Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
medicin/cannabis
M55
#41 Udskriv indlæg
Skrevet d. 30-11-2017 15:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1845
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg

se lige med her hvis du vil bo på et hotel med ekstra fine ting på menuen griner

Tjald og roomservice: Hotel åbner cannabis-butik
Et hotel i Californien har planer om at åbne sin hele egen butik med et stort udvalg af diverse cannabis-godbidder


Det er ikke meget mere end et år siden, at solskinsstaten, Californien, stemte ja til at legalisere brugen af cannabis til rekreativt brug.

Det vil det firestjernede hotel ’The Standard Hollywood’ nu udnytte til det fulde ved at åbne sin helt egen cannabis-butik, der tillader hotellets gæster at guffe diverse godbidder i sig, som kan gøre det endnu nemmere for dem at få en afslappet ferie.

Slik og cremer
Cannabis-projektet på hotellet bliver udarbejdet i samarbejde med cannabis-firmaet ’Lord Jones’, og det er meningen, at de to parter skal samarbejde om at finde på helt eksklusive cannabis-produkter, der skal på hylderne i den nye hotelbutik.

Butikken vil blive omkring 300 kvadratmeter stor og blandt andet tilbyde velsmagende karameller og chokolader, som vil koste 5 dollar og indeholde omkring 15 mg THC, som er det psykoaktive stof i hampplanten.

Derudover vil det være muligt at købe diverse cremer samt mere almindelige produkter, der kan ryges.

Ikke kun til hotelgæsterne
Hotellet ligger vældigt godt placeret på Sunset Boulevard, og derfor vurderes det, at butikken ikke kun vil blive yderst populær blandt gæsterne på hotellet, men også for lokale og øvrige turister i solskinsstaten, da hotellets produkter ikke kun vil være til salg for gæsterne, men også for udefrakommende.

Det er planen, at butikken skal åbne i begyndelsen af 2018.


https://ekstrabla...ik/6935165
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
#42 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-12-2017 19:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1845
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg

Fantastisk: Cannabis-fabrik på Fyn vil ansætte 100 mand
Et dansk/canadisk joint venture vil investere 100 mio i cannabis-produktion. Og de regner med at skulle bruge 100 mand, der skal trimme og klippe planterne, der skal sælges som medicin til syge mennesker.

https://ekstrabla...nd/6945861Stort anlæg i Odense skal levere cannabis til 60.000 patienter
Der skal laves cannabis til 60.000 patienter i et 40.000 kvadratmeter stort anlæg i Odense.

Spectrum Cannabis Denmark vil skabe et 40.000 kvadratmeter stort anlæg til at udforske og dyrke medicinsk cannabis i Odense for at blive førende i Europa.

Fra nytår bliver forsøg med medicinsk cannabis tilladt i Danmark.

Spectrum Cannabis Denmark er et fælles selskab med verdens største cannabis selskab, Canopy Growth Corporation, og Møllerup selskabet Danish Cannabis.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Anlægget ventes at få 125 ansatte, forsyne 60.000 patienter i Europa med medicinsk cannabis og sælge for over 500 millioner kroner.

Odense er velegnet til at dyrke cannabis i drivhuse. Der findes mange drivhuse, og byen har en meget sikker energi.

https://ekstrabla...er/6944485
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
#43 Udskriv indlæg
Skrevet d. 18-12-2017 19:16
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1845
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg

Forsøgsordning sparker liv i dansk cannabis-drøm
Første firmaer har fået ja til at producere medicinsk cannabis.Der var vild glæde i det danske firma Danish Cannabis, da de som et af de første danske firmaer i fredags fik ja til at producere medicinsk cannabis.

- Vi har arbejdet enormt lang tid på ansøgningen, og vi var selvfølgelig usikre på, om det lykkedes, siger direktør Lars Thomassen.

Det hele startede med drømmen om at være med til at skabe en ny folkemedicin mod smerter. Eller som Lars Thomassen siger, give liv til en gammel folkemedicin.

- Cannabis har jo været på markedet i mere end 4.000 år, siger han.

