gør alt, hvad man kan for at integrere sig, inden man efter et år bare bliver smidt ud, fordi myndighederne mener, at man sagtens kan bo hos sin gamle bedstemor i Thailand.

Familien er draget til Tyskland
Poy Monsols mor Nam og stedfar Christian Vestergaard har som følge af den 13-årige piges udvisning besluttet at rykke teltpælene op og forlade Danmark omgående til fordel for Tyskland.

Flytningen gør det muligt for den unge pige at genansøge om opholdstilladelse i Danmark om seks måneder i stedet for om to år, hvilket havde været alternativet, hvis hun var blevet afhentet og anholdt af dansk politi for ulovligt ophold i landet.

Familien har endnu ikke fundet noget at bo i. Derfor vil de foreløbig opholde sig hos familie og venner i Tyskland, indtil de finder deres egen lejebolig.


https://amtsavise...kel/390503
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Mød Den Danske Ambassade & Den Danske Kirke torsdag d. 31 maj på Hotel Danmark i Jomtien/Pattaya. Nyheder fra Pattaya 1 24-05-2018 13:35
Danmark og Thailand kan i år fejre 160 året for de diplomatiske relationer mellem landene Alt mellem himmel og jord 1 22-05-2018 11:21
Det ville jo nok udløse en sur smiley og et straks påbud i Danmark Thaimad 1 23-03-2018 09:16
Luftfragt fra Thailand til Danmark. Diverse 12 22-03-2018 05:20
Til den eller dem der overvejer at køre på motorcykel eller lignende i Thailand. Billeder/Videoer fra livet i Thailand 1 01-03-2018 10:35

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.52 sekunder | 33,868,094 Unikke besøg | jQ Blog