Fra nytår kan patienter som led i en forsøgsordning få udskrevet cannabis af deres egen læge. Forsøget kører over de næste fire år, og hvordan det præcist kommer til at se ud, vil sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) præsentere senere i dag.

Gode eksportmuligheder
Men for et firma som Danish Cannabis er det ikke kun det danske marked, der bliver interessant. Ikke mindst fordi Danmark er det eneste land, der nu har givet lov til at producere medicinsk cannabis ud over en begrænset statskontrolleret hollandsk produktion.

- Det er en enorm mulighed for dansk produktion, siger Lars Thomassen.

I Tyskland blev medicinsk cannabis tilladt på recept allerede i marts, men ingen firmaer har endnu fået tilladelse til at producere.

- Efterspørgslen i Tyskland er så stor, at hvis de får 100 kilo om mandagen, så er de væk om tirsdagen. Markedet i Tyskland er gigantisk, siger han.

- Og Danmark er specielt interessant, fordi vi har en troværdighed, som andre lande ikke har (...), fordi der er kontrol fra Lægemiddelstyrelsen og tillid til, at produkterne er i orden og det er vigtigt, når det er medicin.

Produktionen af cannabis kommer for Danish Cannabis til at foregå i sikrede drivhuse på Fyn. Firmaet regner med at omsætte for en halv til en hel milliard kroner og skabe 100 arbejdspladser.

Den medicinske cannabis vil blive lavet i både pilleform, som olie og som plastre.

https://www.dr.dk...abis-droem
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#44 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-01-2018 17:40
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2668
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Dansk tomatkonge bliver Europas største cannabis-producent
Gartneriet Alfred Pedersen & Søn indgår samarbejde med canadisk koncern og bliver Europas største producent af medicinsk cannabis.Den fynske tomatkonge Mads Pedersen har indgået aftale med den børsnoterede canadiske koncern Aurora om produktion af medicinsk cannabis.

Aftalen indebærer, at Mads Pedersens virksomhed, gartneriet Alfred Pedersen & Søn, bliver Europas største producent af medicinsk cannabis. Det oplyser de to parter i en pressemeddelelse.

Mads Pedersen har sammen med Aurora etableret selskabet Aurora Nordic Cannabis, som nu går i gang med at opføre »højteknologiske dyrkningsfaciliteter« nær Odense.

Efter to til tre år vil de nybyggede og fuldt automatiserede faciliteter omfatte omkring 93.000 kvadratmeter inklusive væksthuse. Når anlægget står færdigt vil det generere 50 - 150 arbejdspladser.

Gartneriet Alfred Pedersen & Søn har hidtil primært været kendt som Danmarks i særklasse største tomatproducent, der blandt andet sælger under det kendte varemærke "Katrine & Alfred".


https://finans.dk...producent/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#45 Udskriv indlæg
Skrevet d. 23-03-2018 17:13
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2668
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Regeringen og DF er enige om en aftale, der giver 100 procent tilskud til døende og 50 procent til andre.[Thumb


Terminale patienter skal fremover kunne få gratis medicinsk cannabis. Det har regeringen og Dansk Folkeparti aftalt. Ikke-terminale patienter, der har recept på medicinsk cannabis, får tilskud på 50 procent.

Tilskuddet træder i kraft 1. januar 2019. Men det kommer til at fungere med tilbagevirkende kraft, så folk kan få refunderet udgifter til behandlingen.

Mindst 200 personer har fået ordineret medicinsk cannabis, siden en forsøgsordning trådte i kraft 1. januar i år.

Men behandlingen har fået kritik for at være for dyr.

- For mig er det vigtigt, at der er tilskud til medicinsk cannabis, fordi det er alle, der skal kunne have gavn af det, uanset pengepung. Pensionisten skal også kunne have råd til det, siger DF's sundhedsordfører, Liselott Blixt.

Hun ærgrer sig over, at det først er fra 2019, at tilskuddet kan træde i kraft, selv om det så bliver med tilbagevirkende kraft.

- Det nytter jo ikke noget for dem, der kan have glæde af det her og nu, og som er døende. Jeg vil prøve, om jeg ikke kan presse ministeren til, at vi kan lave en hastelov, siger Blixt.


https://www.bt.dk...k-cannabis
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
#46 Udskriv indlæg
Skrevet d. 11-06-2018 13:02
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1845
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg

lidt nyt fra cannabis frontenmusic

Fem partier i Folketinget vil legalisere cannabis
Forbuddet mod cannabis er skadeligt for samfundet, og de kriminelle lever højt på det, mener flere partier.Politiet spilder sine ressourcer på et uendeligt sisyfosarbejde, når det forsøger at få bugt med det ulovlige salg af cannabis i Danmark.

Samtidig er forbuddet mod cannabis med til at sikre rockere og bander enorme indtjeninger hvert år, fordi alle, der efterspørger cannabis, er nødt til at købe det hos kriminelle sælgere.

Sådan lyder en samlet opsang fra Alternativet, Enhedslisten, SF, De Radikale og Liberal Alliance.

Mandag mødes partierne ved en konference på Christiansborg for at diskutere, hvordan man kan legalisere cannabis i Danmark.

Ude af kontrol
Alternativets cannabisordfører, Torsten Gejl, mener, at det er til gavn for både forbrugerne og samfundet at få statslig kontrol med salget.

- Problemet med det nuværende forbud er, at der ikke er nogen aldersgrænse for køb af cannabis. Ingen ved, hvad der er i den cannabis, som banderne sælger, og rockere og bander omsætter milliarder på det.

- Det nuværende forbud betyder, at forbruget og salget af cannabis er fuldstændigt ude af kontrol i Danmark, siger Torsten Gejl.

I en fælles kronik i Politiken søndag oplister de fem partier de dårligdomme, som forbuddet mod cannabis efter deres opfattelse fører med sig.

Her fremhæver de, at cannabis har været forbudt i Danmark siden 1955. Forbuddet er flere gange blevet strammet siden. Men der er ikke sket et fald i forbruget de seneste mange år.

Derimod er forbruget overordnet set steget.

Forsker: Ikke problemfrit
Lektor Esben Houborg fra Center for Rusmiddelforskning forsker i narkotikapolitik og brug af stoffer. Han medgiver, at et forbud mod cannabis holder gang i en stor illegal stoføkonomi. Men en legalisering kan også være problematisk.

- Ved en legalisering vil man på den ene side få taget nogle af pengene ud af den organiserede kriminalitet. På den anden side er der en risiko for, at flere vil begynde at bruge cannabis, fordi det er lettere tilgængeligt, forklarer han.

Det er Alternativet og Gadejuristen, der har arrangeret konferencen om legalisering af cannabis. Foruden de politiske partier deltager blandt andre Center for Rusmiddelforskning.

https://www.dr.dk...e-cannabis
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
#47 Udskriv indlæg
Skrevet d. 21-06-2018 13:31
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1845
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg

Mere nyt fra cannabis fronten


Endnu et land åbner for lovligt salg af cannabisThumb
Ifølge premierminister Justin Trudeau træder landsdækkende legalisering af cannabis i kraft fra 17. oktober


Cannabis vil blive legaliseret i hele Canada fra og med 17. oktober.

Det oplyser premierminister Justin Trudeau onsdag, efter at landets senat tirsdag endeligt godkendte tiltaget.

Med legaliseringen bliver Canada det andet land i verden med en landsdækkende legalisering af cannabis.

Formålet er at sætte en kæp i hjulet for den organiserede kriminalitet, der tjener sine penge på det ulovlige hashmarked.

Justin Trudeau understreger, at de lokale regeringer skal bruge tid til at organisere det lovlige salg af cannabis.

- Det er vores håb, at der vil være et gnidningsfrit salg af cannabis fra 17. oktober i provinserne med et online leveringssystem, der er styret af provinserne, og som vil sikre, at det sker på en ordentlig måde, siger Trudeau.

Han tilføjer, at tiltaget forhåbentlig vil tage en stor markedsandel fra den organiserede kriminalitet.

Canada følger i sporet på Uruguay, der også har indført en landsdækkende legalisering af cannabis.

Ifølge Canadas justitsminister, Jody Wilson-Raybould, er legaliseringen et opgør med et fejlslagent system.

- Det markerer et skifte i, hvordan vores land håndterer cannabis og afløser en mislykket forbudsmodel, siger hun.

Hun opfordrer dog canadierne til at følge den nuværende lovgivning, indtil legaliseringen træder i kraft i oktober.


https://ekstrabla...is/7207039
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#48 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-11-2018 18:50
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2668
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Tag til Thailand her fået snart det hele til halv pris music

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
masa
#49 Udskriv indlæg
Skrevet d. 26-12-2018 19:15
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 232
Tilmeldt: 12.12.13
 Status: Offline

Thai farmers welcomed a new law allowing cultivation and use of marijuana for medical purposes Wednesday, in an Asian first that promises an economic bonanza but also fears that foreign companies could reap the rewards.

Thailand's National Assembly passed a bill Tuesday legalising the use of marijuana and kratom -- a traditional herb -- for research and medical use.

rad more:https://www.bangk...juana-law?


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
masa
#50 Udskriv indlæg
Skrevet d. 27-12-2018 07:08
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 232
Tilmeldt: 12.12.13
 Status: Offline

Marihuana bliver tilladt til medicinsk brug i Thailand
Som det første land i Sydøstasien har Thailand valgt at tillade marihuana til medicinsk brug.


Thailand vil inden længe gøre det muligt at benytte marihuana og den lokale plante kratom til medicinsk brug.

Den lovgivende forsamling i landet stemte tirsdag for en ændring, der betyder, at man kan få tilladelse til at sælge de to produkter som smertelindrende middel.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Allerede tidligt i processen har der været stor opbakning til tiltaget, der blev vedtaget med stort flertal. Lovændringen fik 166 stemmer for og ingen stemmer imod, mens 13 repræsentanter afstod fra at stemme.

De, der skal dyrke planterne, forske i det eller levere dem, skal have særlige tilladelser til det. Det gælder også for den person, der skal bruge produktet til medicinsk brug.

Det vil fortsat være ulovligt at bruge stofferne til andet end medicinske formål. Det kan give store bøder eller straffe, hvis stofferne bliver brugt uden for det etablerede system til medicinsk brug.

Thailand er det første land i Sydøstasien, der lovliggør marihuana til medicinsk brug. Det er også et tiltag, der bliver overvejet i nabolandet Malaysia.

Undervejs i processen op til afstemningen blev det påpeget, at nyere undersøgelser har vist, at marihuana kan have medicinske fordele.

Det blev også bemærket, at flere andre lande i verden har taget skridt mod at lovliggøre produkterne til medicinsk brug.

kilde https://jyllands-...-thailand/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
masa
#51 Udskriv indlæg
Skrevet d. 18-02-2019 17:26
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 232
Tilmeldt: 12.12.13
 Status: Offline

Is Thailand legalising medical marijuana to help the sick or just make money? Bhumjaithai leader Anutin Charnvirakul joined the debate at the Foreign Correspondents Club of Thailand.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
masa
#52 Udskriv indlæg
Skrevet d. 06-03-2019 09:31
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 232
Tilmeldt: 12.12.13
 Status: Offline

The first legal cannabis plantation has been opened at a Government Pharmaceutical Organisation facility in Pathum Thani's Thanyaburi district


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Kent
#53 Udskriv indlæg
Skrevet d. 07-03-2019 14:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 384
Tilmeldt: 04.12.11
 Status: Offline
Bopæl: อีสาน

det breder sig som ringe i vandet Thumb det glæder mig

Northampton Mayor David Narkewicz was first in line on Tuesday as Massachusetts became the first state on the East Coast to allow recreational marijuana sales.

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 


Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.31 sekunder | 42,234,656 Unikke besøg | jQ Blog